ErzincanLee
İnsanı Ayakta Tutan Tek Şey , Ayakları dır. =))
- Tepki
- 2.523
- İsim
- Halil Ekinci
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşta köy çeşmesinden su içip rahatsızlanmıştı, yanılmıyorsam şile tarafından bahsediyordu, bu tür köy yada yol üstü çeşmelerden su alırken insanların bu çeşmeleri kullanıp kullanmadığına bakın, yada yakınlarda birileri varsa çeşme suyunun içilebilir olup olmadığını sorun. Genelde sürekli akar vaziyette olan çeşmeler pek sorun teşkil etmeyebilir. Ama dediğiniz şekilde açınca akan çeşmelere dikkat edin. Her türlü sabatoja açık konumda olan yerler buralar Allah korusun, içerisine zehirli madde vb şeyler bile katılarak, sabote edilebilir.Hastane kuyruğu saatler sürüyor diye gitmedim şimdilik, 4 - 5 saat geçti fakat herhangi bir bilelirti hissetmedim. Uyumuşum yorgunluktan, toslamanın verdiği yorgunlukla merdivenlwri zor çıkmışım. Bekliyorum şimdilik.
Beklemedeyim, 4 - 5 saat geçti ve şimdilik bir sorun ya da belirti görünmüyor. Öyle büyük bir havuz değildi, 2 metrekare ya vardır ya yoktur. Suyu da musluktan doldurmuştum, süs havuzu olduğu anlamam için biraz zaman gerekti. Küçük olduğu için çeşme zannettim, bilmiyorum. belirti hissetmedim henüz, şakası yok. 20 kilometre şehirler arası yoldan döndüm, en kötü 1 saate beni etkilemeye başlar diye korkudan eve gitmeye karar verdim çünkü dağ başında durabileceğim bir yer yoktu.
Neyse, korku biraz geçti. En ufak belirtide hastaneye gitmeyi düşünüyorum, 200 - 250 ml şimdilik pek bir belirti göstermedi. Beklemedeyim.