Scudo Sports

Tanıttığı ürünü ters giyen manken:)

Scudo
Firmanın sitesine de baktım ancak neresi ters ben halen göremiyorum :)

GEL yazan kısım içeride olmalı.
Avuç içi ve parmak başlangıç destekleri belli oluyor.
İş kazası diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Avuçiçlerinin jel olduğunu belirtmek adına ters giymiş olabilir.

Capture.JPG

Ürünün fotosu böyle. Şimdi ters olan nedir?

Not: Eldiveni ters çevirip satışını yapıyorlar diye benim de aklıma geldi ama bu sefer elden çıkmasını önleyen cırt-cırt bandı çalışmayacak. Amacının dışında bir ürüne benziyor.

@Bahadır Gürel

Fotoğrafta üstte yer alan eldiven sağ ele,alttaki de sol ele takılır.Jel yazan kısım elciğe tutunur.Amaç ağrı yapmaması,rahat bir tutuş vs.Diğer tarafı da ürün açıklamasında yazdığı gibi ideal hava geçirgenliği sağlar.Jel yazan dolgulu kısım ele takılınca üstte kalırsa bir faydası olmaz.

@Saim Karagöz valla belirtmek adına ters giymek çok mantıklı gelmedi bana :) Kaskı da arkadaki ışığını göstermek için ters takardı o zaman.

• Beğen
Tepkiler: Recep BADEM
Bu ürünü aldım ama el ayam büyük olduğu için rahat edemedim. İade edeceğim. Ne alaka yav. :D

Benim gördüğüm kadarıyla da marka iç kısma denk geliyor ama manken doğru şekilde giysem marka logosu avuç içinde kalacagindan mecburen öyle çekmişler. Pozisyonu değiştirmeleri lazımdı.

Bana düz giymiş gibi geldi :S jelli kısmın üste kalmasının sebebi düşme anında sürtünme ve darbeye karşı koruma... motosiklet kullanırken buna benzer yazlık eldivenler kullanıyoruz.. doğru giymiş..

Buradan çıkan sonuç: Manken, fotoğrafı çeken, Firmadaki reklam ajansı ile ilişkide olan kişi demek ki hiç biri bisiklet/motosiklet kullanmıyor. (ya da ekipmansız kullanıyor)

@murat serbet haklısın eldiven bariz bir şekilde ters giyilmiş. tchibo'dan bisiklet malzemesi almamak için eğlenceli bir sebep :)

@EK-73 biraz eğlenelim diye başlık açtım aslında. Komik geliyor ama benim ofisteki arkadaşlara eldivenlerimi versem hepsi böyle takar. Birkaç tanesinin bu şekilde denemişliği de var.:)

Alman sitesine de baktım, aynı fotoğraf. Ama eldiveni inceleyince ters giyildiği ortaya çıkıyor. Ben önce içi dışına çevrilmiş sanıyordum öyle değilmiş, sağ el sola, sol el sağa giyilmiş.

Biraz da cırt cırt lı kısımlarının konumu mankeni yanıltmış :)

Geri