Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler. ben de halen alamadım araştırıyorum. fiyat araştırması da yapıyorum tabiki ama yani anlamadığım bir olay var .erdoğanlarda falan beğendiğim gözlük 70 euro yabancı sitelerde bakıyorum 30 euro gibi fiyatlar :/ insanı gıcık ediyor yani :mad: Scott Pursuit Sunglasses Tortoıse Brown diye bir gözlük beğendim ama bakalım siz ne dersiniz ?

Scudo
arkadaşlar eski plastik pedallarımdan birinin kenarı bu gün kırıldı japon+sigara külü ile yapıştırdım şuan taş gibi ama yeni bir pedal almam gerektiğini anladım zaten diğer pedalında köşesi kırık metal hafifi ve hoş bir pedal arıyorum kilitsiz pedal olmalı nete baktım fiyatlar çok uçuk nedense bütçem 10 tl civarında bir öneride bulunursanız çok sevinirim

(link)

biraz daha bütçe yapılırsa bu pedallar çok iyi ;)

Arkadaşım bizim burada bir bisikletçi var. Hani mahalle bisikletçisi derler ya. Sağ olsun kendisi bana çok ucuza ürünler verdi. Sanırım zamanında Sirkeci'de iflas eden firmaların ürünlerini stoğuna çekmiş. Ehh öyle olunca fiyatları daha uygun sanki. Örneğin bir ara sele ve pedalları değiştirdim 25 TL vermiştim sanırım. Pedallar şöyle güzel dişli olanlardan ve metalik renkli herhalde alüminyum gibi bir şey. Belki kendisiyle iletişime geçmek istersin: www.esensehirbisiklet.com

teşekkür ederim bir bakalım ne varmış amcamda :D ayrıca yarın benim bisikletçiye de bakacağım elinde hoş birşey varsa alabilirim de

@mesut emin yarıcı
Aman abi frenlemede de problem yaşıyorsun bazen birde kilitli pedal iyice ekstra sorun yaratmasın sonra :D

@mesut emin yarıcı
Aman diyim :D

walla fren sisteminde pek bir sorunum yok ama balataların ayarı kaçmış yine onları ayarlamam lazım bir de çok hızlı olduğumda yani 50 ile fln giderken durma mesafem 5 metre :D

Arkadaşlar merhaba. Ben de burada bir gözlük baktım ama bisiklet gözlüğü anlamında kullanılabilir mi?

(link)

Al bir tane city bike at arkaya heybeyi bir tanede damla gözlük al oldumu sana harley motorcu tipi :D

bende gözlük almayı düşünüyorum ama ne alsam karar veremedim her zaman kullanabileceğim çok pahalı olmayan decahtondan alıcam zaten..

İzmir çankayadaki bir bisikletçiden almış olduğum 25tl lik siyah lensli gözlüğüm 2 yaşındaki oğlum tarafından kırılınca yenisini almak zorunda kaldım.Karataş lisesinden konak vapur iskelesine giderken yolun sağında iki bisiklet mağazası var Ben İZMİR BİSİKLET DERNEĞİ yanında bulunan dükkandan aşağı yukarı 40tl lik iki lensi olan (şeffaf ve 3.derece siyah) u.v korumalı gri çerçeveli bir gözlük aldım.Ne görüşümü değiştirdi ne baktığım nesnelerde dalgalanma yaptı.Markasını şu an hatırlamıyorum Ama sana sahildeki bisikletçilerede göz atmanı tavsiye ederim.İki dükkanda gayet nezih yerler.

@onur9209

Scott Pursuit kullanan bir arkadaşım var oldukça memnun.Fiyat - performance karşılaştırmasında sınıfındaki bir çok markanın modellerinden üst seviyelerde olduğunu söylemişti.E-bay dan yaklaşık 110-tl ya mal omuş.

merhaba internetten kask alıcam fakat kask ölçüleri nelerdir?neye göre alıcam?

@rifitan

Başının çevresini alın bölgesinden ölçeceksin mezro yada ip vasıtasıyla muhtemelen 54 ila 62 arasında bir değer çıkacak bu değer senin ölçün olacak alacağın kaskın bu değeri içerip içermediğine bakacaksın.Kesin olmamakla birlikte genel olarak M kasklar 54-58 arasında L kasklar 56 -62 arasında oluyorlar.

Geri