emreuzun Aktif Üye Kayıt 2 Eylül 2012 Mesaj 129 Tepki 17 Şehir İstanbul / Sancaktepe Bisiklet Ümit 10 Kasım 2012 #1 Abilerim bi sorum var. Şuanda bir bisiklet alsam hangi kartlarda taksiti 3 ay erteleme var ? Bu arada konu için uygun yeri bulamadım o yüzden buraya açtım.
Abilerim bi sorum var. Şuanda bir bisiklet alsam hangi kartlarda taksiti 3 ay erteleme var ? Bu arada konu için uygun yeri bulamadım o yüzden buraya açtım.
Semih_ÇELİK Forum Bağımlısı Kayıt 10 Nisan 2009 Mesaj 624 Tepki 342 Şehir Bursa 10 Kasım 2012 #2 o kartlardan ziyade firmanın yapdıgı bi anlasma. yani ne alırsan al 3 ay sonra öde gibi bi kampanya yok anlasmalı yerlerle var. sonucda er yada geç ödiycen böle bi arayışa ne gerek
o kartlardan ziyade firmanın yapdıgı bi anlasma. yani ne alırsan al 3 ay sonra öde gibi bi kampanya yok anlasmalı yerlerle var. sonucda er yada geç ödiycen böle bi arayışa ne gerek
emreuzun Aktif Üye Kayıt 2 Eylül 2012 Mesaj 129 Tepki 17 Şehir İstanbul / Sancaktepe Bisiklet Ümit 10 Kasım 2012 #3 Er yada geç ödeyeceğim ama şu an ki durum böyle gerektiriyor. Öğrenmenin tek yolu salcano bayilerini aramak sanırım. Teşekkürler.
Er yada geç ödeyeceğim ama şu an ki durum böyle gerektiriyor. Öğrenmenin tek yolu salcano bayilerini aramak sanırım. Teşekkürler.