Scudo Sports

Tchibo

Mosso nun kasklarınada bakabilirsin onda da arka ışık var hem hafif başımda 3 saat kalsada rahatsız etmiyor ben yeni aldım çok memnunum
Tchibodaki siyah olduğu için almamıştık bizde..

Scudo
Arkadaşlar ben son indirimden gidona bağlanan (link)aldım.

https://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_HD_2-IMPORTED/47d4e5cb19deac42/.jpg

https://media4.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_6-IMPORTED/47d146ab19deac42/.jpg

Yukarıdaki çizimde görüldüğü gibi gidon boğazını ortalayan bir aparat takıyorsunuz ve çantayı bu aparata yerleştiriyorsunuz. Üst kısmında alüminyum çerçeve olan çanta yana yerleştirilen plastikler ile dik duruyor. Bir kaç gündür kullanıyorum, bir sefer fazla yükten bir sefer de çukura girdiğim için klipsten kurtularak yere düştü çanta. Bahsettiğim problem haricinde gayet güzel bir çanta. Kıyafetlerimden tutun da kaskıma kadar her şeyi içine koyuyorum. Bagajı söktüm artık, iş yerine gelince çantamı kapıp yukarı çıkıyorum, temiz ve güzel... :)

@Tahir Keskin

Temmuzda yapacağım tur için senden bunu kiralamak istiyorum dostum :)))

@Berksan

O zamana kadar renk verir, turda kullanılıp kullanılmayacağını anlarız. Veririm tabii ki :)

Ayıp değil canım, neden ayıp olsun. 40 TL'ye aldım. Linkte de var zaten aynı fiyata. :)

@Tahir Keskin
Bugün gidip almayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Bakalım bulabilecek miyim Beşiktaş'ta.

Ayaklı pompasını kullanan var mı?

Bugün bu başlıkta görünce elcik/pompa ve gözlük aldım.

Pompa kullanımı rahat, basıncı gösteriyor olması güzel. Yalnız vidaların genişliği bisikletimdeki pompa takma yerindeki yerlerle uyuşmadı. Eski pompanın cırtcırtlı bıdısıyla sabitledim bisiklete.

Elcikler çok rahata benziyor. Ne zamandır ergonomik elcik arıyordum bu tam istediğim gibi.

Gözlükler yüzüme tam oturdu, dışarda denedikten sonra göreceğim bakalım.

Genel olarak bu tchibo ürünlerinin fiyat performansı çok iyi oluyor.

Selamlar. Tahir bey, cantayla ilgi sormak istedigim, onde oldugundan ve icindeki yukten dolayi virajlarda on tekerlekte denge kaybi olusuyor mu yoksa hic rahatsilik vermiyor mu? Tesekkurler..

Ayaklı pompayı alan var mı? Varsa fikirlerini yazarsa çok iyi olur; daha önce kullanmadım, gidip baktım bana biraz ucuz malzeme gibi geldi.

(link)
merhabalar sizce bu gözlük fiyatına göre iyi midir ? bir süre az stoklu indirimdeydi maalesef kaçırmıştım ve stok tükenmişti , şimdi normal fiyatından satışa sunulmuş fiyatın hakkını veriyorsa almak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Solar sayaç alan var mı?

(link)

alınır mı sizce bu sayaç?

Bu arada gözlüğü daha önce 15 liraya almıştım bence 20 liradan fazla etmeyecek bir gözlük 5 camlı olanlar yurt dışından alınabilir diye düşünüyorum.

Ancak bunun 15 liralık gözlükle aynı olmadığını düşündüm çünkü bizim gözlüğümüz bu kadar siyah değil gri idi bu biraz daha gösterişli duruyor gibi geldi

pardon hem grisi hem siyahı varmış
(link)

yani aynı gözlük ise bu fiyat etmez bence

sayaç ve spor tişörtü aldım arkadaşlar
https://www.tchibo.com.tr/spor-tisoert-p400053640.html?dim2=01&dim1=Gn10

Bu arada gidon için çantayı alan arkadaşlardan birisi satmayı düşünürse benimle iletişime geçebilir.

@Safa Arslaner
Ben de alamadım, Kadıköy ve Bağdat Caddesindeki mağazalarda bitmişti.
Şans artık.

@Ertunç ÖNER

Gidondan kastiniz elcik mi? Palladium'da var. Ayrica Palladium'da gosterge, sele ve pompa da var. Bilginize.

@Mert E.

Gidona takılan çanta vardı yukarıda da linki verilen.
Teşekkürler

@alperK

evet şansıma o gece kartım sorun çıkardı alamadım , sabah girdiğimde ise çoktan tükenmişti :agla: , belki tekrar indirime girer o zaman alırım

Geri