Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

arkadaşlar şu pedli taytların kalitesi nasıldır acaba ? bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.
bunlar harici ekonomik pedli tayt tavsiye edebilecek varmı acaba ?
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
Başlığı görünce aklıma direk Mor outlet geldi. Sen de oradan link vermişsin zaten.
Ben oradan bu ürünü aldım, memnunum gayet.
(link)

Diğerlerini bilmem de, bunun üstüne bi şey giymek lazım gibi. Boxer dondan farkı yok ebat olarak. :D Bi de kumaşı küçük küçük delikli.
Ertesi gün eline geçer büyük ihtimal. :)

Decathlondan 21 tl ye aldığım diz üstü pedli tayt oldukça kaliteli, ped kalitesi beklediğimden de iyi, ağrı sızı kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
yaşadığı ilde dechatlon bulunmayanlar ne yapacak :)

Samsunda dechatlon yok ama oradan alınma bikaç bisiklet ve malzemesini satan bi av/ourdoor dükkanı var. dechatlonun fiyatları direkt 2-2,5 katına çıkıyor...

şu an SANIRIM en uygun seçenek moroutlet yahut yurtdışı (ebay,vs..) üzerinden temin etmek büyük şehirlerde yaşamayanlar için.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
ıspartada yaşıyorum ben ve burdada decatlon yok malesef..
sinan abi sen kot bedeni olarak kaç giyiyosun ? kaç kilosun ve hangi bedeni aldın acaba ?

geçtiğimiz yıllarda ben de tayt araştırması yapıyordum. Şüphesiz ki ped çok önemli. Dolgu malzemesinin kalitesine ve teri atma özelliğine dikkat et. Silikonsuz ve silikonlu pedli tayt kullananlar acaba farkını anlatabilir mi?

sinan abinin taytının birazcık uzun olan modelini düşünüyorum kullanan varmı acaba ?

@furkan32

Pantolon numaram 32. 66 Kiloyum. :)

sen hangi beden aldın acaba abi ?
ben 34-36 beden giyiyorum kadın xl olur dedi

moroutlettekı taytlar kalıtelı ama gıydıgınde cok ıyı oturmuyor.
gruptan bı abımız yurtdısından bı sıteden komple takım forma almıs ve cok memnun.
fıyatı bıraz daha pahalı ama hem daha kalıtelı hemde komple takım.
bende sıparıs verdım ıstersenız ınceleyebılırsınız...
ıstersen bı ınceleyebılırsın.
(link)

Bende de Trek'in yalnızca taytı var. Oldukça memnunum, önerebilirim.

@furkan32

Benim L olması lazım. :)

tamamdır abi teşekkürler

nerden temin edebilirim ? fiyatı nedir acaba ?

yurdışıyla pek uğraşmak istemiyorum. beden olmaz ise değiştirme ws. çok zor olur düşüncesindeyim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
dX'i seviyorum, çok da kullandım ama dealextreme'de bazen eğer ürün stokta yoksa gönderim süresi uzayabiliyor.

o yüzden bikaç dolar fazlaysa bile ebay'dan almayı tercih ederim. 35-50 dolar arasına takım olarak forma satılıyor.

ebayda envayi çeşidi var. beden tabloları falan da var. ancak çinlilerin XL ı ile amerika-avrupanın XL ı aynı olmuyor elbette :D

yurtdışı alışverişini düşünün derim. günümüzde çok avantajlı.

@Gökhan Ö.

ebay.de de bulabilirmyim bu ürünlerden acaba ? bi bakabilirmisiniz benim için ?

@furkan32

Trek taytı velespitten 70 euroya almıştım zamanında. Buyrun bakınız:
(link)

@ilker ates

açıkcasi fiyati baya fazla geldi bana tesekkurler

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, kendim kullanıp denediğim ve bildiğim bir tayt olduğu için konuya ufaktan bir katkım olsun. Ürün çok kaliteli ayrıca defalarca yıkanmış olmasına rağmen hala neredeyse ilk günkü formunda. Pedleri hem kumaş özelliği hemde dolgu bakımından da oldukça iyi. (link)

@MuratHan

ogrenci butcesiyle bu ürünü almam gercekten cok zor :(

Silikon pedli tayt ile silikon olmayan arasında çok büyük bir fark var mı? Bir de bunun üzerine pamuklu şort pantolon giysek teri pantolona geçirir mi, deneyen varsa sonuçları paylaşırsa çok sevinirim. :)

Geri