Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Arkadaşlar merhaba, iyi , şık bir kask almak istiyorum. Brooks çok güzel bir ürün çıkartmış ama izmir'de henüz satan yer bulamadım. Kullanan atkadaşlar Artı ve eksi yönlerini yazarlarsa sevinirim.

Scudo
Bence önemli kask üreticilerini tercih edin. Brooks'dan alacaksanız bu sele olsun! Cratoni, giro, kask, bell gibi üreticiler iyidir!!!

Kaskları test eden kuruluş varmı acaba? Carrera kask Üretiminde iyi bir firma gibi duruyor. Türkiyede Carrera kask satan yer varmı?

Erdoğanlar bisiklette mevcut. Fiyat konusunda bir endişeniz yoksa şık bir kask dediğiniz gibi.

(link)

Oğuzhan bey çok teşekkürler. Erdoğanlar bisiklet Ankara'da olmasından dolayı ürünü deneme şansım yok. Kendileri ile 1-2 alışverişim olmuştu. Düzgün bir esnaf amcamız telefonda baya bir ilgilenmişti. Bu kask işi aslında denemeden alınmayacak bir ürün ama bir iki kullanan bulup onay alıp sipariş vermek istiyorum.

@ömer yetmişüç

İzmir'deyseniz aradığınız model kimse de yok. Böyle biraz uçuk modeller çok satılmaz diye almıyorlar. Başınızın ölçüsünü ölçüp internetten sipariş verebilirsiniz sadece.

konuyu tekrar harekete geçirmek istiyorum istiyorum.

kışlık giyim için uzun taytlar gerçekten işini yapıyormu? kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum. ben pedli tayt üstüne illaki şort giyerim, okadar özgüvenim yok :)

ikinci sorum ise yine padli alt giyim hakkında.
padli boxer üzerine; padli yada padsiz uzun tayt giyilirse olurmu? ayrıca yazlık olan uzun dizüstünden başlayarak aşağısı beyaz yada açık renk tayt neden yok??
ben beyaz tenli ve güneşten hemen kavrulan biriyim, yazın eşofman altı giymek çözüm olmuyor.

sorularım bunlar aydınlanmayı bekliyroum

@Hamit E.

Uzun taytlar tabi ki çok faydalı, oldukça sıcak tutuyorlar. Kışlık taytların iç yüzeyinin polar gibi bir yapısı var, hem ter tutmuyor hem üşütmüyor. Ben kışlık padli tayt üstüne spor pantolonu giyerek geçen kışı sorunsuz geçirmiştim, tayt üzerine şort bence güzel görünmüyor . Ancak 0 dereceye yakın soğuklarda tek bir tayt yetersiz oluyor.

Padli boxer üzerine tayt olabilir, bende bir ara padli boxer almıştım ama kullanımı hiç hoşuma gitmedi, padli tayt gibi olmuyor, en azından ben rahat edemedim tavsiye etmem.

izmirde pek 0 olmaz zaten. izmirin derdi rüzgar, rüzgarı muhafaza etsin yeter.

yazlık açık renk tayt yokmu peki? yerli yabancı siteleri turladım ancak denk gelemedim. diz üstünden itibaren alt taraf beyaz yada açık renk olursa güneş muhafazası çok iyi olur

Bisikletçilerin özellikle yol bisikletçilerinin şekil durmalarındaki bir diğer etken gözlük :D ayrıca hem gözü tozdan rüzgardan havadan koruyor hemde güneşli havalarda yarar sağlıyor :D işin aslı da hala bir gözlüğüm olmaması :D Kullanan tüm bisikletçilerden yardım bekliyorum :D

Benim en büyük sıkıntım gözlerimin 2.50 a 3.00 derecesinde miyop bozukluğumun olması :) üniye geçeceğim sınava hazırlanıyorum ve bittikten sonra ya ameliyatla yada lensle devam edeceğim :D ama bisiklet gözlüğüde normal gözlüğün yerini tutmaaaaaz :D

Ben numaralı gözlük kullandığım için XLC kullanıyorum çok süper bişey.
Hem iç kısmında numaralı mercek için ayrı bir gözlük var,hem de 3 adet ayrı camı var siyah-sarı ve renksiz(hepsi uv filtreli) :in: :alkis:

• Beğen
Tepkiler: erkanposta61
Fotoğrafını görebilir miyim? Çok kullanışlı bişeymiş :)

Gabba oldukça ince bir forma olduğu için kışlık bir kıyafet değil aslında. İçlik + forma üzerine giyerek kışın da kullanabilirsiniz ama o kadar para verdikten sonra 3 kat giyinmek pek mantıklı gelmiyor bana...

yün içlikler fazla terletiyor bir süre sonra onun üstüne nefes alan uzun kollu termal bir üstlük giyilse nasıl olur:mlk:

Geri