Scudo Sports

Suluk ve suluk kafesi tavsiyesi

@Ceyhun Özkan çok teşekkür ederim. En uygun fiyatlı sizin verdiğiniz link çok işimi gördü sağ olun

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Scudo
@tasdelen Rica ederim, işinizi gördüyse ne güzel.

Merhaba konuya yazmak istediğim şey acaba camelbak podium serilerinde suyu içince plastik tadı geliyor mu ?. Mesela ben sırf bunun için o basit mataraları kullanamıyorum. Tupperware'dan pasolu kapaklı matara kullandım. Geçenki düşüşümde o patladı şimdi camelbak podium sipariş ettim . TRUTASTE diye bir teknolojisi var suyun tadını korumasıyla alakalı özellikle tercih ettim acaba gerçekten iyimi kullanan var mı ?

2 lt pet şişeyi stabil bir şekilde taşıyabilecek bir suluk kafesi varsa beni haberdar ediniz. 2 adet 1 er lt şişe taşımaktansa böyle bir ürün daha pratik olacaktır. Uzun süre marketin bulunmadığı rotalar için 2 lt idealdir, 1,5 lt yetersiz kalıyor bazen.

@emir yakup bulut daha önce tavsiye eden oldumu bilmiyorum ama zefal wiiz işinizi görür.benim 1lt kocaman bir termosum var o rahatlıkla sığıyor,büyüklük olarak 2 lt pet şişe büyüklüğü gibi.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Özellikle sorun rengini eğer firmaya soru sor seçeneği varsa. Ben biraz stokçu yapıda biriyim. Piyasada bildiğiniz tüm bisikletçilerden alış veriş ettim. En düzgün dediğiniz bisikletçi bile beyaz yollayıp yanlışlık olmuş ayaklarına yattı.

Sanırım bunu kullanmışsınız.

(link)

Ben bunu öneririm. Yine decathlonun ürünü olmasına rağmen çok başarılı. Bunu da kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.

(link)
Eveeeet matara kabı 3 eylülde gelmiş. izindeydim bu gün işe geldim ve heyecanla kargo paketini açtım dediğiniz gibi bir şey olmamış matara kabı bildiğin siyah FAKAT Ben zefal sipariş ettim onlar XLC marka göndermiş :) :) :) mail attım bakalım ne olacak. 🙁🙁🙁

Eveeeet matara kabı 3 eylülde gelmiş. izindeydim bu gün işe geldim ve heyecanla kargo paketini açtım dediğiniz gibi bir şey olmamış matara kabı bildiğin siyah FAKAT Ben zefal sipariş ettim onlar XLC marka göndermiş :) :) :) mail attım bakalım ne olacak.

Bisikletçilerin hepsi aynı. İlk yersen diye şanslarını zorluyorlar. İtiraz edersen gönderdiklerinin daha kaliteli olduğunu iddaa ediyorlar. Dişini gösterirsen ürünün değişimini yapıyorlar. Bizim insanlarımızda adamın başta yapması gereken şey için burda teşekkür başlıkları açıyorlar adamlara methiyeler düzüyorlar.

Fatura falan her şey zefal içinden çıkan başka, hata olduğuna inanmak istiyorum, para kazanmak için insanlar bunları yapmamalı.

2 lt pet şişeyi stabil bir şekilde taşıyabilecek bir suluk kafesi varsa beni haberdar ediniz. 2 adet 1 er lt şişe taşımaktansa böyle bir ürün daha pratik olacaktır. Uzun süre marketin bulunmadığı rotalar için 2 lt idealdir, 1,5 lt yetersiz kalıyor bazen.
Suluk bulabildiniz mi?

şunun sıfır fiyatı nedir acaba, sıfırını en ucuz kaça bulurum?

Dosyalar

• IMG_20200921_232404.jpg
    IMG_20200921_232404.jpg
    899,7 KB · Okunma: 19
En az 800ml civarı içerisindeki soğuk suyu uzun süre koruyacak bir termos tarzında matara arıyorum. Geçen sene decathlondan almıştım ama evden çıkıp daha 5km olmadan soğukluğunu kaybediyor. O yüzden memnun değilim. Daha uzun süre soğuk tutacak matara tavsiyesi olan varsa memnun olurum

Eveeeet matara kabı 3 eylülde gelmiş. izindeydim bu gün işe geldim ve heyecanla kargo paketini açtım dediğiniz gibi bir şey olmamış matara kabı bildiğin siyah FAKAT Ben zefal sipariş ettim onlar XLC marka göndermiş :) :) :) mail attım bakalım ne olacak. 🙁🙁🙁
e908542d-2d04-4e81-8f15-e1249671ddbf.jpg

Selam Arkadaşlar Aradan geçen zaman sonun da matara tutucu ve matara işlemini tamamladım. Mataralarda da benzer bir olay yaşadım ama bu gün itibariyle çözüldü son durum bu Elit in daha jelatinin açmadan sizlerle paylaşmak istedim. Sis olanı karışımlar falan için aldım (elektrolit, limonsu şekerli su gibi)

En son Contigo Autospout Devon modelini aldım, çok memnun kaldım.

(link)

Daha önce Decathlon ve Elite marka sıcak/soğuk koruma özellikli suluklar almıştım. Onlar da iyiydi ama Elite'de koruma kapağı yoktu, ikisinin de kapasiteleri düşüktü(400 ml).

Bu yeni aldığım sulukta ısı koruması yok, benim için pek önemli de olmadığını fark ettim. Özellikle tek tuşa basarak açılan kapak ve kalite hissi çok iyi. 750 ml. Decathlon'dan aldığım kafese ucu ucuna sığdı, sıkıştığı için sürüş sırasında çıkarıp takmak çok zor oluyordu. Bu sayfalarda tavsiye edilen aldığım Zefal Wiiz kafesleyse tam uydu.

Plastik kalitesi olarak Contigo>Decathlon>Elite benim hissettiğim. Kullandığım Contigo'nun Elite ile aynı fiyata, Decathlon'un ise bunların beşte biri fiyata olduğunu düşününce performans/fiyat ürünü Decathlon, kalite arayanlar için de Contigo diyebilirim.

Pek çok kişinin ve profesyonellerin Elite'i sorunsuz kullandığını biliyorum. Ne diyelim, the bomb has been planted 😂

Son düzenleme:
(link) uygun fiyatlı sayılır kargo da bedava 85.5 tl ben aldım tavsiye ederim.elite-syssa-bisiklet-aluminyum-matara-suluk-750-ml__0193084589834428.jpeg

• Beğen
Tepkiler: wolverin ve Clal
Tam yeri burası sanırım . Sele borusu üzerindeki suluk yerini daha aşağı nasıl monteleyebiliriz? Tam o oturuluan arka çatala , kadro altı bir çanta takınca o kısıma suluk takıp-çıkarmak çok çok zor çantayı alttan zorluyor. Bazı bisikletlerde görüyorum daha altta duruyor kafes. Kafesin modelimi öyle yoksa farklı şekilde mi monte edilmiş ?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Tam yeri burası sanırım . Sele borusu üzerindeki suluk yerini daha aşağı nasıl monteleyebiliriz? Tam o oturuluan arka çatala , kadro altı bir çanta takınca o kısıma suluk takıp-çıkarmak çok çok zor çantayı alttan zorluyor. Bazı bisikletlerde görüyorum daha altta duruyor kafes. Kafesin modelimi öyle yoksa farklı şekilde mi monte edilmiş ?
Kafes üzerinde ki takma yerleri haricinde tanılamaz. Sizin bisikletiniziiin gövdesi (kadrosu) ufaksa yapılabilecek çok bir şey yok sanırım.
Ayrı parçalar satılıyor, onu kullanıp suluğu normalden biraz daha aşağı konumlandırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
(link)ayarlı raylar var.Bunlar işinizi görebilir.
İşini görürse ve bulabilirseniz, Zefal Gizmo matara kafesi adapörü de olabilir.

@TatanQa_tr Yan taraftan çıkan matara kafesleri var bike packingcilerin kullandığı. Yani normalde matarayı üstte koyar çıkarırız fakat bu modellerde yan taraftan koyulup çıkarılıyor. Anladığım kadarıyla sorun matarayı takıp çıkarırken oluştuğu için bu ürün tam size göre.
Konu açmayı denedim ama konu açılmıyor. O halde burası uygun olur sormak için.
-----------------------------------------------------------------------------
Merhabalar. Decathlon'dan aldığım matara kafeslerinin bisikletimin rengine uymamasından dolayı aklıma boyama fikri geldi. Nasıl bir yöntem uygulayabilirim?

Sprey boyayla boyama fikri aklıma geldi. Hafif bir zımparadan sonra sprey boya atmak nasıl olur merak ediyorum. Eğer 2 matara kafesi fiyatından fazla olacaksa hiç girişmeye gerek yok çünkü kafeslerimin kondisyonu hala çok iyi.

Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Fotoğraflar
20201213_175850.jpg

20201213_175843.jpg

Son düzenleme:
Geri