Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu tür ürünler koşu sırasında kulak içi kulaklıklara göre daha konforlu olur mu?
Kulak içi kulaklıklarda çok düşecek hissiyatına kapılıyorum. Çok defa elim kulağıma gidiyor

En iyi çözüm bu modeller, ben bisiklete binerken müzik dinlemiyorum ama mütemadiyen bir şeyler tıkındığım için çene hareketinden dolayı yine düşüyor sadece kulak için olanlar. Kulak arkasından mandallı modellerin tek dezavantajı yan yatarken kulak arkasından dönen kısmı elastik değilse kırılabiliyor.

Benim bir kez banyoda kulağımdan fırladı bütün duvarlardan sektirip yakaladım, bir daha yap milyon vereceğiz deseler yapamam.

Dosyalar

• 110000587902120(1).jpg
    110000587902120(1).jpg
    33,6 KB · Okunma: 2
Scudo
En iyi çözüm bu modeller, ben bisiklete binerken müzik dinlemiyorum ama mütemadiyen bir şeyler tıkındığım için çene hareketinden dolayı yine düşüyor sadece kulak için olanlar. Kulak arkasından mandallı modellerin tek dezavantajı yan yatarken kulak arkasından dönen kısmı elastik değilse kırılabiliyor.

Benim bir kez banyoda kulağımdan fırladı bütün duvarlardan sektirip yakaladım, bir daha yap milyon vereceğiz deseler yapamam.

banyo da bu kulaklık ile ne yapıyordunuz
şuan bunu merak ettim :komik: :komik:

Saygılar :)

Gözlüklü olduğum için bu tür modeller beni rahatsız ettiğini fark ettim.
Kulak içine devam edeceğim. Yada kaybettiğim Anker Soundcore Liberty 3 Pro şarj kutusunu yeniden alıp bunları kullanmaya devam edeceğim.
Kulak içine kitlenen bir yapısı var.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Mehmed Akif Ersoy'un şu mısraları, onyıllar boyunca bu ülkenin her okulunda, her sınıfında asılı durdu. Gün, o satırları hatırlama günü:

"Sen şehit oğlusun; incitme, yazıktır atanı..."

Akepe ve mehepe oylarıyla reddedildi.

İki gün önce termoslarımın içi beyazlasın diye nefes aldıran hijyen okaliptus çamaşır suyu yazan bir sıvı ile birkaç kez çalkaladım tekrar doldurdum sabaha kadar bıraktım hiçbir değişiklik yoktu, kireç ve pas çözücü bir sıvı uyguladım aynı şekilde yine içi kapkara idi bugün az önce aklıma geldi daha önce farklı bidondaki sıvı kullandığım. Ultra güçlü jel diye bir şey var dökmemle bembeyaz oldu içi. Boşuna uğraştım o kadar :/

bu iş kahve dükkanlarının yumuşak içimli ister misiniz deyip kahveyi az koymaları gibi bir şey galiba. Nefes aldıran hijyen deyip çamaşır suyunun etkin maddesi yerine parfüm basmışlar galiba.

Çamaşır suyunun sulandırılmış hali saf halinden daha iyi dezenfektan, düz en ucuz çamaşır suyu bu tarz işler için daha uygun, onlar saf çamaşır suyu.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Çamaşır suyunun sulandırılmış hali saf halinden daha iyi dezenfektan, düz en ucuz çamaşır suyu bu tarz işler için daha uygun, onlar saf çamaşır suyu.
2 gündür şunlarla didişiyorum çalkala dök falan yeşil bidondaki jel birkaç dakikada işi çözdü.

edit aman ha terrmosu ağzını kapayarak içinde kimyasal varken çalkalamayın.

Dosyalar

• IMG_20251124_195202.jpg
    IMG_20251124_195202.jpg
    117,4 KB · Okunma: 3
  • IMG_20251124_195058.jpg
    IMG_20251124_195058.jpg
    246,5 KB · Okunma: 3
Ankara'ya bir sis çökmüş, yürüyüşe çıktım. Sarı sokak lambaları, sonbaharın getirdiği o pastel renkler, bir de gece, gecenin getirdiği melankoli...

• Muhteşem
Tepkiler: Kerem Atalar
Ankara'ya bir sis çökmüş, yürüyüşe çıktım. Sarı sokak lambaları, sonbaharın getirdiği o pastel renkler, bir de gece, gecenin getirdiği melankoli...
Geçen aynı durumda çıktık bisiklete çiğden bisiklet leş gibi oldu ben ıslandım falan bı daha da çıkmam sis varken

Merhaba, meslek nedir sizin ya? Ya da hobileriniz arasında neler vardır çok merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Merhaba, meslek nedir sizin ya? Ya da hobileriniz arasında neler vardır çok merak ettim.

Kanalda bir tane şair ruhlu, romantik ve melankolik üye vardı onu da kaçırdın, bak cevap yazmıyor.

Geri