Scudo Sports

Suuçtu Şelalesi ve Çataldağ Bisiklet Turu

@aydın agca

Bandırmadan gidecekler Karacabeyden geçmeyecek. Yol haritamızı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
(link)

Scudo
@Orhan Kılıç

tam tahmin ettiğim rota ,köylerin arasından keyifli bir yolculuğa benziyor ama okçugöl civarını bilirim, köpekler iki tekerli şeylerden hoşlanmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
orhan bey...
bu turda size başarılar dilerim süleyman dostumun cizgisini devam ettireceğinizden hiç şüphem yok evet tur bisikletçiliği adına ne varsa onu siz yaratacaksınız buna eminim uzun yollar sizi beklemekte size bisiklet yaşantınızda başarılar dilerim....

:in: :in: :in: :in:

@Ahmet ERTAN

2. Sabri AYDIN 0 535 733 22 36 bir aksilik olmazsa ben de bursadan katılmak istiyorum. Bursa grubuyla kemalpaşaya pedallamak keyifli olacak. Bu arada kamp malzemesi ve bagaj anlamında hiçbir hazırlığım yok, bunları da Orhan abinin tavsiyelerini gözönünde bulundurarak ayarlamam gerekecek bu arada, görüşmek dileğiyle.

@Kudret Kurtcebe

Kudret Bey iyi dilekleriniz ve iltifatınız için teşekkür ederim, ancak kimsenin misyonunu devam ettirme gibi bir iddiam yok ve bu konuda benden çok çok ileride olan neredeyse yurdumun yollarında tekerleğinin basmadığı yer kalmayan genç yaşlı bir çok gezgin var. Yaptığımız işi bir duvarı örmeye benzetirsek herkes elinden geldiğince ama az, ama çok tuğla koyarak duvarı yükseltmeye çalışıyor. Önemli olan daha öne çıkacağım telaşı içinde duvarın şakülünü kaçırmamak yoksa duvar yıkılır ve bütün emekler boşa gider.
Bu uğurda gayret gösteren herkesi takdir ediyor yapılan iyi niyetli çalışmalara katkıda bulunmaya çalışıyorum, çalışmalıyız.

@Sabri AYDIN
benimde donanimlarim eksik sabri meraklanma el birligi ile bursa grubu olarak eksiklerimizi tamamlariz.Telefonunu kaydettim.Olmazsa bursa grubu olarak turdan once bulusup durum degerlendirmesi yapabiliriz arkadaslar

@Orhan Kılıç

e demek şaka yapıyolar.Isırmak isteseler sağ lop çoktan giderdi.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Uğur Demirtaş

Subject: İDO Bilgi
Sayın Uğur Demirtaş,

Öncelikle beklenmedik olumsuzluktan dolayı özür dileriz.
Online sistemdeki satış problemi giderilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla,
İDO Müşteri Hizmetleri.

el-cevap:
Sayın müşteri hizmetleri;
Problem olduğu yerde duruyor.Hala varış terminali kutucuğu boş açılıyor.Benim, internet dışında bu biletleri alma şansım yok.Alacağım biletin biteceği endişesi taşıyorum.Lütfen bir an önce problemi giderirseniz sevinirim.

@Uğur Demirtaş

Acaba kullanılan internet tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir mi? Bu akşam bilet durumlarını kontrol ettiğimde yarınki feribota bilet olduğunu gördüm. Bu durumda şimdilik endişelenmemize gerek yok. Gidiş ve geliş için koltuk sayılarını arada bir kontrol edeceğim. Bilet sayısı 75 in altına düştüğünde problem hala çözülmezse ben terminalden gidip alırım.

rotanızı değiştirmenize üzüldüm bursa'dan geçseydiniz sizlerle tanışma fırsatım olacaktı kemal paşaya kadar da eşlik etmek isterdim gideceğiniz yer gerçekten çok güzel. bahariye köyünü bilirsiniz belki ben ordanım anladığım kadarıyla susurluk yolundan devam edeceksiniz yolda fazla mıcır taşlar var inşallah yol oturmuştur da sorun yaşamazsnız yoksa arabayla giderken bile sorun oluyor iyi pedallamalar

@greenpearl_1985

Teşekkür ederiz. Bizde sizinle tanışmak isteriz ve bu turun amaçlarından birisi de bu. Gelmek isterseniz Bursadan gelecek arkadaşlarla birlikte hareket edebilirsiniz.

• Beğen
@greenpearl_1985
greenpearl_1985 orhan beyinde soyledigi gibi bursa grubu ile yani bizimle gelebilirsin.suan icin toplamda 4-5 kisiyiz.Hep birlikte bursadan kemalpasaya kadar pedallamayi hedefliyoruz.Senide aramizda gormek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: greenpearl_1985
@ahmet centeli

Sevgili arkadaşlar bu tur bu ve diğer forumlarda duyuru yaparak düzenlediğim son turdur. Bundan sonra tarafımdan toplu tur düzenlenmeyecektir. Tur 28 Mayıs Cumartesi günü 07:00 de Yenikapı Bandırma feribotu ile Bandırmaya gidilerek başlanacak ve 29 Mayıs Pazar günü 21:30 Bandırma Yenikapı feribotu ile dönüş gerçekleştirilerek sona erecektir.
Bursa ve çevresinden gelecek arkadaşlar ise konu açık kalırsa buradan yazışarak, telefonlaşarak veya Facebook sayfası üzerinden haberleşebilirler.
Forumdaki bazı uygulamalar karşısında kaygılarım var. Turun fotoğraf ve anlatımı imkan olursa buradan yayınlanacak, bu mümkün olmadığı taktirde fotoğrafları facebooktan, fotoğraf ve anlatımları ise bloğumdan izleyebileceksiniz. Görüşmek üzere, hoşçakalın.

• Beğen
bursadan hareket edecek arkadaşlara bende katılmak isterim doğrusu. tabii kask bulabilirsem :)) kendime kask alamadım daha. uzun yolu merak ediyorum çünkü. inşallah mesaide olmaz peki siz oradan devam edecek misiniz ? yoksa geri mi döneceksiniz ?

Geri