Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@aziz otkur

Sizi terletenin yün içlik olduğuna emin misiniz? Yün çok iyi nefes alır ve teri tutmaz. Sentetik kumaş teknolojisi bu kadar gelişmeden önce 30 derece havada bile yün forma ile yarışırdı bisikletçiler.

Scudo
üstünde nefes almıyan bir forma var ondan olabilicegini düşünüyorum

Termal içlik üstüne kısa kollu forma (maddi sorun :) ) üstüne yağmurluk giyiyorum.Alt kısım için uzun pedsiz tayt üstüne kısa pedli tayt giyiyorum şu ana kadar pek sorun yaşamadım.Uzun eldiven ve buff yardımcı oluyor el ve yüz için.Istanbul'a yeterli oluyor.İrtifalı yerler hariç.Decahtlonda rüzgârlık vardı 30 liraya ona bakmanızı da tavsiye ederim.

Büyük ihtimal gözlük sıkıntımı böyle halledeceğim fakat nereden temin edebilirim? her gözlükçüde bulamam herhalde :D

Ben bisikletçiler de bulabileceğini düşünüyorum,ben bisikletçiden aldım çünkü.
Gözlükçüler de bulabileceğini sanmam :in:

Peki numaralı camı nasıl hallettin şu işin aşamalarıyla ve ne kadara mal olduğunu anlatır mısın biraz?

Bisiklet gözlüğünü 65tl ye aldım,numaralı camları kaça yaptırdığımı unuttum wallaa :D ama herhalde 50 tl'yi bulur gibi :rolleyes: toplam 115 yapar :p

Çok saol bu gözlük çok sıkıntı veriyor bana zaten sürerken :D yardımların için çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Termal içlik yada pedli tayt altına iç çamaşırı giymeden rahat edemeyenlerdenseniz decathlon'da satılan nefes alır boxer'ları öneriyorum.Bu ürün mağazada indirimde şu anda, yanlış hatırlamıyorsam 20 lira olması lazım.

(link)

Buraya bu yorumu atimda gerekli olduğunda bakim.

"Teri dışarı atar" en büyük yalan bence. Atanı görmedim şimdiye kadar :mad: Bu yüzden çantamda yedek iç kıyafet bulunur.

Ben aşağıda belirttiğim ürünleri kullanıyorum ayrıca uzun kolluk üst, boynumda kışlık buff ve elimde kışlık eldiven varken kesinlikle söylemeliyim 10 derece altı sıcaklıkta kesinlikle üşüyorum.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
@KuzuBoyz
Yukarıda Recep Bey'in paylaşmış olduğu bir video var:
Bu tip bir forma veya ceket kullanıp da mı yalan olduğunu söylüyorsunuz, yoksa günlük kıyafetlere ve Çin malı ucuz ürünlere mi dayanıyor bu yorumunuz?

@KuzuBoyz
Ben yaklaşık 2 3 saat bisiklet sürdüğümde bile formamda en ufak ter, üşüme olmuyor. Acaba kullandığınız forma Çin malı (replika) olabilirmi?

@Emre Akkanat
Biri Columbia diğeri de quechua. Bunlar forma değil tabi, dışarıdakini içeri almayan, içeridekini dışarı atan diye iddia ettikleri kıyafetler. Forma giyince komik görünüyor işe giderken.

@KuzuBoyz
Dediğiniz markalar gerçekten kaliteli ve tanınmış..Çok iyi yalıtımlı olduklarını sanıyordum

Ayrıca 2 adet Rossignol marka snowboard montum var onlar da ter ile ilgili derdime çare olmuyor. Donuma kadar terliyorum. Belki de teri dışarı atan don bulmak lazım veya ben bir dermatoloğa gideyim.

@Emre Akkanat
Dışarıdan gelen etkilerle sorunum yok zaten, çözüm olarak koltukaltı fermuarlarını açık tutuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
@Ardaa

Aynı ürünleri daha yeni aldım mont mavi beyaz olan, alt ve üst içlik kullanıyor musunuz? içlikle kullananlar baya övmüşlerdi bu ürünleri yeterli olacağı konusunda ama siz böyle deyince bir sorayım dedim... Ve hatta alt yani tayt için alt içliğe gerek olmadığından bahsedilmişti... Bu hafta sonu ona göre yola çıkayım, bu kadar soru hafta sonu yapmayı planladığım tur için... Teşekkür edrim şimdiden...

@Savaş Uzun

Şimdi gene decathlondan uzun kollu üst içlik aldım beyaz olanından ancak hepsini beraber giyince teri dışarı hiç atamıyorsun ve bu sefer sürekli ıslaklık hissi oluyor ve bu beni rahatsız etti. Bacaklarada kısa taytım var onu giyiyorum genelde o şekilde iş görüyor gerçekten yani alt takımdan memnunum ancak dediğim gibi üst kısımda problem yaşıyorum özelliklede 10 derece altı sıcaklıklarda gerçekten soğuğu hissediyorsun içlik giymezsen. Eğerki uzun tur yapılcaksa mutlaka içlik ile giymeni öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Geri