Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

teri pantolona geçirir evet, hatta seleye değen yüzey alanı nemli bile olacaktır üzerinizdeki şortun. koyu renk olsun derim o yüzden, mümkünse siyah :)

silikonlu kullanmadım ama, sünger bi süre sonra performans kaybeder

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Scudo
Çiğli kipa'nın erkek giyim reyonuna bisikletçi kıyafetleri gelmiş.Pedli bir tayt aldım, fiyatı 40 lira.Ancak silikon falan değil.Üst formalar galiba 60 lira mıydı neydi.İlgilenen varsa haber vereyim dedim.Konfordan çok ter izinden kurtulmak için almıştım, çünkü sele çok rahatsız etmiyor.Gökhan'ın yorumu görünce hayallerim suya düştü :) Neyse artık bir siyah şort da alıcaz yine, başka çare kalmadı.

acaba bütün kipa mağazalarına gelmişmidir ? bide ben bakayım ıspartadakine bari..

@volkert

Ben coook terleyen biriyim bu derdi yasayan biri olarak okula taytla gitim .pantolunun icine giyerek yada esortmanin icine giyerek gittim, cok acik renk giymediginiz surece ter izi belli olmuyor :)

@Ekrem Yılmaztürk

Bende deneme fırsatı buldum.Her zaman ter izi çıkan açık renk şortuma hemen hiç iz çıkmadı, üstelik bolca da terlemiştim.Konforlu olması zaten ayrıca güzel. 5-6 saat falan sele üzerinde kaldım, hiç acı yok. Ben memnun kaldım. Tek kötü yanı sıcakta o bölgenin serinlemesine engel olması. Kısa vadede bir şey olacağını sanmıyorum, sonuçta her gün bisiklet kullanmıyorum ama sürekli sıcak havada pedal çeviren için sıkıntılı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
moroutlet'den in bike kısa bisikletci taytı aldım. bugun geldi denedim. gayet guzel ürün seçim konusunda zorlananlara tavsiye ederim

Bu pedli taytları İzmir Antalya gibi illerde yaz sıcağında kullananların görüşleri nedir? Bir rahatsızlık hisseden var mı? Ben acayip rahatsız oluyorum, giymekten vaz geçtim, sanıyorum seleyi değiştiricem sırf bu yüzden.

Merhaba arkadaşlar.

4 aylık Trek 7.5 FX'imle artık spd pedala geçmeyi düşünüyorum. Bütçe konusu çok sıkıntı değil, ama haybeye de para çarçur etmek istemiyorum. Yüksek performans alabileceğim pedal ve ayakkabı neler önerirsiniz?

Ayrıca Decathlon'da satılan 109tllik Shimano ayakkabılar nasıldır?

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

@volkert

%50 indirime girmiş 20 lira olmuş! Biraz kızdım tabi ama başkalarına faydası olur. S,M ve XXL bedenleri var.Formalar 60 liraydı onlarda 30 lira olmuş.

Ayrıca şimdi fark ettim, sıcakta bu taytları deneyen var mı diye sormuşum, onun cevabını da vereyim: çok berbat oluyor! Uzun yolda ter olduğu gibi dıştaki şortuma geçti. Sele açısından bir sıkıntı yoksa zaten hiç giymemek lazım.

@volkert

ben ısparta kipaya baktım bulamadım dediğiniz taytları.acaba bütün kipalara dağıtmıyorlarmı bu ürünleri ?

@Furkan Kılınç

Onu bilmiyorum, bazı mallar sadece birkaç mağazaya dağıtılıyor olabilir.İzmir bisikletin çok yoğun kullanıldığı bir il, ama burada bile taytların çoğunluğu halen duruyordu, satılmıyor demek ki.

shimano m424 ve m530 arasında kaldım arkadaşlar. hem spd ayakkabı ile normal spor ayakkabı ile rahatça sürebilmek istiyorum. m424 daha yakın geliyor bana. bu civarda fiyatı olan başka modeller varmıdır ? ( benim istediğim şartta )

şu seti alsam rahat edermiyim acaba ..
(link)

Dostum bende SPD M520 ile M530 arasında kaldım. Sanırım arasındaki tek fark M530 un kafesinin olması. Bu kafesin artı ve eksilerini bilemiyorum. Haftada 1 kere uzun mesafelere diğer zamanlarda da hemen hemen hergün kısa mesafe kullanırım. Ama bu kısa mesafeler için SPD ayakkabı kullanmak istemiyorum. Bende tavsiye bekliyorum.

@h.cevik

m530 u canli olarak inceleme imkanım var. deneyip yorumlarimi yazarim.
m424 ün kafesi m530 unkinden daha kullanisli geldi bana . o yuzden ben şuan m424 e daha yakinım.

Beyler şöyle bir çözüm de var.Normal platformsuz pedalın üstüne plastik parça takılıpda normal pedal gibi kullanılabilme şansı da var.

http://bisikletgungorler.com/image/cache/data/SM-PD22%20platform-700x700.jpg
http://i971.photobucket.com/albums/ae194/arjatya666/IMG00126-20110528-0818.jpg

Normal spd pedala ayakkabı yerine o plastik parçayı kitliyosun olup bitiyor.
Linki : (link)

@Lütfü Ekşioğlu

güzel aparat . alternatif olarak düşünülebilir..
platform falan olmadan direk kullanabileceğim bi pedal arıyorum. m424 tam istediğim gibi ama kullanan yok sanırım.
Birde sende mt43 vardı sanırsam. nasıl memnunmusun ayakkabıdan ? yürürken kaller yere değiyormu ? günlük olarak kullanılabilirmi ?

@Furkan Kılınç

Evet indirim varken aldım mt43 leri.Ayakkabılardan memnunum.Fakat öyle günlük kullanımda sıkıntı yaratır altındaki kaller.Bisiklet sürerken bakkaldır çakkaldır girerken sorun olmuyor fakat öyle bisikletten inim bir yerden bir yere yürüyeyim gibi bir rahatlık yok mağlesef :)

@Lütfü Ekşioğlu

peki sendeki pedallar ne ? normal ayakkabıyla kullanırken yukarıda bahsettiğin aparatlami kullaniyorsun ?

Ben Shimano m520 kullanıyorum.Genelde bisikleti günlük işlerimde kullanmadığım için o aparattan almadım.

Merhaba arkadaşlar,

Neredeyse her gün "ucuz atlattım, hemen gittim bir kask aldım" konulu haberleri okuyoruz. Bende kasksız pedala çıkmaya korkan biriyim, ama çıkmadan da olmuyor. Kask alacağım ama işin aslı çok da para yok. Doğru düzgün bir kaskı, kaça, nereden en uygun alabilirim? Tavsiyelerinizi rica edecektim. Selamlar, saygılar.

Geri