Scudo Sports

Tchibo

Scudo
@Murat Inan, @obezkirpi
Shimanonun ek bir markasi olabilir, bu durumda hakli olabilirsiniz. Bilmiyordum ögrenmis oldum. Tesekkürler ve konuyu saptirdigim icin özürdilerim.

@Murat Cömez
Ne demek kardeşim hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz.
Bi barend - elcikte shimano markasıyla üretilirmi diye haklı olarak böyle düşünebiliyoruz. Ama ben bu sene bisiklet fuarında SHIMANO'nun
Standını gezdim o kadar ilginç ürünler vardı ki

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Tchibo'dan bugün kargom geldi.
Barend-Elcik beklediğimden çok çok kaliteli çıktı. Şuan montaj yapamadım ama gerçekten çok beğendim.

Daha önce aşağıda linki bulunan barend-elcik almıştım. parayı resmen çöpe attım.Saiguan markasını taşıyan bu elcik çin malı ve çok kalitesiz
barend-elciği gidona taktıktan sonra gidon borusunun içine giren bir parça ile sıkıştırıyorsunuz. İstediğiniz kadar sıkın elcik sabit durmuyor sağa sola dönüyor ve ben daha 1.kere bile kullanamadan kırldı zaten.
Bu markayı aklından geçirenler için tavsiye niteliğinde yazdım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Ben kullanıyorum ve memnun kaldım. Ağırlığı biraz fazla sadece.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/27/b298e15777824e2daf4dbf6e0cbcbc1d.jpg Elin ve bezin girmediği yerler için. Fiyat 14.90 TL.

@Savaş Acıboz
Çevredeki frekanslardan çok etkilenityormuş kablosuz olduğu için sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
@Çetin ŞAHİNÖZ
Cepa tchibo da sepette kalan sonuncusunu almıştım. Internet değil de mağazalarda belki..

Tur selesine benzeyen bi sele almıştım ben de tchibo'dan. 3 yıldır kullanıyorum, gayet rahat bi sele.

@amoush00

Ya arkadaşlar tchibo gereksiz pahalı değil mi ya? Su resimdeki jant fırçası senelerdir insanların bidon,damacana temizlemek için kullandığı fırça mesela. Diğeri ise dış fırçasının uzunu. İkisini toplanan 5TL etmez, altinizda bisiklet var biraz nalburlari gezin kesin bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
@Kürşat Altunay
Son zamanlarda gereksiz bir pahalılığa kavuştuğu konusunda hemfikirim. Işte biraz tasarım farklı ürünler ile bazen aldırıyor. Kılların sertliği iyi ve bir kaç çeşidi bir araya koymuş. Alıyorsun işte. Bugün deneyeceğim zira yağmur sonrası kullandım ve bisiklet rezil durumda. İzlenimlerimi yazarım.

kaskı nasıl sizce? kullanan arkadaşların yorumlarını alalım özellikle ..
(link)

hazır konusu varken ve güncelken bende bişe sorayım. tchibo nun ayaklı pompasını kullanan varmı? 45 tl fiyatı var 120 130 psi yi rahat basabiliyormu ?

@drbekirr kaskı ben kullanıyorum gayet memnunum hafif olduğu için kafanızda çok fazla hissedilmiyor.
Hava delikleri de gayet yeterli havalandırma için.Yani fiyatını hakeden bir ürün bence.

Geri