Scudo Sports

Suuçtu Şelalesi ve Çataldağ Bisiklet Turu

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Orhan Bey
O zaman Bursa'dan bu tura katılacak diğer arkadaşlara da duyurmuş olalım.Bursa'dan katılacak bisikletçiler olarak organize olup hep birlikte kemalpaşa'ya kadar pedallayalım.

Scudo
Bu geziye Bandırma üzerinden katılmak isteyenlerin dikkatine:
Şu an itibarı ile gidiş ve dönüş için 150 şer bilet kalmış. Katılmak isteyen arkadaşlar vakit geçirmeden 28 Mayıs Cumartesi 07:00 Yenikapı Bandırma, 29 Mayıs Pazar 21:30 Bandırma Yenikapı feribot biletlerini alsınlar.
Bursa ve Yalova üzerinden geziye katılacak arkadaşlar haberleşerek birlikte gelip gidebilirler.
Bandırma feribot ücreti 35 TL, Bursa feribot ücreti 20 Tl, her iki hatta bisiklet ücreti 5 TL dir. Bu rakamlar gidiş dönüş için 2 ile çarpılacaktır.

Bu geziye Bandırma üzerinden katılmak isteyenlerin dikkatine:
Şu an itibarı ile gidiş ve dönüş için 150 şer bilet kalmış. Katılmak isteyen arkadaşlar vakit geçirmeden 28 Mayıs Cumartesi 07:00 Yenikapı Bandırma, 29 Mayıs Pazar 21:30 Bandırma Yenikapı feribot biletlerini alsınlar.
Bursa ve Yalova üzerinden geziye katılacak arkadaşlar haberleşerek birlikte gelip gidebilirler.
Bandırma feribot ücreti 35 TL, Bursa feribot ücreti 20 Tl, her iki hatta bisiklet ücreti 5 TL dir. Bu rakamlar gidiş dönüş için 2 ile çarpılacaktır.

bandırma başlangıç daha iyi olur... en kısa zamanda bileti alacağım....

Kamp yerine zamanında ulaşmak ve çevreyi daha iyi tanıyabilmek için ulaşım güzergahımız gidiş ve dönüşte Bandırma olarak değiştirilmiştir. Böyle bir etkinliği merak edip ilk kez katılacak olup barınma malzemesi olmayanlar temasa geçerlerse bu arkadaşları çadırlardaki boş yerlere paylaştırıp uyku tulumu temin etmeye çalışırım.
Arzu edenler Bursa ve Yalova üzerinden dönebilirler.

• Beğen
Tepkiler: aydın agca
unutmadan bileti alayım dedim .sistemlerinde sorun varmış ,daha sonra arayın dediler :) kamp malzemeleri araştırmalıyım. hiç te anlamadığım bir konu., ihtiyacı karşılayacak uygun maliyetli ürünleri nerden temin ederiz önerileriniz var mı arkadaşlar ?

@Orhan Kılıç
İdonun site cortlamış.Rezervasyonda varış terminali seçilemiyor.Mail attım..bakalım ne zaman düzelir ?

@Ahmet ERTAN

Ahmet eğer sınav haftası olmazsa Sercan da gelecekti. Birol da gelmek istiyor ama Yalovadan ne zaman yola çıkıp size nasıl yetişir bilmiyorum. Siz çıkış saatinizi belirlerseniz Birolda ona uygun bir saatte çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
@aydın agca

Bence acele etmeyin, önce neye gereksinim olduğunu iyice araştırarak tespit edin. Elimde bulunsun diye yanlış seçim yaparsanız yeniden masraf etmek zorunda kalırsınız. Bu konuda yanılmadan alabileceğiniz tek malzeme sünger mat üstelik seçimde hata yapsanız bile pahalı değil. Kamp malzemesi satan mağazalardan temin edebilirsiniz. Uyku tulumu için Konfor derecesi en az 0 ile -5 derece arasında olan bir model seçin. Polyester dolgu malzemeden yapılanları hem ağır hem de fazla yer kaplıyor ama fiyatı makul ölçülerde. Kaz tüyü olanlar hafif ve çantaya sığacak ebatta. Yalnız ıslanırsa zor kuruyor ve koruyucu özelliğini yitiriyor. Üstelik pahalı.
Ben geçen sonbaharda Eusobio Cacoon 3 model kaz tüyü bir uyku tulumunu Atlas Kamptan 160 TL ye aldım ne ne kadar koruyucu olduğunu bu sonbaharda test edip anlayacağım.
Detachlon veya kamp malzemesi satan yerlerden temin edebilirsiniz. Almadan önce internetten araştırma yapıp modellerin ağırlıklarını, fiyatlarını ve özelliklerini öğrenin.
Çadır için ilk etapta fazla masrafa gerek yok. Yazın deniz kenarlarında kullanacaksanız marketlerde satılan ucuz festival çadırlarından alın. Rüzgarlı ve yağışlı yerde kullanacaksanız çift katlı bir çadır alabilirsiniz.
Kamplı tur yapacak olan ve yastıksız uyuyamayan arkadaşlara Detachlonda 11-12 TL civarında satılan şişme yastıktan almalarını öneririm.

ilk kez şehir dışında pedal çevireceğim.. Suuçtu Şelalesini ,rahmetli babam sürekli ballandıra, ballandıra anlatırdı. yakınından defalarca otomobille geçtik birlikte, gir şurdan çok güzel yer, çay demleyip içelim derdi. her seferinde bir bahaneyle geçiştirdim.. ilk turumun oraya olması ,daha da anlam kazandı...

kamp malzemeleri konusunda söylemek istediğinizi gayet iyi anlıyorum.. ihtiyacı görmeden yapılan alışveriş masraftan öte gitmiyor.. uzun yıllar tur yapmayı planlıyorum.. çok basit malzemelerle bu işten keyif alamama ,soğuma riskim de var .

@aydın agca

O halde rahmetli babanızın ruhuna çayı birlikte demleyip geçmişi anarız yıldızların altında. Yalnız bu iş öyle bir şey ki bir kez kanınıza girmesin, uzun kış gecelerini internet başında yeni yerler arayıp yol haritaları hazırlayarak geçirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: aydın agca
Arkadaşlar hafta sonu ben elimdeki malzemeleri gözden geçireyim. Kaç tane fazla uyku tulumu ve kaç kişilik çadır var tespit edip söz verdiğim arkadaşların sayısını göz önüne alarak kaç kişiye yardımcı olabileceğimi belirteyim. Buna göre hiç malzemesi olmayıp gelmeyi arzu eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalışayım. Bu konuda yardımcı olabilecek başka arkadaşlar da varsa lütfen bildirsinler. Gelmek isteyen arkadaşların malzeme engeli yüzünden bu güzelliklerden mahrum kalmasınlar. Yeni yüzlerle tanışmanızı ve kuvvetli dostluk bağları kurulmasında vesile olmayı arzu ediyorum.

@sezer genceldi

Paylaşımcılık ruhuma işlemiş. 68 olmasak ta 75 kuşağındanız. :)
Bu arada sana ve Murat'a söz vermiştim sizin malzemeleriniz hazır. Gerekirse ben ateş başında sabahlarım.

Geri