Scudo Sports

Taşdelen

Scudo
@Barıs Yazıcı

Henüz edinemedim malesef. Deneyerek almak şart. Fırsat bulamadım.

İhsan bey merhaba, Cumartesi durumunuz nedir? C.tesi sabahı çekmeköy'de olacağım.

@Barıs Yazıcı Merhaba Barış bey, malesef bende bu haftasonu evde değilim.

Selam Bende Taşdelen deyim.cumartesi günü alemdağ orman içinden poloneze gitmeye ne dersiniz?

@karaburga

Selam dostum. Teklifin çok cazip geldi. Sanırım Alemdağ Polonez arasında sık turluyorsunuz. Gidiş dönüş kac saat sürüyor acaba?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Barıs Yazıcı

Merhaba,

Cumartesi erken 6:30 gibi çıksak kaçta döneriz 10:30 a kadar vaktim var sadece. O saate kadar olmadı ben dönerim siz devam edersiniz.

@Barıs Yazıcı

Merhaba Barış, önceden birkaç kez gittik arkadaşlarla uzun süreden beri binemiyordum.(daha önce kadro kulakçığını bile kırdık :)) polenez den dönerken )

Sezonu açmak için iyi olur düşüncesindeyim. gidiş dönüş 4 saat sürer. Gezeeeeee, gezeeeeee giderizzzzzzzzzzzzzz

@İhsan Tunçel

Ormandan geri dönebilirsin.Ama tadı damağında yarım kalmasın istersen birdahaki turada katılabilirsin.(Geri dönüşte vakitsizlikten stres yaşamamak adına)

@İhsan Tunçel

İhsan ,

O saat çok erken olur. ben saat 8:30 taşdelenden hareket etmeyi düşünüyorum.

@karaburga
Karaburga bey (isminizi bilmediğim için böyle yazıyorum kusura bakmayın):) 06:30'da yola çıkacaksınız diye bende az daha vazgeçiyordum. Ben 08:30 - 12:30 arası size eşlik ederim tamam ancak, poloneze kadar gidebilirmiyim onun garantisini veremem. Daha başlayalı şunun şurasında 1 ay oldu kondüsyon yerlerde. Yola çıktımı poloneze kadar gidecez diye şart yok zahar..?;) Yorulursam kızmak yok..

İhsan bey temel ihtiyaçlarınız için pendik/sapanbağlar'da efor bisiklet var öncelikle gerçek bir esnaf ve insan vede çok uygun aradığınız çoğu şey orda vardır.kesin gitmenizi tavsiye ederim.ben üsküdarda'ki sözüm ona hele bir tanesi var'ki tam komedi bisikletcileri gördükten sonra ben bile üsküdardan pendiğe gidiyorum.

@Barıs Yazıcı

Merhaba Barış ismim Kadir.Benimde kondüsyon iyi değil,uzun süre ara vermiştim.dinlene dinleneee gezintiizi yaparız.Konuşuruz İhsanda katılır bize o biraz erken döner.

@karaburga

Cumartesi Sağnak yağışlı görünüyor Çok yağmazsa gelirim. Yağmurluk yok da bende :confused:

yağmur şiddetine göre organize oluruz.Koroplast'ın çöp poşetleri var daha önce test etme imkanım oldu.Vücudu koruyor ama kollar ve ayaklar ıslanıyor :)) yada fırsat varken Avmarketim, decathlon a veya atlaskamp a bir bak derim.

@karaburga

Kadir bey dediğiniz gibi yağmur durumuna göre organize oluruz. Hatta sizede uyarsa Bisiklete binemesek bile tanışır sohbet ederiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri