Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.878
- Bisiklet
- Cervélo
@Watts Per Kilo #Froome
Doğrudur, hepimizin bildiği gibi inekler çayırda çimende üşütüp hasta olabilirler çünkü buna alışık değillerdir. İneklerin ait oldukları yerler devasa süt üretim tesisleridir ve bu tesislerin içi oldukça sıcaktır, asla hasta olmazlar
Ayrıca endüstriyel süt üreticilerinin sütlerin raf ömürlerinin daha uzun olması gibi bir dertleri zaten yoktur, neden antibiyotiğe başvursunlardır, bu zaten mantık dışıdır 
Hiçbir yorumumda dış güçler yazmadım
Ama söyleyecek sözünüz olmadığı için artık bu tip benzetmelere giderek cevap vermeye çalışıyorsunuz. Tepki gösterdiğim şey en başından beri "süt endüstrisi"dir. Unutmayın ki siz de bu tartışmanın henüz başında "Biz mi? Ha biz günde 150 ton süt işliyoruz" diyerek konuya süper bir giriş yapıp, sonra da "Canım ben eskiden çalışıyordum o firmada, bıraktım artık, kimin ne hali varsa görsün hehe" dediniz
Giderek artıyor çelişkili ifadeleriniz.
Doğrudur, hepimizin bildiği gibi inekler çayırda çimende üşütüp hasta olabilirler çünkü buna alışık değillerdir. İneklerin ait oldukları yerler devasa süt üretim tesisleridir ve bu tesislerin içi oldukça sıcaktır, asla hasta olmazlar
Hiçbir yorumumda dış güçler yazmadım