Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Allah belasını versin bu firmanın diye bitireceksin diye korktum valla :D Harman orta seviyeyse bu onun bir üstü kalite mesela mercedes ve Bmwde xlira verirsen harman 2x verirsen bowers alırsın, e ve 5 serisinden sonra opsiyonlarda olur genelde. Bu kulaklığın eskisi kablosuzlar içerisinde iyi bir yere sahipti bu daha iyi deniliyor, eskisini denemiştim baya iyiydi sesi.
Ben Pioneer bilirim, gerisi hikaye :)

Scudo
-Adıyaman’da KYK yurdunda kalan 70 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
-Cezaevinde gıda zehirlenmesi: Yüzden fazla mahkum hastaneye kaldırıldı.

ne oluyor yahu?

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
-Adıyaman’da KYK yurdunda kalan 70 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
-Cezaevinde gıda zehirlenmesi: Yüzden fazla mahkum hastaneye kaldırıldı.

ne oluyor yahu?
Tavuk.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Yenmesi yasaklansın dedim ya hemen bir başka yolunu buldu keratalar insanları öldürmenin.

(link)

Şuan da; çocuğu psikoloğa teste getirdim, kapı hafif aralık içeriyi duyuyorum. Adam soruyor benim oğlan ık mık ediyor. Sufle vereceğim içleri oda olmayacak, bileydim çalıştırır getirirdim.

Eşşek bizi rezil edecek elalame 😂😂😂

Şuan da; çocuğu psikoloğa teste getirdim, kapı hafif aralık içeriyi duyuyorum. Adam soruyor benim oğlan ık mık ediyor. Sufle vereceğim içleri oda olmayacak, bileydim çalıştırır getirirdim.

Eşşek bizi rezil edecek elalame 😂😂😂
Hasta doktor mahremiyetinin alenen suistimali bu :S

• Hahaha
Tepkiler: Ricochet
Mahallelinin "yavaş sür" diye sürekli uyardığı komşum motordan düşüp bacağı motorun altında kalmış, neyse ki çevreden gelenler hemen turnike yapıp kanı durdurmuşlar, 7 dikiş atılmış "ben daha üstüne çıkmam o meretin" diyor.

Ehliyet de olmadığı ortaya çıktı 18.500 tl ceza yazmış polis.

Mahallelinin "yavaş sür" diye sürekli uyardığı komşum motordan düşüp bacağı motorun altında kalmış, neyse ki çevreden gelenler hemen turnike yapıp kanı durdurmuşlar, 7 dikiş atılmış "ben daha üstüne çıkmam o meretin" diyor.

Ehliyet de olmadığı ortaya çıktı 18.500 tl ceza yazmış polis.
Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de .....

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Dükkan dükkan gezerken bir kez bisikletin zincirini bağlamaya üşendim her zaman soktuğum cebe de koymadan çantanın üstündeki lastiğin altına iliştirmiştim dükkana sadece 5-10 saniye bir şey sorup çıktığımdan dolayı. Bir sonraki dükkana gittimde bir baktım ki lastikli yerden almayı unutmuşum lastikten kurtulmuş ama şans eseri çantanın üstünde kalmış düşmemiş kilit yer yakın olduğu için.

Şundan anlattım; Tacikistan'da Norally su içmek için bir çeşmeye yanaştığında içinde tüm resmi evrakların (pasaport, ehliyet, kredi kartları, motorun evrakları) motorun çantasının üstüne koyup sonra koyduğunu unutup yola çıkmış bir süre sonra hatası aklına gelip geri dönüyor yola savrulan bazı evrakları topluyor ama bir çok şey kayıp. Neyse ki nakit para, uluslararası ehliyet ve kaybettiği evraklardan bazılarının fotokopisi var. Ama fotokopi ile özellikle Çin gibi bir ülkeye kesinlikle girişe izin vermezler belki diğerlerine de vermezler. Hollanda'dan orjinalini talep ettiği söylemişti, şimdi son videosunda yola savrulanların bazıları bulunmuş ama bu kez de sel sebebiyle geri dönemiyorum diyor.

Çıkarılacak ders şu ki; fermuar ve bol cepli giysi/çanta önemli.

"Üzücü olansa sevgili dostlar, bunun bir komplo teorisi olmaması."

Bu tür ürünler koşu sırasında kulak içi kulaklıklara göre daha konforlu olur mu?
Kulak içi kulaklıklarda çok düşecek hissiyatına kapılıyorum. Çok defa elim kulağıma gidiyor
Bunlar hifi kulaklıklar daha çok salon kullanımına uygun, iyi bir spor kulaklığı için senheisserın sport kulaklıklarına bakabilirsin

Bunlar hifi kulaklıklar daha çok salon kullanımına uygun, iyi bir spor kulaklığı için senheisserın sport kulaklıklarına bakabilirsin
Ayaküstü 20-30 binlik yaptın adamı yav :) Maalesef iphone kullanıyorum, kulaklıklarım da kablolu. Nalet köpek hiç uymuyor kulaklarıma yav, 2 dakika anca durur, sonra kayıyorlar yavaş yavaş. Buff veya bere takıyorum kafama anca o şekilde duruyorlar kulağımda :)

Bu tür ürünler koşu sırasında kulak içi kulaklıklara göre daha konforlu olur mu?
Kulak içi kulaklıklarda çok düşecek hissiyatına kapılıyorum. Çok defa elim kulağıma gidiyor
Bu tip kulak üstü ya da kulağı içine alan kulaklıklar koşu için çok uygun değiller. Aktivite sırasında çok terletiyor. Hem kendinize hem malzemeye yazık.

Kulak içi kulaklık , düşürme tedirginliği dışında rahatsızlık vermiyorsa , yine kulak içi fakat kulak kepçesine asılabilenleri deneyebilirsiniz.

Bunlar haricinde benim en rahat ettiğim kemik iletimli olan kulaklıklar oldu.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro kullandım bir süre, işten dönerken kutusunu kaybettim. Aynı tadı hiçbir kulaklık vermiyor
Bu tip kulak üstü ya da kulağı içine alan kulaklıklar koşu için çok uygun değiller. Aktivite sırasında çok terletiyor. Hem kendinize hem malzemeye yazık.

Kulak içi kulaklık , düşürme tedirginliği dışında rahatsızlık vermiyorsa , yine kulak içi fakat kulak kepçesine asılabilenleri deneyebilirsiniz.

Bunlar haricinde benim en rahat ettiğim kemik iletimli olan kulaklıklar oldu.

kulak kepçesine asılanları sevemiyorum, gözlük kullandığım için bir süre sonra ağrı oluyor.
ya çok pimpirikli insanım. En ufak bir sorun o anki aktivitemi rezil etmeye değiyor. Aslında büyük sorunlar değiller ama benim saçma sorunlarımm

Ayaküstü 20-30 binlik yaptın adamı yav :) Maalesef iphone kullanıyorum, kulaklıklarım da kablolu. Nalet köpek hiç uymuyor kulaklarıma yav, 2 dakika anca durur, sonra kayıyorlar yavaş yavaş. Buff veya bere takıyorum kafama anca o şekilde duruyorlar kulağımda :)
Benim bisiklet üzerinde kullandığım cx7 with headband yıllardır kullanıyorum sanırım yurtdışı fiyatı 100usd civarı, spor için gayet iyi tabi daha iyisi her zaman vardır. Benim kulaküstü dinlediğim en iyisi Focal bethys mg şu ana kadar.

Geri