Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bi tivit görmüştüm vakti zamanında, “düşünsene Kaliforniya’da doğmuş bi Amerikalısın, sabah kalkıp okyanusta sörf yapıyorsun, Türkiye diyorlar bilmiyorum tam, orta doğuda bi ülke galiba diyorsun” gibisinden, o zaman bu zaman bu Kaliforniyalı rahatlığı yer etmişse içimde demek ki :)
Sonbaharın bir pazar sabahında California Dreamin' sana gelsin brocuğum.
Ses veriyorum
Oll dı livız ar bıravn, oll dı livız ar bravn
End dı sıkay iz gırey, end dı sıkay iz gırey
Ay hev biin for a volk, ay hev biin for a volk
On a vintırs dey, on a vintırs dey
maxresdefault.jpg

Scudo
(link)

Haberde çok fazla detay verilmemiş, ancak böyle bir dolaylı verginin geleceği kesin gibiydi. Motor gücü sınırı olacak sanırım; belli bir kW'ın üzerine sigorta zorunlu diyecekler. Bu da pek tabii ki kayıt-plaka zorunluluğu getirecektir. Bir sonraki aşama da yıllık MTV olacak gibi görünüyor.

(link)

Haberde çok fazla detay verilmemiş, ancak böyle bir dolaylı verginin geleceği kesin gibiydi. Motor gücü sınırı olacak sanırım; belli bir kW'ın üzerine sigorta zorunlu diyecekler. Bu da pek tabii ki kayıt-plaka zorunluluğu getirecektir. Bir sonraki aşama da yıllık MTV olacak gibi görünüyor.
Mehmet Lightning, elektrikli bisikletlerden trt vergisi bile alsa şaşırmam.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
ben yarışa gideceğim diyorum
hanım gastronomi festivaline gidelim diyor
hanımın dediği olacak herhalde
evlenmeyin ..!
Herkes istediği yere gitse olmuyor mu? Evlenmek yapışık ikiz olmayı gerektirmiyor.

Seven ve sevilen Türk kadını ütopyası değil mi bu :)
Tüyolar için DM :) Şaka bir yana, bu durumu böyle kabullenmek iki tarafın da kolayına geliyor. Son 3 senedir, bu varsayımı aştık, iki tarafın da yalnız da tatil yapmaya ihtiyacı olduğunu kabul ettik. Şimdilik iyi gidiyor, sıkıntı olabilecek tek konu bütçe planlaması, onu da çözüyoruz bir şekilde.
Anası babası yapamamış, ben nasıl başaracağım.
:) Peki , mutluysan oyuna devam.

''Öğrenilmiş çaresizlik''e doğru emin adımlarla depar atıyor gibisin, sevgili dostum.:krktm:

Mutsuz olmaktansa o konuyu s.et diyorum abi. Böyle daha mutlu olduğumu öğrendim sadece.

• Muhteşem
Tepkiler: hamlet2006
Tüyolar için DM :) Şaka bir yana, bu durumu böyle kabullenmek iki tarafın da kolayına geliyor. Son 3 senedir, bu varsayımı aştık, iki tarafın da yalnız da tatil yapmaya ihtiyacı olduğunu kabul ettik. Şimdilik iyi gidiyor, sıkıntı olabilecek tek konu bütçe planlaması, onu da çözüyoruz bir şekilde.
Bi yere kadar "evlenip yuları hanımın eline vermek" eğlenceli, ortamlarda muhabbeti dönen, şakalaşılan falan bir durum olarak devam ediyor ama belli bi yaşa erdikten sonra hanımından icazet almak durumunda kaldığın olaylardan biri sırasında kafaya bi dank ediyor, adamı ipe götürür maazallah. Şakası bi yana, kimse kimsenin sahibi, amiri, memuru değil, evlilik 2 hayatın ortaklaşa, çoğunluğu kesişen bir hayat haline gelmesi bence, haliyle de kesişmeyen kısımların olması, kişilerin kendi özgürlük alanlarının olması kadar doğal bişey yok. Bahsettiğim özgürlük alanı tuvalette geçen yarım saat değil ha, yanlış anlaşılmasın :)

Üzgünüm ama insanın böyle bir evliliği yoksa evlenmemiştir, kendine bir amir edinmiştir gibi oluyor :(

kabızlık mı? hanımdan kaçmak için mi? :D
Valla kimisinde kabızlık da yapıyor evlilik ama kabızlık yoksa psikoloji servisine yönlendirmekte fayda var. Her halükarda tıbbi destek şart :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri