Scudo Sports

Tchibo

Sele fazla büyük geldi bana, pedli tayt kullanan arkadaşlar rahat edemeyebilirler.
Diğer türlü gayet rahat diye düşünüyorum.
KM sayacını arkadaş aldı, bisiklet durmuş haldeyken saymaya devam ediyordu :agla:
Özellikle çantalar kullanışlı anladığım kadarıyla

Scudo
KM sayacı yaramaz çok fazla saçmalıyor. Bisiklet durduğu sırada eğer sensör ve mıknatıs yakınsa harekete geçtiğinde hız çok yüksek görünüyor şuan max hızım 98 :)

dün akşam metrocitydeki mağazada bakma fırsatım oldu kas hafif ve güzeldi. zil alıcaktım ama vazgeçip sadece gözlük aldım gözlük gayet iyi malzemesi güzel 40 tl lik bi gözlük için :)

bende km sayacı aldım bir türlü istediğim gibi ayarlarını tutturamadım. iade etsem alırlarmı acaba

arkadaşlar bana sayaç geldi mıknatıs çıkmadı kutudan geri yolladım
yenisi ellerinde yokmuş yarın teknik destek birimi beni arayacak böyle bir sorunla karşılasan oldu mu?

Bu hafta yeni spor ürünleri gelmiş. Bisiklet için özel olarak tasarlanmış olmasalar da reflektörlü ve rüzgar korumalı ürünler ilginizi çekebilir. Bir de 99 Liraya Bluetooth nabız sensörü var...

• Beğen
Tepkiler: fatihtemizer
çiboda fiyatlar maşallah kol gibi. hiç affetmiyorlar acıtmadan hissettirmeden satıyorlar.
yaşasın decathlon, ebay ve çin siteleri

@Hamit E.
Alıexpress te spor urunlerınde ındırım varmıs Hamıt abı :)

Bazen cok faydalı ürünler satiyolar fakat hamite katılıorum. Kol gibi :)

bütün spor montlar 70-90 lira arasındayken "reflektörlü spor mont" 130lira.. ee reflektör tabi lazım :cool:

@türkay yılmaz

:) montların çoğunda reflektörlü öğeler var, özellikle "reflektörlü" diye belirtilmiş olan pavyon tabelası gibi birşey.

izmir de decathlon un olduğu yerde tchibo indirim mağazası var. orada bunları bir kaç ay sonra yarı fiyatına alabilme şansı oluyor. bu haftaki led li bileklikleri beğendim sadece ama ona da bizim vergiler, burdaki işçi maliyetleri, alamanyadaki vergi ve maliyetler binmiş maşallah. bak çinli işçi maliyetinden ve taşıma maliyetinden bahsetmedim bile. onlar yok bu fiyatların içinde

Bazı malzemeleri gerçekten çok iyi ama bazıları da o oranda kalitesiz. Mağazadan bakarak almak lazım. İnternetten alınan mal elinize geçtiğinde hayal kırıklığı yaratabiliyor bazen...

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
@mehmet.ali

KM sayacındaki bu saçmalığı ben de 7-8 ay önce yaşadıktan sonra Tschibo'dan alışverişi kestim. Bırakın mıknatısı, cep telefonuna veya bilgisayara yaklaştırdığınızda bile oturduğunuz yerde hızınız 98 km oluyor ve yaptığınız tur ile ilgili bütün kayıtlar anlamsızlaşıyor.

Bu kafa ile ürün satan Tschibo'dan, eğer canınızı sıkmak istemiyorsanız uzak durun derim.

@ebubekir sözbir

dolarında maşallahı var. bizdeki dolar yüksekliğiyle çinliler bile rekabet edemiyor :) dünyanın en çok büyüyen ekonomisiyiz :)
elektrik doğalgaz zamları çaktılar. işverenler bakalım %10 zam yapacakmı. tabiiki hayır.

levent kırcadan zamcık skeci izleriz yine.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
rüzgar korumalı tayt aldım, gayet güzel ürün, içine padli tayt giyilerek kullanılabilir.

(link)

Aramızda Tchibo'da ki bluetooth nabız sensörünü kullanan var mı? Strava ile birlikte kullanmak için almayı düşünüyorum.

(link)

Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki hafta Tchibo'nun yeni teması spor ve birçok bisiklet ürünü var. Alttaki linkten inceleyebilirsiniz. Birkaç tanesi güzel görünüyor. Fiyatları biraz pahalı gibi geldi ama yine de bilgi vermek istedim.

• Beğen
Tepkiler: Murat B. ve Kazuya
çok iyi ürünler var. Biraz abartı olsa da bardak tutucu süpermiş:)

Geri