Scudo Sports

Suluk ve suluk kafesi tavsiyesi

@Tolga Özdemir (link) böyle birşey takıp üzerine suluk kafesi bağlayabilirsiniz.

Aynısından kullanıyorum gerçekten güzel ürün , ayrıca üzerine genişliği ayarlanabilir kafes de aldım , her türlü şişeyi sığdırabiliyorum:

40504777.jpg

(link)

Scudo
20200227_180003_HDR.jpg
Uzun zamandır istediğim kumaş matara kafesini kargo bedava kampanyası ile aldım.
Bakalım birkaç gündür şiddetli rüzgar olmasından kaynaklı sürüş yapamıyorum.İlk izlenimler gayet iyi,haftasonu sürüşe çıktığım zaman daha detaylı fotoğraflar da atacağım
Deneyimlerimi seve seve buraya yazmayı düşünüyorum.

@Serkan Mıstınoğlu hocam, ben İlk başta btwin şeffaf olan suluğu kullandım, sıcaklarda koku yaptı, koku olayı biraz da malzeme ile ilgili bence, sonra zefal aldım koku olmadı, koku aşırı sıcak havalarda ortaya çıkar, benim kokudan kastım su değil, plastik silikon gibi bir koku, devam eden süreçte bir değişim olursa paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
(link)

Bende bundan var renkleri bisikletle uyumlu, hafif, sağlam ve bisikletle giderken kullanımı kolay. Tavsiye ederim.
Matara olarak da 52. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turundan hatıra roth gruppe cycling team matarası kullanıyorum. elite markasının ürünü, koku yapmadı şimdiye kadar.

Dosyalar

• IMG_20200607_105645.jpg
    IMG_20200607_105645.jpg
    956,6 KB · Okunma: 79
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve makifir
219901 dosyayı görüntüle
Uzun zamandır istediğim kumaş matara kafesini kargo bedava kampanyası ile aldım.
Bakalım birkaç gündür şiddetli rüzgar olmasından kaynaklı sürüş yapamıyorum.İlk izlenimler gayet iyi,haftasonu sürüşe çıktığım zaman daha detaylı fotoğraflar da atacağım
Bu matara kafesinin nereden temin ettiniz acaba link de verebilirseniz çok iyi olur bende arıyorum da

(link)

bunu kullanıyorum çok kaliteli ve ayarlı olduğu için pet şişe ve suluk için ayrı ayar yapabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Serkan Mıstınoğlu hocam, ben İlk başta btwin şeffaf olan suluğu kullandım, sıcaklarda koku yaptı, koku olayı biraz da malzeme ile ilgili bence, sonra zefal aldım koku olmadı, koku aşırı sıcak havalarda ortaya çıkar, benim kokudan kastım su değil, plastik silikon gibi bir koku, devam eden süreçte bir değişim olursa paylaşırım
Özledik Sayın @Serkan Mıstınoğlu nu..😑

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Ben de decathlon matara kafesi ve suluk almıştım bisikleti ilk aldığımda, 1 ay sonra; elite custom race kafes ve elite fly mataraya geçtim. Sonra farkettim ki daha önce suluk kullanmamışız, su da içememişiz.

• Beğen
Tepkiler: wolverin
@ArVoGu birde btwin içerken dışarı akıtıyor

• Beğen
Tepkiler: ArVoGu
Ben de Elite Iceberg Thermal kullanıyorum, koku yapmıyor. Ancak soğuk tutma konusunda pek başarılı bulmadım. Sürüş esnasında üst kapağını açmak da bazen sorun olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: wolverin
219901 dosyayı görüntüle
güle güle kullan akıllıca bir çözüm, bende de Thule'un benzer bir ürünü var geçirecek bi yer bulursam iyi olacak. ekipmanın maşallahı var bir altın dedektörü eksik :)

• Beğen
Tepkiler: Desert Fox
Sulukların başlıklarının kapalı hazne olmasında fayda görüyorum. Kapaklı olanları tercih edin. Sürüşlerde hayvan pislikleri çamur vs sıçrayabiliyor.

Sulukların başlıklarının kapalı hazne olmasında fayda görüyorum. Kapaklı olanları tercih edin. Sürüşlerde hayvan pislikleri çamur vs sıçrayabiliyor.

Çamurdan ziyade, virüsün havada asılı kalma ihtimaline karşı bende kapaklı matara alcam bugün, normalde yanıma matara almayıp, durduğum yerde 500ml lik şişeyi kafaya dikiyorum...

Dün delta'dan Stanley 0,739 ml termos aldım, dikey suluk matarası ve aparatlarıyla gidona sabitledim. bu işte gerçekten başarılı öneririm.

Suluk kafesi ve suluğu Decathlon'dan kullanıyorum, hem sağlam hafif hem kısa vadede koku olayı yok.

Decathlon'a yine bi ''eyvallah" çakıyorum 👍

1658ED96-30C6-4060-8CC6-E620C6307A9E.jpegMtbde kullanıyorum her iki el için de ayarlanabiliyor, küçük yol kadroları ve mtbler için ideal. 2 yıldır sert kullanmama rağmen çok dayanıklı çıktı. Çamurlu matarayı takıp çıkartma, bisikleti duvara yaslarken matara kafesine yükü bindirme gibi şeylere maruz kaldı. Kıyas olması açısından kafesin boyası Giant bisikletimin kadro boyasından bile daha dayanıklı. Bugüne kadar Topeakın herhangi bir ürününü alıp da memnun kalmadığım olmadı, tavsiye ederim 5/5.
Matara olarak Elite fly kullanıyorum plastiği çok ince, hafif, yüksekliği az, küçük kadrolar için çok güzel özellikler ama ağız kısmı berbat. Eğer suyu içerken emmeye çalışırsanız valf kendi kendine kapanıyor. Valf kapanmasın diye dişinizle sıkıştırsanız valf komple çıkabiliyor. Matarayı sıkarak içmeye çalışırsanız plastiği ince olduğu için eski şeklini alamıyor. Gerçekten kullanması çok zahmetli. Asla önermem 2/5. Tacx shiva siparişi verdim onu da kullanıp yorum yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Katılıyorum size hocam.Turlarda kullandığım litrelik mataraları ülkemizde büyük matarada fazla seçenek olmadığı için yurt dışından almıştım.Günlük kullandıklarımı Decathlon'dan alıyorum plastik oldukları için bir süre kullanıp atıyorum . Decathlon a yeni gelen kapaklı bitwin mataralardan (750 ml )dün almıştım gayet yeterliler bence .

AA5D6DE0-80DC-4C92-99C8-C8094F1A961D.jpeg4E478F5D-3B6D-4C9F-819F-E2690EA2CE52.jpeg

Suluk kafesi ve suluğu Decathlon'dan kullanıyorum, hem sağlam hafif hem kısa vadede koku olayı yok.

Decathlon'a yine bi ''eyvallah" çakıyorum 👍

Yol için elite vico carbon en uyguna en güzeli matarada elite crystal ombra kokusuz güzel. Merlinde wiggle da vs. uyguna bulursun

Geri