firestone
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.123
- İsim
- Hüseyin
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Konu dışı olacak ama bi arkadaşım bana ciddi ciddi 'sizde (Tekirdağ'ı kastediyor) yeni doğan bebekler rakıyla yıkanıyor değil mi?' diye sormuştu o geldi aklıma şimdi. Ben de 'aynen, bizde çeşmelerinden rakı akan hayratlar vardır köy yollarında falan hatta' demiştimÇeşmelerden rakı akardı.
deprem oldu Tekirdağda nasıl anlattıysan artık bak hemen etki gösterdiTekirdağ
İşte böyle adamı titretip kendine getirir yımırtaya can veren Allahımdeprem oldu Tekirdağda nasıl anlattıysan artık bak hemen etki gösterdi![]()
Rakı ile vaftiz ediyoruz deseydinKonu dışı olacak ama bi arkadaşım bana ciddi ciddi 'sizde (Tekirdağ'ı kastediyor) yeni doğan bebekler rakıyla yıkanıyor değil mi?' diye sormuştu o geldi aklıma şimdi. Ben de 'aynen, bizde çeşmelerinden rakı akan hayratlar vardır köy yollarında falan hatta' demiştim![]()
Rakı ilaçtır. Her ilaç, dozu tutturamazsan zehirdir. Rakı kararında iyidir. Herkesin dozu farklıdır. Evet, Aydın ilinin, dağlarından yağ, odalarından da bal derler. Orada da bebekler, yağla yıkanırken ancak kayganlaşan bebeler zapt-u rapt edilemediği için bu gelenekten vaz geçilmiştir. Tekirdağ ve avanesinde ise, bebekler rakıyla kırklanır. Ama bu arada buz fazla kaçınca pıçırık olan bebeler yüzünden artık bu işlem yapılmamaktadır.Konu dışı olacak ama bi arkadaşım bana ciddi ciddi 'sizde (Tekirdağ'ı kastediyor) yeni doğan bebekler rakıyla yıkanıyor değil mi?' diye sormuştu o geldi aklıma şimdi. Ben de 'aynen, bizde çeşmelerinden rakı akan hayratlar vardır köy yollarında falan hatta' demiştim![]()
Bu bacımız da belediye başkanı olduğu ilçeyi felakete sürüklüyor. İlçeye açılması planlanan altın madeninde, siyanürle altın çıkarma yapacak firmanın sözcüsü gibi savunuyor maden projesini.Bisiklet yolları, Eskişehir I felaket e sürüklüyor
Ayran dünyanın en güzel içeceğidir, sabah kahvaltısında bile içiyorum öğle, akşam, yatsı zaten vazgeçilmezim.Orhan Veli zhttps://www.youtube.com/watch?v=ohKmCT5xD1samanındaki balıklar artık yok, rakı desen iyice pahalı yapıldı...
Ayran mı içelim yani?...
Mesela zat-i sahanelerimizden, devleti Aliye , Abdülhamit han hazretleri de Rom içermiş hamdolsun elhamdülillah hocam.. Alkol derecesi en yüksek olunca, cennetteki seviy.... Şey , vergiler de en yüksek mi oluyordu ? Öyle bir şeydi.. değişen bir şey olmamış...yüzyıllardır aslında... Cehape zihniyetinden biri icince, ayyaş, zındık, bilmem ne bela olurken , diğerleri içince pürü.pak olur hamdoslunAslında Türkiyede üretilen rakılar eskiden kalitesizdi, son 10yılda özellikle çok iyi gelişmeler var. Çok farklı rakılar da üretildi mesela benim favorilerimden prototip de bunlardan biri, bizi dünyada da temsil edebilecek bi rakı.
Gerçekten mi? 😁bizde çeşmelerinden rakı akan hayratlar vardır köy yollarında falan hatta
Bağdat caddesinde dubalı bisiklet yolu ayrımı yapmışlardı sonra çok duyarlı! vatandaşlarımız şikayet ettiler hatta dava felan açtılar yanlış hatırlamıyorsam kaldırıldı.Hafta sonu kaynarca Bostancı sahil yolunda da boyle bir uygulama olsa keşke
Bisiklet boş insan işi..!Bağdat caddesinde dubalı bisiklet yolu ayrımı yapmışlardı sonra çok duyarlı! vatandaşlarımız şikayet ettiler hatta dava felan açtılar yanlış hatırlamıyorsam kaldırıldı.
dogrudur , UKOME karari ile kaldirildi yerine daha iyisini yapacagiz demislerdi, hatta proje icin , kaldirimlari genisletip yayalardan kalan ara alana bisiklet yolu koyacagiz demislerdi. Ancak bunu sadece 50 meter kadar yapabildiler , Goztepe parkinin onune.Bağdat caddesinde dubalı bisiklet yolu ayrımı yapmışlardı sonra çok duyarlı! vatandaşlarımız şikayet ettiler hatta dava felan açtılar yanlış hatırlamıyorsam kaldırıldı.