Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@serchester sarı olanı kullanıyorum..Çok sıcak olmayan havalarda,hep yanımda taşırım..Çok işe yarıyor,terletmiyor,tavsiye ederim..

Scudo
Geçenlerde (link) aldım daha kullanmadım fakat katlanıp ufak çanta gibi olması çok cazip geldi. Bisiklet çantasına koyuyorum üşürsem çıkarır giyerim diye fakat daha kısmet olmadı :)

Ben Specialized Gel Eldiven kullanıyorum memnunum

@Pino Kyo

Eldivenden ziyade bisiklet üzerindeki pozisyonunuza dikkat etmenizde fayda var. Ağırlığınızı ayak, el ve kalçanıza paylaştırın, ellerinizin üzerine yüklenmediğinizden emin olun. Elleriniz nötral poziyonda olsun ne bilekleriniz bükülsün ne de gerilsin. Umarım yazdıklarım size çokbilmişlik gibi gelmez fakat el uyuşması normal bir olay değil.

Benim de jelli ürünlerle ilgili bir sorum olacaktı. İçinde jel olan eldiven, tayt, sele vs. ürünler zamanla çökme yapıyor mu, jel esnekliğini kaybediyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Parmak uyuşması genelde eldiven çözülmez,
Sektör eldivende, elcikte veya gidon sargısında jel vb teknolojiler ile bunu mimnimize edecek veya konfor sağlayacak çözümler sunsa da büyük oranda hatalı fit kaynaklıdır bu uyuşmalar.

Oturuş pozisyonunuzdan başlayıp, gidon açınızdan, giden genişliğinizden ve fren kollarının yerleşimine kadar devam eden bir bütün bu.

Hatta bunları çözdüğünüzde bazen eldivensiz bile daha rahat sürebiliyorsunuz,
Ben de olası kazadaki asfalt yanıkları ve gidon bandının uzun ömürlü olması için kullanıyorum mesela tamamen desteksiz modelleri.

@Pino Kyo

@fahrettin akansu
Bunlara ek ve eldivenden kaynaklı bir uyuşma sebebi de; kalıbı kötü - ele tam olmayan eldiven olabilir. Denediğim birçok eldivende bu sorunu yaşadım.
Bu arada bende sadece olası asfalt yanığı ve gidon bandını karartmamak adına eldiven kullanıyorum. Bu nedenle destek jelleri olmayan en uygun eldiveni seçiyorum her zaman. (Mesela Btwin 500 )

Yol bisikleti kullananlara Fizik jel önerebilirim. Gidon bandının altına takılıyor ve bandı değiştirsenizde orada kalıyor.
Düz gidonlar içinse Ergon elcikleri önerebilirim. Gerçekten başarılı ürünleri var.

Ama her iki durumda da öncelikle oturuş açıları, kolun ve bileklerin pozisyonu ilk şüpheli olarak kontrol edilmeli :harika:

@Rhodiumm
hocam hayırlı olsun.
(link)
gözlük bu herhalde. Buğu felan yapıyor demişler birde gece bu gözlük kullanılmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@trainspotting35
hocam (link) şunu mu tavsiye edersin bu fiyata yoksa aliexpressten önerin var mı?

@fberen

Buğu yapmıyor. Sadece full maske ile kapatırsanız yani hava direkt olarak gelirse ister istemez yapıyor. Gece kullanılmaz, karanlık gözükür.

Bu ürünün konusu bile.var forumda. Alanlar memnun bence ali ürününden illaki iyidir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@trainspotting35
Tabi ki iyidir ama en uygun fiyatlı olanı bile vergisiyle beraber ali dekilerin 3 katına geliyor 22 euro nun üstünde ve tek değiştirelemeyn lensli yani karanlıkta kullanılamıyacak. o nedenle sordum ali den önerin var mı?

88 TL'ye ben bu gözlüğü aldım memnunum. Dolar yükselmişken uygun fiyata kaliteli gözlük bulmak zor (link)

Merhaba sizce merida 3 camlı gözlüklü mü alsam yoksa eldiven mi ? eldiven her zaman bulunur ama bu gözlüğü uygun fiyata bulmuşken kaçırmayayım diyorum, siz ne diyorsunuz ? @trainspotting35 özellikle abi sen ne diyorsun ?192900

Eldiven ve gözlüğün var mı halen kullandığın. Eğer varsa devir iktisad devri c şıkkı hiçbiri. Eğer yoksa bence gözlük.

@trainspotting35
Gözlüğüm yoktu, eldiven var ama eskide btwin 500 kırmızı eldiven vardı jelsiz baya bi eskide kullanılır bir süre ama pek rahat ettirmez hem jelsiz hem dokusu gitti.
Aldığım gibi yola çıkmıcam zaten.

Gözlük önemli hızlı giderken gözüne birşey kaçması veya gözünün yaşarması çok büyük sıkıntı.

@trainspotting35
Gözlüğü alıyorum normal 170 tl zaten bu kadar ucuza bulamam.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: Realomer
@trainspotting35
Sağolun hocam.

@BerkEvren
mtb tipi ayakkabı yol spd pedalıyla kullanılıyor mu? birisi ikili birisi üçlü olması lazım

Geri