Scudo Sports

Tadım bar içinde ne var?

Enerji barı olarak hangisini
Hocam "Süt fabrikalarına her süt öyle elini kolunu sallayarak giremez" demişsiniz ama çok yanılmışsınız. Şimdi İstanbul-Yenibosna Koçtaş'ın olduğu yeri bazı arkadaşlar hatırlar 30 sene kadar önce orası SEK süttü ve oraya Çatalca ve benzeri yerdeki hayvan besleyenlerden sütü alır Yenibosna'ya tankerlerle götürürlerdi. Yakından çok iyi tanıdığım biri her sevkiyatta 50-60 kg. sütü çalar ayrı satar eksik sütün yerine de artezyenden çektiği suyu koyardı ve o fabrika kapanana kadarda yıllarca bunu yaptı. O gün bu gündür özellikle SEK markasına bir soğuğum ve markette fiyat etiketine bile bakmadan diğer ürünlere yönelirim.
SEK fabrikası bunu yaptı diye bütün firmalar bunu yapıyor diye itham etmek pek doğru değil
ki bir süte su ya da başka bir şey katıldığını tespit etmek sadece 2 dk lık iş açıkcası ve ekipman da gerekmiyor dediğiniz şey pek mümkün değil
istediğiniz kadar konuşabiliriz ben de veteriner hekimlik bölümünden mezun olmak üzereyim süt ve süt ürünleri birinci olarak bizim sorumluluk ve görev alanımız

Scudo

SEK fabrikası bunu yaptı diye bütün firmalar bunu yapıyor diye itham etmek pek doğru değil
ki bir süte su ya da başka bir şey katıldığını tespit etmek sadece 2 dk lık iş açıkcası ve ekipman da gerekmiyor dediğiniz şey pek mümkün değil
istediğiniz kadar konuşabiliriz ben de veteriner hekimlik bölümünden mezun olmak üzereyim süt ve süt ürünleri birinci olarak bizim sorumluluk ve görev alanımız
Banada inandırıcı gelmedi su muhabbeti :)

Sizin veterinerlik fakültesinden mezun olmanız yada da bu branşta okumanız her hangi bir değişiklik sağlamıyor. Hani demiştiniz ya daha doğrusu yalın bir dille hile olamayacağından bahsettiniz ya! Bahsettiğim adam ki bunu bir kişiyle sınırlamak mantıksız olur, mümkün değil dediğiniz şey gayet mümkün. Belki yeni olduğunuz için puştlukları görmemişsinizdir, sonuç olarak yapıldığını değil yapanı bildiğim için söylüyorum. Bu arada firma yapıyor demiyorum, firmaya gelmeden hilelerin başladığını söylüyorum!

Sizin veterinerlik fakültesinden mezun olmanız yada da bu branşta okumanız her hangi bir değişiklik sağlamıyor. Hani demiştiniz ya daha doğrusu yalın bir dille hile olamayacağından bahsettiniz ya! Bahsettiğim adam ki bunu bir kişiyle sınırlamak mantıksız olur, mümkün değil dediğiniz şey gayet mümkün. Belki yeni olduğunuz için puştlukları görmemişsinizdir, sonuç olarak yapıldığını değil yapanı bildiğim için söylüyorum. Bu arada firma yapıyor demiyorum, firmaya gelmeden hilelerin başladığını söylüyorum!
Bazıları böyle şeylerin yalanını söylemekten zevk alır gözünüzle gördünüz mü şahit oldunuz mu?

Bazıları böyle şeylerin yalanını söylemekten zevk alır gözünüzle gördünüz mü şahit oldunuz mu?
Siz hangi ülkede yaşadığınızın herhalde farkında değilsiniz!
Et kombinasına işlenmek üzere giren at, eşek, domuz etlerinin salam sucuk yapıldığı, bazı market ürünlerindeki etlerin at eti çıktığı bir ülkede siz neden bahsediyorsunuz?

@anzolot 12 Haziran 2006 tarihli
TÜRK GIDA KODEKSİ ÇİĞ KIRMIZI ET VE HAZIRLANMIŞ KIRMIZI ET KARIŞIMLARI TEBLİĞİ

(TEBLİĞ NO: 2006/31)
MADDE 4 – (1) Bu Tebliğ’ de geçen;

a) Kasaplık hayvan: Büyükbaş, küçükbaş hayvanlar ve diğer kasaplık hayvanları,

b) Büyükbaş hayvan: Sığır, manda ve deveyi,

c) Küçükbaş hayvan: Koyun ve keçiyi,

ç) Diğer kasaplık hayvanlar: Domuz, yaban domuzu, at ve tavşanı,.....................................................
eşeği bilmem ama gerisi kasaplık hayvan statüsünü kazanalı çok oldu.demem o ki: bir ürün üzerinde kasaplık hayvandan yapılmış yazarsa sıkıntılı ve yalan yok..

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Siz hangi ülkede yaşadığınızın herhalde farkında değilsiniz!
Et kombinasına işlenmek üzere giren at, eşek, domuz etlerinin salam sucuk yapıldığı, bazı market ürünlerindeki etlerin at eti çıktığı bir ülkede siz neden bahsediyorsunuz?
türkiyede yaşadığım için soruyorum zaten. söylediğim insan tipinide çok gördüm. ayrıca domuz eti yasak değil hatta bazı markalarda galiba o yüzden belirtiyor domuz eti ve yağı kullanılmamıştır diye. ara ara takip ederim yayınlanan taklit tağşiş ürünler listesini genellikle ucuz markalar yapıyor o işleri.

Geri