Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Arkadaşlar 250 300 arası askılı tayt önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
@Mustafa.bnck
Ben aldığımda 440 TL ydi.İndirimi azaltmışlar. Hay şanea bak.

jordanred'in kısa jelli taytını deneyen oldu mu? decathlondan aldığım taytlar hem düzgün oturmuyor hem de rahat değil(aliexpressten vaktinde bi tane almıştım o bile daha rahattı)

@özgür duygu

Bi arkadaşım hediye almış bana, 1 saat ancak dayanabildim geri dönüp değiştirdim. Kumaşı çok kalitesiz pazarda satılan taytlar gibi.

@Superevo
teşekkürler geri bildirim için..

tayt için aliexpressten santic markasını tavsiye ederim çok ucuz değil ama castelli santini ayarında olan modelleri var onalrın yarı fiyatına, kendim 150tl lik bir modelini 5-6 saatlik turlarda kullandım 450tl lik santini taytımdan %50 daha konforlu

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Bu model f/p olarak iyi gibi geldi. Fotoğraflardan baktığım kadarıyla dikişleri ve kumaşı kaliteli, geri bildirimler de olumlu.

(link)

@özgür duygu
İzmir'den çıkıp Spil Dağı'na tırmanış ve Manisa üzerinden dönüş gibi meşakatli bir turda denedim bu Pazar, airmesh padli olandan aldım, padin önü biraz baskı yapıyor, onun dışında gerçekten aşırı rahat ve gayet kaliteli.

Müjdemi isterim :) Sora tekstil bu ay sonuna doğru Web sitesini açacakmış, Yeni modellerin fiyat ve stok çalışması yapılıyormuş şuan. Daha önce alıp hala kullandığın forma ve taytlardan yaptırmak istediğim için mail atmıştım. Bu şekilde cevap verdiler..

Sora teskstil zaten şu anda neden parekende satış yapmıyor anlamış değilim. Geçen sene forma tayt mont herşeyi sattılar sonta birden bire sitede hiç birşey kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Türka¥
Kargo ücreti ne kadar tutuyor oradan? Ve kaç günde elimizde oluyor?

@Emrdgn
@Emrdgn
74 TL istiyorlar kargo icin, şayet arkadaşın eklediği linkteki taytı için soruyorsan

• Beğen
Tepkiler: Emrdgn
Arkadaşlar güncel ürünlerden bende bir askılı tayt önerisi alabilir miyim?
Tayt giymek he ne kadar itici gelse de, yol bisikleti için başka türlü rahat olmayacak gibi. Ped kısmı 100km kadar sürüşlerde rahat, ön kısmı sıkmayan, tasarımı çok dikkat çekmeyen bir ürün önerebilir misiniz? Aliexpressden alabilirim ama şimdiye kadar oradan hangi giyim ürününü aldıysam bedeni uymadı, nasıl ölçersem ölçeyim beden hep yanlış oluyor.

Sora tekstilin daha önce formasını alıp memnun kalmıştım, şu tay nasıldır mesela? (link)
Jordanred ürünleri de olabilir ama üstte şikayetçi biri var, emin olamadım. Forma-tayt takım olarak da alabilirim.

@Clint Eastwood
Aylık 700-800km sürüş yapıyorum. Bunların içinde en az 2şer 100-150km sürüş oluyor. Sora askılı premium tayt kullanıyorum. (Takımca kullanıyoruz) Oldukça memnunum ağrı, sızı rahatsızlık yaşamadım hiç ?

@BerkEvren
Sora tekrar başlasa bir perakenden satışa süper olacak.Geçen sene aldığım tayt ile 150+ km lerde bile rahat ettiriyor

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@BerkEvren

Teşekkür ediyorum, üstte @Adrenalin26 yeni tasarımlar çıkacak diye paylaşmış, bu kadar olumlu yorum varsa biraz bekleyip oradan alayım. Aliexpress ürünlerinden giyim konusunda emin olamıyor insan, ufak tefek plastik-metal ürünleri alıyoruz ama terli terli 4-5 saat giydiğimiz ürünler için güvenemiyor insan. Kalıplar da ayrı bir sıkıntı, yazana göre alıyorsun uymuyor.

@Clint Eastwood
Valla şuan sitesinde sadece Türkiye forması ve taytı var, gelecek ama biraz geç olacak sanırım

@Superevo

merhaba burda hangi markadan bahsediyorsunuz? Jordanred olarak taytlarımız ile ilgili hiç böyle bir şikayet almadık.

186cm 115 kilo için Ağustos'ta uzun yol yapmayı düşünüyorum buna uygun şort ve askılı olmayan tayt önerileriniz nelerdir en fazla 300tl makul diye düşünüyorum ,

Geri