Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Benim önümde masam, sehpam bile yok. Açıyorum müziği, çıkıyorum üzerine, bam bam çevirip iniyorum. Sonra Cemal'e sövüyorum garezin ne diye.
Daha sakin sakin bir saat çeviricem diyerek sürmeye başlayıp kan ter içinde içmediğim olmadı. 😖
Bazen diğer sürenlere denk geliyorum, W değeri yeşile dönüyor, takılıp gideyim diyorum. Ya takıldığım kişi psikopata bağlayıp uçuşa geçiyor, ya da durup sürüşü bırakıyor.
Olduğun yerde çevir dur bir yere kadar yahu. 😕 Gerçi iyi oluyor, artık geceleri daha az uyanıyorum. 😆
Valla ben de sehpa neyin işine girmedim, kaç yıldır çeviriyorum halbuki :) açık balkonda sürüyorum efil efil soğukta, yine de kan ter içinde kalıyorum. Tableti de soda şişelerinin üzerine koyuyorum önüme. Su şişesini de ortalıkta gezen bir valiz var onun üstünde duruyor :D Bazen sürüşün hararetli yerinde su şişesi yuvarlanıyor yere, oğlana seslenip aldırıyorum falan. Az paraya kıyda zwifte devam et sen. Sosyal sürüşler zwiftte asıl, mywoosh felan antrenmanlık sadece.

Ah be özlemişim, her ne kadar çok yazmasam da hergün girer birşeyler okurum. Efsane geri döndü 🙂

Muhalif bir şeyler yazdınız da kapandı sandım yeniden açılırsa bir daha hiç muhalif söylemin yanından dahi geçmeyelim diye de geçirdim içimden.

Hatta dünyanın en iyi arabası Togg, en iyi savaş uçağı Kaan, en iyi muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu hüloooooog.

Forum kuralları gereği uzak durmamız gereken konular belli, siyaset te bunlardan biri...

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Muhalif bir şeyler yazdınız da kapandı sandım yeniden açılırsa bir daha hiç muhalif söylemin yanından dahi geçmeyelim diye de geçirdim içimden.

Hatta dünyanın en iyi arabası Togg, en iyi savaş uçağı Kaan, en iyi muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu hüloooooog.
Artık güldürmüyor hocam bu şakalar.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg

Dedeme laf edeni toog a bindirir kaan ile bombalarım.
Akıllı olun.

burdayız be burdayız :)

yaşın genç daha alanı mı değişsen :)

Yaşla ne alakası var ki, Facebok'tan diplomayı seçince hekimlik, mühendislik diplomayı eve gönderiyorlar diye duydum parasını ödeyince, ben alanımdan memnunum.

Nasıl özlemişim forumu ya! Yokluğunda inanılmaz derecede üzülmüştüm. Her gün arama çubuğuma b yazıp enter'a basıyordum (hemen bisikletforum.com olarak tamamlanıyor tabi) refleks olmuştu resmen. Şimdi geri dönünce yeminlen gözlerim yaşardı mutluluktan 🥲

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Nasıl özlemişim forumu ya! Yokluğunda inanılmaz derecede üzülmüştüm. Her gün arama çubuğuma b yazıp enter'a basıyordum (hemen bisikletforum.com olarak tamamlanıyor tabi) refleks olmuştu resmen. Şimdi geri dönünce yeminlen gözlerim yaşardı mutluluktan 🥲

Dosyalar

• friends-friendship.gif
    friends-friendship.gif
    334,1 KB · Okunma: 0
Geri