Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Evlenmek, şu hayatta yakın birine sahip olmak güzeldir.
Ama evlenmeyin!
330365 dosyayı görüntüle
Ya böyle deyince de evlilik çok kötü bir şey diye düşünüyormuşum gibi oldu. Öyle değil.
Evli olmak, şu hayatta bir eşinin olması, bir desteğinin olması çok iyi bir şey. Ancak insanına denk gelirseniz. 😁

Scudo
Son düzenleme:
Şu okullar kapalı kalsaydı keşke zaten bir şey öğrendikleri de yok, boşuna trafik masraf
Şu anki eğitim sisteminde devlet okullarının özellikle zaten haftada 1 gün bilemedin 1,5 gün açık kalması yeterli olur aslında, gerisi külliyen zarar. Çocuklara ne bişey öğretebiliyorlar ne de başka bi faydası var.

Şu anki eğitim sisteminde devlet okullarının özellikle zaten haftada 1 gün bilemedin 1,5 gün açık kalması yeterli olur aslında, gerisi külliyen zarar. Çocuklara ne bişey öğretebiliyorlar ne de başka bi faydası var.
Ne istediğinize dikkat edin , çünkü gerçek olabilir. O istedikleriniz olduğunda gidip de Akp'ye felan kızmayın.Çocuklar okula gitmesin, eğitim almasın sosyalleşmesin, çocukların boş zamanları da artıverir tarikatlar da bundan istifade bu çocukları ceylan gibi avlasın.Nasıl olsa bir şey öğretilemiyor, okula öğretmene milli eğitime verilen para da israf ,bu kaynaklar da size bize vatandaşa aktarılır ,bekleyin bekleyin çok beklersiniz.
Devletler, şirket mantığıyla yönetilemez.

Şu okullar kapalı kalsaydı keşke zaten bir şey öğrendikleri de yok, boşuna trafik masraf
Zaten özellikle özel okulların temel işlevi, çalışan anne-baba için çocuklarını gün boyu bırakacakları kreş haline geldi. Birçok aile sırf bu yüzden çocuklarını özel okula yazdırıyor. Eğitim kalitesinden ziyade, tam gün oldukları ve çocuğu sabah servisle kapıdan alıp akşam servisle kapıya bıraktıkları için özel okullar tercih ediliyor.

Çocuklarımız yeterli besin alıyor mu?
Çocuklarımız yeterli uykuyu alıyor mu?
Çocuklarımız ilgi ve yeteneklerine göre yönlendiriliyor mu?
...
Liste böyle uzar gider.
Eğitim-Öğretim önce aile ortamında başlar, okullarda devam edip toplum ve giderek evrensel ölçeklere göre insan yetiştirilir...
En çok yap-boz alanı ne yazık ki eğitim-öğretim alanında yapılıyor uzun zamandır.
Ana okulundan yüksek öğrenime kadar laçkalaşmış bir düzen hüküm sürmekte.
Giderek zorlaşan hayat koşullarını hesaba kattığımızda, varsılların yoksullardan daha nitelikli eğitim-öğretim şansına sahip olacağı, anayasaya ters yönde bir gidişat görünüyor...

Naçizane fikri kanaatim liselerin zorunlu olmaktan çıkarılması.
Okumak istemeyen öğrencinin bir an evvel hayatın içine karışması gerekiyor. En azından bir meslek sahibi olabilir. Diğer türlü okumaya kabiliyeti olan öğrenciye ve öğretmenlere zarar veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Naçizane fikri kanaatim liselerin zorunlu olmaktan çıkarılması.
Okumak istemeyen öğrencinin bir an evvel hayatın içine karışması gerekiyor. En azından bir meslek sahibi olabilir. Diğer türlü okumaya kabiliyeti olan öğrenciye ve öğretmenlere zarar veriyorlar.
Ek olarak liselere sınıfta kalma ve 2 kez kalınca devam edememe getirilmeli, hiç bir anlamı olmayan bir diplomanın kimseye faydası yok tabi. Şu anki üniversitelerin de büyük kısmı kapatılıp kaynaklar iyi üniversitelere aktarılmalı, aslında düşününce bunları yapınca 2002ye dönmüş olmuyor muyuz? 20yıl ve çok fazla kaynak kaybederek aynı yere geleceğiz :D

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Pulitzer ödüllü gazeteci Anne Applebaum'un Autocracy, Inc: The Dictators Who Want to Run the World (Otokrasi A.Ş. : Dünyayı Yönetmek İsteyen Diktatörler) kitabına başladım. Venezüella, İran, Zimbabve, Küba gibi rejimlerin hem birbirleriyle hem de Rusya ve Çin gibi büyük abileriyle dayanışma halinde, onca ambargo ve ekonomik krizlere rağmen nasıl ayakta kalabildiklerini anlatıyor.

Kitapta Türkiye ve Reis'in de bolca bahsi geçiyor; iyi mi kötü mü bilemedim :)

Pulitzer ödüllü gazeteci Anne Applebaum'un Autocracy, Inc: The Dictators Who Want to Run the World (Otokrasi A.Ş. : Dünyayı Yönetmek İsteyen Diktatörler) kitabına başladım. Venezüella, İran, Zimbabve, Küba gibi rejimlerin hem birbirleriyle hem de Rusya ve Çin gibi büyük abileriyle dayanışma halinde, onca ambargo ve ekonomik krizlere rağmen nasıl ayakta kalabildiklerini anlatıyor.

Kitapta Türkiye ve Reis'in de bolca bahsi geçiyor; iyi mi kötü mü bilemedim :)
Nevşim Mengü'nün bahsettiği kitap sanırım, yeni ittifakımızı duymadın sanırım Çİn ve Rusyayla birlik kararı verdi gargamel reyiz

Çocukların isteği de yok zaten

Ali Erbaş, Türk halkından hakkını helal etmesini istemiş.

Adam gitti, yine bir şey istemiş.En iyi bildiği şey ''istemek'' . :ssrtcbya: Neyse isteğine cevap vereyim: Haram ,zehir zıkkım olsun ,burnundan fitil fitil gelsin.Şenliği bekle Aliciğim;)

Çocukların çocuk olmasından dolayı bu kararı veremeyecek olmalarını gözden kaçırmayalım bence, burada onları yetiştirenlere dikkat çekmek lazım.

Yok be hocam. Kızım bu sene 1. sınıfa başladı telefon ve tablet işlerine pek dahil olmadan bu yaşa kadar getirdik. ama sınıfta ağırlıklı çocuklar telefon tablet ile büyümüş. Öğretmenimiz ilk toplantıda telefon veya tableti olan öğrencilerimin velileri el kaldırsın diyince biz dahil 2-3 aile el kaldırmadı. Sınıf mevcudu 37 bu arada :/
Neden odaklanma sorunu yaşadıklarını şimdi anladım dedi kadın iç çekerek.
İstemiyorlar hocam. Eğlenceli gelmiyor çünkü..

Geri