Scudo Sports

Tcdd - bisiklet ilişkisi kampanya destekleyiniz lütfen

Öncelikle bisiklet kullanan ve bunu hayatının merkezinde, hayatının parçası olarak gören bir insan olarak bisikletimi toplu taşıma araçlarında taşımak gibi bir ihtiyacım yok. Trenle ya da otobüsle taşıyacağım yolu, binerek, üzerinde aşmayı tercih ederim. Ama elbette bu "benim tercihim".

Belli bir yolu toplu taşımayla aşmak isteyecek bir sürü insan var ve bu bebek arabasını taşıyan anne gibi, seyehattan iki kocaman bavulla dönen vatandaş gibi herkesin, hepimizin hakkı. Bisiklet kullanıcısının destek verip vermemesi o yüzden kimseyi çok bağlamamalı. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorsan -ki yanlış- her türlü destek vermeli ve en azından sosyal mecralarda bu işe dikkat çekmeli.

Scudo
@Cem Kılıçarslan

diyelim ki çalışan birisin. diyelim ki Çanakkale'de ikamet ediyorsun. diyelim ki 3 günlük bir iznin var. diyelim ki Doğubeyazıt İshakpaşa Sarayına bir bisiklet gezisi ypamak istiyorsun. hadi git gör toplu taşıma kullanmadan? illa ki bir yerde otobüs, tren, gemi vs kullanman gerekecektir. bisikleti motorlu bir araca koyup taşımış olmak bisikletin bekaretiyle alakalı bir durum değildir. ya da bisikletle yaptığın gezinin değerini azaltmaz. aksine az zamanda güzel işler yapmamızı sağlayacaksa

geyikli den bozcaada ya gemiyle de geçerim sandalla da geçerim. en güzel en emniyetli, en rahat seyahat yollarından birisi olan treni bisikletle kaynaştırmak kadar doğal bir ihtiyaç olamaz.

sen yine istediğin yere bisikletle gitmeye çalış tabi ben seni yollarda gördükçe haz duyarım. aynı amaç için uğraşıyoruz ama ben biraz daha elim kolum bağlıyım sanırım trene ihtiyaç duyuyorum. malum ekmek parası.

(link)

213 kişiye ulaşmışız.. sosyal paylaşım sitelerindeki profillerimizde paylaşmaya davet ediyorum bütün hassas arkadaşları. arkadaşımız olan her bisiklet kullanıcısı bisikletforum u aktif olarak kullanmıyor olabilir.

herkese günaydın bu arada...

@hasan akca

sosyal paylaşımı da kullanmamız gerekiyor şu dakikadan sonra :) forumdan çıkan imza yetersiz kalacak gibi duruyor :(

imzaladığımız sayfada paylaşım linkleri de mevcut paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Umut bey günaydın,şimdi 219 olmuş imza atanların sayısı.siteye logın olan arkadaşlar başlıkta yeni mesajlar arasında bu konuyu görmemiş olabilirler.çünkü farklı konular açılınca konu akışı hızla değişiyor..bu sebepten dolayı bence bu konuyu ara sıra güncelleyip unutturmamak gerekiyor diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Umut SÜRÜCÜ
@Mehmet Ali Çetin

mümkün olduğunca insanları sıkmadan günde bir iki kere üst sıralara çekmeye çalışıyoruz konuyu. bazen müdahale bile etmek gerekmiyor. avatardaki yol müthiş görünüyor bu arada güzel geziymiş..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ali Çetin
+1 katkı daha sağladım , bence herkez en az bir kişiyi daha yönlendirebilse sayı tamamlanır.

• Beğen
Ben de imzaladım. Kaç gündür görüyorum aslında bir türlü bir dakikamı ayırıp imzalayamamıştım. Bugün yapabildim ancak. Benim gibi çok kullanıcı olduğuna eminim, arkadaşlar hiç kullanmayacak bile olsanız bu camiaya destek için 1 dakikanızı ayırıverin. Sadece bu forumdaki şu an çevrim içi görünen insanlar imzalasa bile 700 küsur imza toplanıyor, az rakam değil...

• Beğen
Tepkiler: S.Paker
1770 çevrimiçi canavar var sitede şu anda.. 245 imza var :) bu kadar yetersiz miyiz yani?

Bisikletforum'da bisikletten daha önemli şeyler hakim. Onlar bir sonuca bağlansın da elbet sıra bisiklete de gelir.

• Beğen
Hazır millet yavaş yavaş evinden dönüp, internette takılmaya başlıyorken şu konuyu biraz daha yukarılara çıkartarak hatırlatmakta fayda var.

Geri