Scudo Sports

Tchibo'ya nur yağdı :-)

Scudo
sizce kilitle bas lambası nasıl kilit daha ucuza bulunur mu? bas lambasını ebaydaki 5$lıklardan iyi midir

Sansa bak. Benim de urunler geldi ancak kaskin vizoru ve led lambasi cikmadi icinden. :mad:

@ahmetcan44

Şişirmesini bilemedim Ahmet hocam. :)

@ibrahim çiftçi

Sibop schrader olanlardan, yani kalın olanlardandır muhtemelen. Pompayı siboba oturttuktan sonra arkadaki kilidi kaldırıp, pompayı siboba sabitliyorsun. Pompalamaya başlıyorsun. Aşağıda tüm sibop tipleri için hava alma ve hava basma anlatılmış;

pompa tekrar eklenmiş stoklara, bu sefer kaptım bir tane.

GÖzlÜk(20tl) 10 numara gelİrse kaÇirmayin bende alicam yedekte dursun :)

gözlük iyide 3 çeşit cam yollamışlar. arap bol bulunca yağı sürermiş ya değiştirmekten camları bi hal oldum...

• Beğen
Tepkiler: gok
Halihazırda bir adet pompam olmasına rağmen bir pompa siparişi de ben verdim. Muhtemelen benim emektar btwin yedeğe ayrılacak :)

@murataslan

kötü değil ama benim yüze uymadı :D camlar kirpiklere sürtüp duruyor... olması gerekenden önde tutuyorum mecbur, burunluğu havada kalıyor bu sefer :(

aldığım kask sele ve eldiven geldi.
tek sorun kaskın lambasının pili bitmiş ve ön siperliği gelmedi.
herhangi bir siperlik uyarmı yoksa bu model için mi olması gerekiyor.

Az önce kilit aldım acayip sağlam bir şey kesinlikle öneririm normalde bu kalınlıkta ve sağlamlıkta olan kilitler 30-40 liradan başlıyor sağlam olmasından ziyade caydırıcı bir görüntüsü var kalıplı bir kilit yanında sele arkası ya da kadronun ortasına koymak için bir aparat var fakat ben kullanmayacağım çünkü kilit bir hayli ağır. :) Ayrıca anahtar ve yuvası sıradan değil biraz daha farklı bunları açmak çok daha zor.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/20/v8reX.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/20/SC3n2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Emre Sertkaya
@Mert C.

Olmamış olabilir. Ama bu fiyat performans açısından kötü olduğunu göstermez :D

@murataslan

öyle tabi, benim kirpikler bayağı uzun zaten. eskiden normal optik gözlüklerimi kullanırken onlarda da yaşıyordum bu sorunu.
düzgün güneş gözlüğünü zor bulmuştum kendime göre... asıl güneş gözlüğümde yok en azından bu sorun :D

Benim sele de geldi ama aldığım gibi geri gönderdim. Hem çok küçük hemde rahatsızdı bence. Rahatlık açısından şimdiki selemden bir farkı yoktu. O yüzden iade ettim.

Tchibo web sitesinden aldığım indirimli ürünlerin yarısından çoğu iade ürün çıktı. Yani paketler açılmış, denenmiş, hatta bazısı kullanılmış. Aldıklarımın yarısından çoğunu iade ettim. Özellikle kıyafetleri görmeden almamanızı, alırsanız da iyice incelemenizi tavsiye ederim. İndirimli olsun olmasın bir daha web sitesinden bir şey almam. Satın aldığım ürünlerin çoğunun paketi açık geliyor. On lira ucuz alacağım diye on kişiyi gezmiş malı almam :)

@Berke1903
Benim kullandığım kilit de böyle kalın. Bir gün dıştaki plastiğin kenarından içteki çelik halatı gördüm. Meger görünenin yarısı kalınlığında imiş, anladım ki dıştaki plastik gözü yanıtlıyor. :) Zekice...

Ama ilanda 9mm yazıyor, yani yanlış bilgi verme hatasına düşmediyse eğer Tchibo,
neredeysen 1 cm ye yakın örme çelik tel fena değil aslında. Ama dıştaki plastiğin çok kalın olması
büyüteç etkisi yapıyor galiba..

@Çetin ŞAHİNÖZ

Ben ilanı görmedim, ürüne çamur atmış olmayayım. :) Bendeki Zhongxin marka kilitte bahsettiğiniz büyüteç etkisi var.

Geri