tasdelen
Üye
- Tepki
- 26
- İsim
- mustafa
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Ceyhun Özkan çok teşekkür ederim. En uygun fiyatlı sizin verdiğiniz link çok işimi gördü sağ olun
Eveeeet matara kabı 3 eylülde gelmiş. izindeydim bu gün işe geldim ve heyecanla kargo paketini açtım dediğiniz gibi bir şey olmamış matara kabı bildiğin siyah FAKAT Ben zefal sipariş ettim onlar XLC marka göndermişÖzellikle sorun rengini eğer firmaya soru sor seçeneği varsa. Ben biraz stokçu yapıda biriyim. Piyasada bildiğiniz tüm bisikletçilerden alış veriş ettim. En düzgün dediğiniz bisikletçi bile beyaz yollayıp yanlışlık olmuş ayaklarına yattı.
Sanırım bunu kullanmışsınız.
(link)
Ben bunu öneririm. Yine decathlonun ürünü olmasına rağmen çok başarılı. Bunu da kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.
(link)
Eveeeet matara kabı 3 eylülde gelmiş. izindeydim bu gün işe geldim ve heyecanla kargo paketini açtım dediğiniz gibi bir şey olmamış matara kabı bildiğin siyah FAKAT Ben zefal sipariş ettim onlar XLC marka göndermiş![]()
![]()
mail attım bakalım ne olacak.
Suluk bulabildiniz mi?2 lt pet şişeyi stabil bir şekilde taşıyabilecek bir suluk kafesi varsa beni haberdar ediniz. 2 adet 1 er lt şişe taşımaktansa böyle bir ürün daha pratik olacaktır. Uzun süre marketin bulunmadığı rotalar için 2 lt idealdir, 1,5 lt yetersiz kalıyor bazen.
(link)şunun sıfır fiyatı nedir acaba, sıfırını en ucuz kaça bulurum?
Eveeeet matara kabı 3 eylülde gelmiş. izindeydim bu gün işe geldim ve heyecanla kargo paketini açtım dediğiniz gibi bir şey olmamış matara kabı bildiğin siyah FAKAT Ben zefal sipariş ettim onlar XLC marka göndermiş![]()
![]()
mail attım bakalım ne olacak. 🙁🙁🙁

Kafes üzerinde ki takma yerleri haricinde tanılamaz. Sizin bisikletiniziiin gövdesi (kadrosu) ufaksa yapılabilecek çok bir şey yok sanırım.Tam yeri burası sanırım . Sele borusu üzerindeki suluk yerini daha aşağı nasıl monteleyebiliriz? Tam o oturuluan arka çatala , kadro altı bir çanta takınca o kısıma suluk takıp-çıkarmak çok çok zor çantayı alttan zorluyor. Bazı bisikletlerde görüyorum daha altta duruyor kafes. Kafesin modelimi öyle yoksa farklı şekilde mi monte edilmiş ?
(link)ayarlı raylar var.Bunlar işinizi görebilir.Tam yeri burası sanırım . Sele borusu üzerindeki suluk yerini daha aşağı nasıl monteleyebiliriz? Tam o oturuluan arka çatala , kadro altı bir çanta takınca o kısıma suluk takıp-çıkarmak çok çok zor çantayı alttan zorluyor. Bazı bisikletlerde görüyorum daha altta duruyor kafes. Kafesin modelimi öyle yoksa farklı şekilde mi monte edilmiş ?