Özcan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.475
- İsim
- Özcan
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Specialized
Bunların aynısından temuda var 50 çeşit daha ucuzdur, benim aldığım da buna benziyor ama pili çok az dayanıyor, insan bir süre sonra şarj etmeye üşeniyor, pili iyi gidiyorsa iyi.Şu ürün fiyat güncel
(link)
Evet zibilyon adet ...kahveler ikiye ayrılır, s----------------
Bunların aynısından temuda var 50 çeşit daha ucuzdur, benim aldığım da buna benziyor ama pili çok az dayanıyor, insan bir süre sonra şarj etmeye üşeniyor, pili iyi gidiyorsa iyi.
Ampul muhabbetinden devam edelim ama LED olanından, siyasete kaymaya çok elverişli konular bunlar ben zaten zor duruyorum 😋Kuyruğundan yakalanan kertenkele kendini kurtarmak için kuyruğunu feda edip kaçar...
Bir arkadaş 80'li yıllarda üni.'de yaptığımız eylemde aynasızlar hücum edince yeni aldığı deri monttan yakalanıp enselenmiş ve fakat montuna kıyamadığı için karga tulumba götürülmüştü..
Sonuç :Eski dostum🦎 sezgi ve içgüdüsü olmadığı için kodese girmişti...
Hey gidi günler...
zaten forumda siyasete girmek yasak değil mi?Ampul muhabbetinden devam edelim ama LED olanından, siyasete kaymaya çok elverişli konular bunlar ben zaten zor duruyorum 😋
Yok değil neden olsunzaten forumda siyasete girmek yasak değil mi?
girdiğin forumun kurallarını okursan anlarsınYok değil neden olsun
Bugüne kadar bir çok kez siyaset yapıldı bu forumda, ne uyarı verildi ne iletiler silindi, dikkat ederim buna tabi kigirdiğin forumun kurallarını okursan anlarsın
kuralların uygulanmaması kuralların olmadığı anlamına gelmez değil mi?Bugüne kadar bir çok kez siyaset yapıldı bu forumda, ne uyarı verildi ne iletiler silindi, dikkat ederim buna tabi ki
Doğrudur iyi forumlarkuralların uygulanmaması kuralların olmadığı anlamına gelmez değil mi?
Aslında bi tık,kuralların uygulanmaması kuralların olmadığı anlamına gelmez değil mi?
aslında haklısın, kurallar uygulanmayacaksa neden var.Aslında bi tık,
İnisiyatif. Her kuralı uygulamaya kalksan herkes isyan eder diye düşünüyorum. Günlük hayatta da bu böyleaslında haklısın, kurallar uygulanmayacaksa neden var.
Benim ailemde de asker ve polisler var, öyle polislerle ilgili ileri geri konuşan olursa çok ağır konuşurum en baştan söyleyeyim. İsteyen de atabilir forumdan.
Dahsettiğiniz şeye dafacto deniyor, modern ülkelerde her kural uygulanır, kurallar yanlışsa da ititrazlar dikkate alınıp değiştirilir ya da kaldırılır, toplum yaşamında gri alanlar olmaz. Bu dediğimi daha iyi anlamak için japon polisinin santim santim park yeri kuralına uymuş mu park eden araç örneğini verebilirim, bizde 4cmden ne olacak diye diye kaldırıma parkederler en son.İnisiyatif. Her kuralı uygulamaya kalksan herkes isyan eder diye düşünüyorum. Günlük hayatta da bu böyle
Kimse kimsenin kişisel alanına girmez, saygıyı elden bırakmaz ise, ne sen ne de ben, hiçkimseler üzülmez ve hiddetlenmez. En azından dar çevremiz bu forum için bunu sağlayabilmeyi ümit ediyorum.aslında haklısın, kurallar uygulanmayacaksa neden var.
Benim ailemde de asker ve polisler var, öyle polislerle ilgili ileri geri konuşan olursa çok ağır konuşurum en baştan söyleyeyim. İsteyen de atabilir forumdan.