Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@Adrenalin26

Anlaşılan sora yeniden indirimlere ve tasarımlara başlayacak beklemekte fayda var

WhatsApp Image 2019-08-07 at 17.30.32.jpeg

Scudo
@Superevo yeni tasarımlar çıkacağı kesinde be zaman belli değil, herhalde yaz bitince çıkaracaklar

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Aylardan beri bekleyin bekleyin diyorlar da ancak bir gelişme olmuyor. Perakendeye ve ürün çeşitliliğine biraz ağırlık vermeli Sora.

@Adrenalin26 Siyah renk tayt dahil diğer ürünlere de indirim yapmışlar. Mesajlar işe yaradı galiba, hemen alıyorum ben bir tane. 160 liraya son derece başarılı bir ürün.

@m_m
Sora'ya bende ozelden yazmistim biraz önce hiç indirim yapmiyorsunuz yaz bitecek diye ama sonunda tüm ürünlere yapmışlar :)

Benim ürünler geldi, tayt-forma almayı düşünenlere tekrar Sora tekstili önereyim.
Saat 4'de aldığım forma ertesi öğle İstanbul'a teslim edildi, 7'de aldığım tayt ise bir sonraki gün-bugün- teslim edildi. Çok hızlı bir şekilde kargoladılar, indirimde alınca fiyatlar rakipsiz oluyor, ürünleri zaten çok başarılı. Firmanın tek eksiği çeşitlilik, umarım onu da çözerler.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@m_m
Hayırlı olsun iyi gunlerde kullanin.
Ben indirimi kaçırdım, alıp almama konusunda tereddütte kaldım ve sonrasinda kampanya sonlandi zaten.
Firma ile yazistigimda yeni modellerin gelecegini söyledi, biraz da o yüzden alip almama konusunda tereddüt ettim.

Arkadaşlar aldığım ürünlerin bedeni uymadığından satmaya karar verdim. Sora Türkiye regular forma ve siyah premium tayt, her ikisi de L beden. Tayt sıfır, formayı 15 dakika denedim. Her ikisi de aldığım fiyattan(f95, t160) satılık, İstanbul içi gelip alabilirsiniz, beden tablosu soranın sitesinde var. İletişim için özel mesaj gönderin.

Birkaç gün önce Sora'dan sipariş ettiğim tayt 2 iş günü içinde kargoya verildi, 3.gün elimdeydi.
Dün 75-80 civarı çevirdim.İlk izlenimlerim gayet iyi.Uzunca süre aliexpress taytı kullanıp kendimi harab etmişim diyeyim gerisini siz anlayın.
Hem ped kalitesi hem hava geçirgenlik ve teri dışarı atma olarak başarılı buldum.Sünger değil de jel yapıda olduğundan farkını sele üzerinde bi yarım saat sonra falan hissettirmeye başlıyor.Sanki yeni sürmeye çıkmışım gibi hissettim.
Bence bisiklete yapılan yatırımların yanında giyimde de hiç ucuza kaçmamak gerekiyormuş onu anladım.Gönül ister yurtdışından da daha üst serilere bakalım ama şahsen ben sadece bakabiliyorum.Burdan devlet yetkililerine ses... Şaka şaka :koptum:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Dün ben de (link) Sora premium tayt kullandım. Siparişi 22 ağustosta gece vermiştim ürün benim elime 29 ağustosun akşamında ulaştı. Ürün bana ilk 100kmde gerçekten çok rahat bir antrenman yapma imkanı sundu. 100kmden sonraki kısımda sanki hafiften rahatım kaçmaya başlamıştı. Ama bu değerlendirme aslında saat üzerinden yapılmalı diye düşünüyorum. Saatlik olarak görebilmek için verdiğim strava kaydını inceleyebilirsiniz.

• Beğen
@CeRKeZ
Sora Air flow ile 6 saat kullanım vaat ediyor.Ben 4 saatlik sürüşte sıkıntı yaşamadım gittiğim yol birde bozuk yolları çok olan Göçbeyli bıçkıdere tarafiydı.Taytın pedini biraz kalın buldum bendeki diğer tayt losso progel 14 mm soradaki tayt 25 mm kalınlığında ama ikiside aynı süreyi vaat ediyor.Taytın elastikiyetini pek beğenmedim çok fazla esnemiyor ama fiyatına göre fena değil.Birde taytın askılık kısmı siyah ve ilk sürüşte benim formama siyah renk verdi acaba ilk önce yıkamak mı gerekiyordu.Bu taytı kullananlar aynı sorunu yaşadı mı?

@Ertan M.
Evet çok fazla esnemiyor pek elastik bir kumaş değil. Kullandığım diğer taytlara göre kumaşı biraz daha sert. Bende herhangi bir renk verme problemi olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Kumaş esnekliği konusunda katılıyorum, ama bu beni rahatsız etmedi.Bende de renk konusunda bir sıkıntı yok şimdilik.Paketten çıkarıp direk giydim, yıkama falan yapmadım.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
İyi günler ,
Tayt konusunda fikrinizi almak istiyorum. Sora'da satışta olan taylarda resimdeki gibi ped kısmı bariz çıkıntılı ama Jordanred de bu bölge daha belirsiz gibi. Her ikisininde taytlarını kullanmadım. Kullanan arkadaşlar görünüşleri konusunda bilgi verebilirse sevinirim. Malum satış sitelerinde resimlerle gerçek farklı olabiliyor. Sora'nın fiyatı Jordanred'e göre çok daha uygun. Bu görüntü nedeni ile kararsız kaldım.
Jordanred.PNGSora.PNG

@Santaruins

Birisi gerçek fotoğraf, diğeri bilgisayar görüntüsü bu doğrultuda bakmak gerekirse soranın taytı daha güven verici en azından ne aldığınıza dair fikir sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca sitelerde yazan 5 saat 10 saat gibi ped kıyaslamalarına ben pek inanmıyorum.

Örneğin 5 saat boyunca bisiklet sürdüm ve 50km gittim diyelim laylaylom bisiklet sürmüşüm zaten bi rahatsızlık vermez. Önemli olan nabız antrenmanı esnasında neyin daha rahat hissettirdiğidir.

Merhaba, dar yol şortu yerine biraz bol bir sort almak istiyorum. Teri emsin belli etmesin yeterli, pedli olmasina gerek yok. Çok çeşit var ama karar veremedim. Fiyat olarak da 50-60₺ civarı bütçe ayırdım

Pedli tayt ve şortları yıkama İşlemini nasıl yapıyorsunuz ? Makineye atılmıyor sanırım ? Elde sabunla yıkayıp kurumaya mı bırakıyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
@Devilsbutcher
Atılır makıneye bişiy olmaz,

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
@Devilsbutcher Ben forma ve taytlarımı diğer giysilerden ayrı olarak 20 derecede 15 dakika olarak yıkıyorum. Çamur olmadığı sürece herhangi bir kimyasal kullanmıyorum, sadece su ile yıkama yapıyorum.

• Beğen
Geri