Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Scudo
decathlon 500 serisi tayt ya da alt giyim içliğini kullanan var mı? bu ürünler 100 tl vermeye değer mi?

@Desert Fox hocam ben iki farkli bedenini aldım aralıklı ikisinden de memnun değilim. Tam oturmuyorlar sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum.

@yusufgs3625
hocam normalde şort ile kullanıyorum ama toto bölgesinde inanılmaz bir terleme oluyor,hava alacak şekilde tayt ya da içlik bakayım diyorum da 500 modeline 100 tl çok ne yazıkki
aliexpress ten alayım desem gümrük olayından dolayı kaç ayda gelir kim bilir off off

Kaliteli istiyorsanız maalesef fiyatlar 400-500'den başlıyor.

@Desert Fox
500 Serisi taytlar kısa (1-2 saatlik) sürüşlere uygun en fazla. Şuan Sora ve Jordanred firmaları gayet kaliteli taytlar üretiyor. Kullandıkları ped'ler aynı.
Mesela şu tayt kumaşı ve pediyle gerçekten kaliteli bir ürün. Takımca kullanıyoruz. (Çok sayıda takım da kullanıyor)

(link)

Özel üretimlerde fiyatlar daha uygun ama en az 5 sipariş zorunluluğu var. Tayt alacak kişiler birleşip ortak sipariş vermeyi düşünebilirsiniz.

(link)

Jordanred'in pedleri aynı marka ama kullanım tecrübem yok. Sora'nın kumaş ve dikim kalitesini daha iyi buluyorum ama.

Jordanred airmesh insert ped askısız bisiklet taytını kullanıyorum. En uzun 3 saatlik bir sürüş yaptım, daha fazla deneme şansım olmadı. Herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. Gayet konforlu bir tayt öneririm.

(link)

(link)
Dechatlonun bu ürünü nasıldır almayı düşünüyorum, fazla para vermek istemedim. 80-100km turlara çıkıyorum, iş görür mü, uzun zaman alan turlarda da?

@ginflon
Kesinlikle önermem. Oradaki kullanılan ped gerçekten rahatsız. Kullanmıoştım.

Biraz konu dışı olacak ama şehirler arası yolda daha medeniyetten uzak yerde yol kenarında tuvalet gelince nasıl yapıyorsunuz. Özellikle bib şort giyenler için soruyorum. Geçen gün canım çıktı, komple çıkarabilecek uygun bir alan olmadığı için soruyorum. O bisiklet yarışlarında ki paçadan olayı da kar etmedi. Galiba alt tay bir benden büyük alsam olurmuş.

Aliexpressten aldığım tayt ile en uzun sürüşüm 67 km oldu ama hiç bir problem acı hissetmedim normalde kullanamıyor olsam gece acıdan ve ağrıda büyük ihtimal yatamazdım.

Ekleme:Anlaşılan tayt giyen kimse yolda tuvalet ihtiyacı duymuyor.

Son düzenleme:
Jordanred'in kampayasıyla şuan 180 lira tmf pedli taytlar. Sora'nın yine aynı pedli taytları 225 lira şuan ama onda sadece milli takım varken Jordan'da çok çeşitli tasarımlar var. Ne önerirsiniz, kullanan var mıdır bu taytları?

jordanmed'ten tay+forma almak istiyorum. kendi tasarımlarında fiyat azalıyor sipariş sayısına göre ortak bir tasarım yapıp almak isteyen olur mu? fiyatlarda ciddi değişiklik oluyor
1 Adet165.00 TL
2 Adet140.00 TL
3 Adet125.00 TL
4 Adet115.00 TL
5 Adet105.00 TL
6 Adet90.00 TL
21 Adet Ve Üzeri79.00 TL

F657ED52-8CCD-415B-B1FF-FE2050777986.jpeg
A3A3C608-1963-41A6-92FD-7901B73AEE08.jpeg
Türkiye forma ve taytlarda indirim var

@Adrenalin26 Taytta stok yok. Kaç aydır bekliyoruz, ilk defa kayda değer bir indirim yaptılar, onda da stok yok :)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@MakRo

Şimdiye kadar sadece birkaç kez yapmam gerekti, onlarda da taytın ön kısmını biraz aşağı sıyırarak ihtiyacımı giderdim. Bildiğim kadarıyla yarışlarda da böyle yapıyorlar, tek farkı onlar bunu bisikleti sürerken de yapabiliyor.

Taytın paçasını kenara çekip aşağı işemeyi kadın yarışçılar yapıyormuş diye duydum ama doğru mudur bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@m_m aynen bende sinir oldum. Üstü sipariş verdim, taytı da artık jorden dan alıcam, ikiside aynı ped i kullanıyormuş nasıl olsa

@Adrenalin26
Hangi formayi aldiniz, bir de Jordan ile Sora kumaşları arasinda kalite farkı var mi tecrübe ettiniz mi?

@Adrenalin26 Jordan'da da Airmesh pedi seçince fiyat 205 oluyor, ben onun yerine Sora'dan düz siyah taytı almayı tercih ederim. Ama acelem yok biraz daha bekleyelim, belki stok eklerler.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@amasseia
Ben Türkiye slim fit formasını aldım. İki firmanın formalarınıda kullandım, şuna hala sora nın geçen seneki aero slim fit formalarını kullanıyorum. Soranın formaları , jorden a göre daha inçe ve hava alır durumda . Estetik olarak ta sora daha güzel görünüyor, en azından forma rengine uygun fermuar kullanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Geri