Scudo Sports

Taşdelen

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah :) birde iyi ve uslüba uygun giyinirseniz aslında kışın ve soğukta bisiklet sürmek daha zevklidir bana göre :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Scudo
@Faruk Emre Kaya

Öyle aslında ama bütçeyi bisiklete yatırınca giyime verecek para kalmadı :)

işin zevkli yanı orda işte :) benimde bisikleti almam kışa denk gelmişti o heyecanla dışarı t-shirt le çıkmıştım ve tam 1 saat o soğukta bisiklet sürmüştüm :)

Merhaba,

Cumartesi sabah 7:00 çıktım yola. Çekmeköy içinde turladım. Çok güzeldi. Bir kaç fotoğraf çektim. Paylaşmak istedim burada. Yaklaşık bir saat turlamışım. 14 km yol yapmışım. fotoğraf için sürekli durduğumdan baya oyalanmışım. Bundan sonra her haftasonu biyerlere gidip fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. Özellikle doğa ile başbaşa kalınacak yerlere.

Merhaba,
Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bende uzun yıllar sonra tekrar pedal çevirmeye karar verdim. Henüz çevirecek bir pedal yok ama araştırma safhasındayım. İlk etapta düşük maliyetli bir bisikletle başlamak istiyorum ama o kadar çok marka ve model var ki, kafam fena karıştı. Sizin ve diğer arkadaşlarında tavsiyelerine ihtiyacım olacak. Ayrıca c.tesi günleri sabah 3 saat çekmeköy'de boş vaktim oluyor. Belki beraberde turlayabiliriz.

Çekmeköy ormanlarına ve Doğa parkına gelmişsiniz. Bizim Çekmeköy'de arazi bisiklet grubumuz var her pazar ormanda tur oluyor Çıkış yeri doğa park arka kapısı. Etkinlikleri facebook üzerindeki gruptan paylaşıyoruz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
(link)

Bu mesaj mobilden gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: İhsan Tunçel
:eek:ut:mad:Sinan Çakır

Sinan bey selam, bende foruma henüz katıldım. Grubunuzda bizede yer varsa seve seve katılmak isterim. Fiziki özellikler yaş:39 boy:1,73 :rolleyes:henüz bisikleti yok,yaya :agla: şaka bir yana bir iki güne kadar bisiklet alacağım.size ulaşırım.
Nazik davetiniz için şimdiden Teşekkürler...

• Beğen
@Barıs Yazıcı

Grupta yer varmi nasil söz, gruba katılabilmek için tek ihtiyacınız olan facebook hesabı başka birşeye gerek yok :)

Bu mesaj mobilden gönderildi.

@İhsan Tunçel

İhsan bey selam,
Danıştığım arkadaşlar ısrarla Salcano Astro 270Sv 26" Shimano 27 Vites Dağ Bisikleti tavsiye ediyorlar. Birde size sormak istedim. Aynı bisikleti kullanan biri olarak tavsiye edermisiniz, memnun musunuz? Bugün yarın hepsiburada.com'dan sipariş edeceğim.

@Barıs Yazıcı

Merhaba, ben cumartesi sabah 7 ila 10 arası müsait olabiliyorum. Keske zamanım olsa da size katılabilsem. Yalnız kaskım yok hala :(

Barış bey kusura bakmayın cevap veremedim. Ben çok memnunum. Bütçe kısıtlı oldugundan bu modelden daha iyisi yok. Tavsiye ederim.

Yeni fırsatım olduğundan şimdi ekliyorum. Geçtiğimiz cumartesi sabahı yine Çekmeköy ormanına doğru yol almıştım. Dönüşte 3 bisikletli arkadaşla karşılaştık. Sanırım Çekmeköy bisiklet grubu üyeleriydi. Durur gibi olduk ama durmadık. Selamlaştık sadece. Bu cumartesi hava kötü olmazsa tekrar karşılaşmak ümidiyle. Bu kez durup tanışmak kaydıyla :)

• Beğen
Tepkiler: WaterCity
Bu arada Kask için tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim. Marka modelden ziyade fiyatı uygun olan, şu sitede şu ürün veya şu bisiklet mağazasında şu fiyata gibi.

@İhsan Tunçel

İhsan bey selam, benim astro 270 bugün elime ulaştı. Cumartesi servise kurdurucam. Size sormak istediğim Büşra bisiklet Ahmet bey sancaktepenin neresindedir? Tavsiye edermisiniz.? Teşekkürler..

@Barıs Yazıcı
Barış bey öncelikle hayırlı olsun. Ahmet bey ilgili bir servis. Tavsiye ederim. Gitmeden önce ararsanız iyi olur. fatura garanti belgesi yanınızda mutlaka bulunsun. (link) ve www.bursabisikletcenter.com adreslerinde kroki mevcut.

@Barıs Yazıcı

Barış bey son durum nedir. Kurulumu yaptırdınız mı? Fotoğrafları bekliyoruz.

@İhsan Tunçel

Evet yaptırdım İhsan bey. Maalesef cumartesi çok yağış olduğundan Çekmeköy e getiremedim, ismi lazım değil başka bir servis de kurdurdum ve hiç memnun kalmadım.
Yıllar sonra iki teker üzerinde olmak çok güzel. En kısa zaman da fotoğraf eklerim.

• Beğen
@Barıs Yazıcı
Hayırlı olsun tekrar. Servis hakkında bilgi verirseniz bence daha iyi olur. Memnun kalmadığınız noktaları paylaşırsanız bizde bilgi sahibi oluruz.

http://img829.imageshack.us/img829/7755/e27r.jpg
http://img547.imageshack.us/img547/6346/8vcl.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/4901/a4be.jpg

İhsan bey selam,
Fotoları ancak bu şekilde yükleyebildim. Sizinkiler gibi sayfada görünür şekilde yüklemeyi beceremedim. Cahilliğimi bağışlayın.

Pardon şimdi oldu sanırım. Böylece fotoğraf yüklemeyide öğrenmiş olduk.

• Beğen
Teşekkür ederim. Bu c.tesi çocuklara karne hediyesi Darıca Hayvanat Bahçesi sözüm var. Bu hafta çekmeköy' e gelemiycem ama ondan sonraki hafta sonları sürekli Çekmeköy'deyim. Mutlaka tanışmak isterim.

Geri