Scudo Sports

Taşdelen

Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
arkadaşlar taşdelende,alemdağ da bisiklet binen varmı ormanda,ben haftada 2-3 gün taşdelen ormanında biniyorum katılmak isteyen varmı..

Scudo
çok sewinirim ahmet hocam,nasıl yapalım havalarda biraz soğudu ama bir hafta sonu binelimmi taşdelen ormanında...

@Ahmet Kemal YILMAZ

Beni de çağırın, müsaitsem atlar gelirim, Kayışdağındayım. :in:

yarın için planı olan varmı

merhaba.
pendik kaynarcadayım. pazarları yapılacak turlara katılabilirm. benide haberdar ederseniz katılmayı çok isterim.

"crx156@gmail.com"

havalar şu anda müsait diilartık engin hocam,düzeldiği anda size haber vericem,gelirsen sewinirim..

Selamlar, ben de ormanda binmek için eski bir mtb hazırladım (sayılır) kendime,
Daha önce hiç binmedim ormanda, çok isterim aranıza katılmak.
Hep asfaltta bindim bu sene ama ormanın arazinin de çok keyifli olacağını düşünüyorum.
Yanınıza amatör isterseniz, mutlaka banada haber verin.
Saygılar.

Arazi tecrubem pek yok ama kabul ederseniz ben de çekmeköyden katılabilirim...
Saygılarımla,

Arkadaşlar merhaba,

Taşdelen'de oturuyorum. Nasip olursa Merida Crossway 40V ile pedallamaya başlayacağım.
Çekmeköy>Çamlık>Taşdelen>Alemdağ güzergahı şehir/tur bisikletleri ile kısa tur kondisyon ya da gezi amaçlı düşünenler ya da yapanlar olursa aranıza katılmak isterim.

Bu hafta bir tanışma turu düzenlesek katılabilir misiniz?

@Çalakalem
Burak bey merhaba Bisiklet 1-2 hafta içerisinde Almanya'dan gelecekmiş boyuma göre kalmadığı için 2. bir sevkiyatı bekliyorum. Alır almaz konuya zaten yorum yapacağım ve tanışmaktan memnuniyet duyarım hafta sonları turlarsak çok iyi olur. Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Kabare
Merhaba arkadaşlar,

Çekmeköy'de hali hazırda bir bisiklet grubumuz var zaten.
Sürekli turlar yapıyoruz. Katılmak isterseniz;
(link)

Merhaba,

İnternetten geçen hafta satın aldığım Salcano astro 270sv 'yi cumartesi Sancaktepe de Büşra Bisiklet/Ahmet bey'e kurulumunu yaptırdım. Hava çok soğuk olduğundan pek kullanma fırsatım olmadı, sadece ilk gün 5 dakika turladım. Yıllar sonra ilk kez pedal çevirdiğimden olsa gerek otomobil konforunda geldi bisiklet. Bir an önce havalar ısınsa da uzun uzun kullanma fırsatım olsa. Bu arada Pompa, tamir kiti, vb benzeri ürünleri nereden uygun fiyata temin edebiliriz. Tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır?

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Merhaba

Bisikletiniz hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler..

Geri