@a.valverde
Teşekkür ederim,
Yaklaşık 10 aydır bu rotada bisiklet kullanıyorum. Hafta sonları çocuklarımın kursları, hafta içleri iş saatleri olduğundan öğlen saatlerinde bisiklete binme şansım yok. Bahar ve yaz aylarında sabah 6 gibi ve akşam 5-6 gibi, sonbahar ve kış akşam 5-6 bazen 8-9 gibi bile çıktığım oldu. Günde 1.5-2 saat kadar biniyorum ortalama. Yolu çok iyi biliyorum. Ortalama hızım genelde 19-20 km/s kayıt altında hepsi. Bisikleti solundan geçerken biraz hızlanmış olduğum sırada bu başıma geldi. Sürekli olarak sahilde 25 km/s ile gitmek imkansız gibi bir şey, dakika başı önünüze biri atlar, kiralık bisikletler yolda durur ☺️.
Kaza sırasındaki hızım sürekli hızım değil özetle.
Bilinçsiz bir kullanıcı değilim bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Daha dikkatli olmam gerekirdi. Malesef bana çarpan dikkatsiz sürücüyü uyarma şansım olmadı.
46 yaşındayım, doktorum, 2 çocuğum var empati yapıyorum merak etmeyin.
Katlanır bisikletle zaten 20 km/s üzerinde sürekli gitmeniz oldukça zor. Yol bisikletim hızlı ama zaten korktuğum için çok hızlı kullanamıyorum. Daha hızlı kullanmak istediğimde Maltepe’de parkın içinde bisiklet yolu izole orada kullanıyorum.
Toplumda başına bir olay gelen kişiyi uyarmak yönünde bir eğilim var, niyetinizin iyi olduğunun farkındayım, bunu normal karşılıyorum.
Sağlıcakla kalın.