Scudo Sports

Tchibo

Ucuz tek bir ürünü yok.Paça bandı bile 12 tl höh

Scudo
Elcikler fena durmuyor. Gidon çantasını da öneririm. Ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Ama mağazada bakmak lazım ürünlere mesela geçen seneki bazı ürünleri(solar bilgisayar vs.) doğru çalışmıyordu.

Fiyatlar bence yüksek, daha iyi fiyatlara benzerleri mevcut. Kalite olarak bu fiyatlara değer mi bilemedim.

güzel şeyler var begendim

Güzel şeyler var, ama pahalı.
En çok şu cycle chic tarzı aynı desende çanta, paça bandı ve portatif ön sepeti beğendim. Ama takım halinde alırsan 133 TL tutuyor:(

Mataralı sırt çantası indirime düşerse,düşünebilirim :D

fiyatlar pahalı.. niye bu kadar yüksek tutmuşlar anlam veremedim. aynı kalitede ki bir çok ürünü aliexpress den 1/3 fiyatına alınabiliyor.

Şimdi gözüme bir kaç ürün kestirdim. Eğer onlar da kaliteli çıkarsa buranın daimi müşterisi olacağım.
Geçen buradan 80 TL'ye sadece bir eşofman üstü aldım. Kesinlikle parasının altında kalmıyor.

Kesinlikle rüzgar geçirmeyen bir yapısı var. Kesinlikle kir çamur üzerinde durdurmuyor.
Eklem yerleri normal yerlere göre daha ensek olması sebebi ile hareketlerimde zorluk çekmiyorum.
Kullanım kolaylığı sunan cepleri ve kulaklık kablosu çıkışı için sağlam bir yuvası var.

Aynı eşofman üstünü Nike ve Adidas'da 200 TL'nin altında bulamazsınız ki zaten öyle bir ürünleri yok.
Bence fiyatları kalitesine göre tamamen uygun.

@hayatgezi
Ürünleri gidip mağazada görebilirsiniz. Aldıktan sonra iade etme hakkınız var. Bir de hemen alabilirsiniz. Böyle avantajları var tchibo'nun. Kalite bakımından da genelde iyi ürünler satıyorlar. Zaten kalitesiyle tuttu Türkiye'de. Ama fiyatları bana da pahalı geldi. İndirim beklenip alınabilir belki.

Tschibo'nun bisiklet ürünlerinden uzak durun derim.

Solar pilli, kablosuz km saatinin yanında her telefon çaldığında ya da bilgisayarıma yaklaştırdığında hemen 99 km/saat hız gösterdiğini gördükten sonra Tschibo'yu bisiklet alışveriş listemden sildim. Ürün özelliklerinde yazmayan herhangi bir konu (burada yabancı sinyallerden etkilenmez gibi bir madde) sizin için dert olabiliyor.

Keyifli alışverişler!

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
iade konusunda hıc sıkıntı yaşamadım.İki kere ürün aldım ikisinide iade ettim sıkıntısız.Bardak tutucu alacak arkadaslar sakın almasın tabi isteyen alabılır de 20 tl çok pahalı sayılmaz ...ben eskı bısıkletım uzerınde bu tarz bır tutucu yapmıştım aksam resmını de atarım..İki plastik kelepçe bir de mısır konserve kutusu yeterlıdır altını delip bardak ıcınde kullanabılırsınız delmezsenız de benım gıbı uzun turlarda çerezlik olarak kullanabılırsınız...Ben çerezlik olarak kullanıyordum :)

Ben Tchibo'dan km saati aldım ve aldığıma pişman oldum. Etraftan o kadar etkileniyor ki..... direk 99km'yi gösteriyor.

Ben daha önceden Tchibo'dan birkaç üstlük mont vs aldım ama pek memnun kalmadım. Bu konuda Decathlon ve Aliexpress vs. tercih ederim. Üstelik buradaki fiyatlar da makul sayılmaz.

Arkadaşlar
TCHİBO'da şuan ücretsiz kargo olarak 24,95 TL'ye satılan barend-elcik sizce nasıldır.
Shimano'nun ürününe çok benziyor. Gayette kaliteli duruyor.
Kullanan yada kalitesini bilen var mı ?

(link)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Tchibo nun ANkara da seri sonu mağzası vardı. Nata Vega outlet center da.. Bir kask ve camları değişebilen bisiklet gözlüğü toplam 36 tl ödedim.. Ha ürünler iş görür nitelikte. Ama çook üstün kalite beklemeyin.. Bir de son yıllarda fiyatlarını arttırdı.. Decathlon daha ucuz olabiliyor. ( Gerçi o da fiyatları arttırdı.. Kurdaki bu oynama herşeye yansıdı.. ) Tarz ilginç innovasyon şeyler olabiliyor.. denk gelmek lazım..

@Murat Inan Ben 19 TL iken aldım, çok çok çok güzel ürün.

@Murat Inan
Konuyla alakali değil belki ama su shimanonun elciklerini çok merak.ettim. Benim bildigim shimanonun elcikleri yok. Shimano elcigini forumda tekrar okumustum.
Yanlis anlasilma olmasin sorum dalgagecmek falan degil.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
kadir-karademir , bugün siparişi verdim umarım memnun kalırım

A

Murat comez
(link)
Bahsettigim shimano elcik bu
TChibo ile ayni

@Murat Inan
Bahsetiginiz elcikler malesef shimano değil. Markasi AIM diye geciyor, site bence hata yapmis. Shimano marka elcik malesef yok.
Yeni sipariş verdiginiz elcikleriniz hayirli olsun umarım memnun kalirsiniz. Ergonomische elcikleri ya ergo markasi yada Velo markasi almak gerekiyor aslinda.

Geri