Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Fahrenheit'tır o; celsius olsa duramazsın. :ssrtcbya: Cemal bile kandırıkçı olmuş; adam Normandia taraflarında serin serin bisiklete biniyo, gören de Adana'da biniyor sanacak. :snzdglsn:
Gönderinin altındaki görselde ağaç gölgesinde 40°C olduğu zaman İzmir'de ağustos ayıydı. Teleferik'e, Dünya Barış Anıtı'na tırmandığımda 45, 43 derece arası değişiyordu. 😁
Pandemide ''Dön baba dönelim turları'' yapmış olan sen mi binmeyeceksin? :snzdglsn:
Yol varsa gidilir hacı Kedi (@hamlet2006). 😁

bizde kayıt parasına mazot alalım dedik ve düzceye gitmeye karar verdik :komik: :komik:
Amaninnnn bizim @RmzBurak 'a ''kayyum'' atanmış. :krktm:Nereden mi biliyom, bizim gerçek Ramiz para harcamayı sever, para harcayınca mutlu olur; Düzce'deki ''ücretsiz'' duathlona katılmaz.

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Önümüzdeki günler ve devamında önümüzdeki birkaç yıl ülkenin ikbali için çok kritik. Ben kötü zamanların sonunda elbet şafak sökecek diye düşünüyorum umarım yanılmam.

• Beğen
Tepkiler: areklim
Dünya tersine dönmeye başlamış, rahmetli Müslüm Baba "Vazgeçmem" demişti...

Önümüzdeki günler ve devamında önümüzdeki birkaç yıl ülkenin ikbali için çok kritik. Ben kötü zamanların sonunda elbet şafak sökecek diye düşünüyorum umarım yanılmam.
dediklerinizi görüyor ve sonumuzu suriye gibi görüyorum valla.

Amaninnnn bizim @RmzBurak 'a ''kayyum'' atanmış. :krktm:Nereden mi biliyom, bizim gerçek Ramiz para harcamayı sever, para harcayınca mutlu olur; Düzce'deki ''ücretsiz'' duathlona katılmaz.

Kayyum demeyelim de. Yeni yerler görmek ve deneyimler kazanmak istiyor diyelim. 😍

Yalova ya gitsem daha az masrafım olur :komik::komik:

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
La vérité est en marche et rien ne l’arrêtera. Emile Zola Dreyfus davası

Instagram, facebook, youtube'dan sonra, whatsapp'ın da ruhuna el fatiha.

boyle sacma bir sey olur mu , pazartesi haftabasi insanlarin isleri gucleri var , bir kisinin keyfine gore yasam surdurulmeye diretiliyoruz , resmen rezillik

Endüstrinin popüler ettiği protein çılgınlığını bir de uzmanından okuyun

(link)

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Öğrendiğime göre bu erişim engellemeleri ve kısıtlamaları İstanbul’a özelmiş. O yüzden İstanbul dışındaki arkadaşlar ‘ne engeli’ gibisinden düşünebilir, aydınlatmış olayım..

Öğrendiğime göre bu erişim engellemeleri ve kısıtlamaları İstanbul’a özelmiş. O yüzden İstanbul dışındaki arkadaşlar ‘ne engeli’ gibisinden düşünebilir, aydınlatmış olayım..
Evel de canım sabah @Can Çelik 'e "Selamun aleyküm" diye whattsapptan mesaj attıydım, mesaj bant daraltmasından "selam" diye gitmiş. :ssrtcbya: İstanbul'daki Can da yine internet kısıntısından bana cevap yollayamamış.Yollasa nolcak. Bana "merhaba" yazar İzmir' e mesaj "me" diye gelir. Ben de Can niye "meliyor" derim.
İnternetimizi ve WhatsAppımızı geri verin....

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri