Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

yine RTE diyorsun yani abi 😁
İmamov = Asrın hırkızı
Kılışdar = Sünepe
Özgür Özel = Eczacı
Ümit Özdağ = Kafatasçı
Selo = Pekekeli

Yine en iyisi Reis yeğen... Kaan, Altay, Kızılelma, iha, siha, Ayasofya, Putin'i 2 dakika ayakta bekletti, Merkel hayran hayran baktı, Hans, Sam, Tony, Johnny, Herkel, Frank alayı gelse ..

Scudo
Türkiye'de ifade özgürlüğü yoktur. Bunları ciddi ciddi söyleyen kim olursa olsun "s.g." demek istiyorum ama çoğunluğuna dediğim takdirde büyük sorun çıkacak seviyedeler.

Türkiye'de ifade özgürlüğü yoktur. Bunları ciddi ciddi söyleyen kim olursa olsun "s.g." demek istiyorum ama çoğunluğuna dediğim takdirde büyük sorun çıkacak seviyedeler.
Bu ülkede, "özgürlük" de diğer herşey gibi göstermeliktir.

Bizdeki iyice saçmalama özgürlüğü artık ...

Sessiz düzeltme için teşekkür ederim, hiddetimi mazur görün.

iyi taktik ha işe yarayabilir

Resim

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin

Sana özgürlük alacam.A böyle ellemeli

2BH1IElx_400x400.jpg

Bir gün, belki birgün...

Life is one day, room is today
Can, geliyormuş; dahi anlamındaki da ekini ayırmadın diyormuş. :ssrtcbya: Olur mu olur, adam bahane arıyor zaten "room" mum dinlemez. :krktm:
Vaziyet al bence, İngilizce oyun yaptım felan dersen dinlemez de yemez de. Seni elinden alamayız bilirsin, Allah yarattı da demez. :D

Kesiinlikle örnek bir sürücü değildi. 1-2 videosunu izlemiştim. Adam 250 km/h'de teker yapan bi manyaktı.

Gelin görün ki kaderin cilvesi, böyle atraksiyonlu sürüş yapan biri 80 km/h ile kaza yapıp ölüyor. Gerçekten akıl alır gibi değil.

Kaza videosu bu, telefon ve ya başka bir şey ile ilgilenirken tıra girmiş. 250'de tekere çeken adamın böyle ölmesi gerçekten üzücü

Filmde yan tarafından bir motorcu yolunu kapatıyor,kamyonla yüzyüze geliyor.Yanından geçen motorcu kusurlu,onun yüzünden ölmüş olabilir,frende geç kaldı demek ki.Selamlar,saygılar.

Filmde yan tarafından bir motorcu yolunu kapatıyor,kamyonla yüzyüze geliyor.Yanından geçen motorcu kusurlu,onun yüzünden ölmüş olabilir,frende geç kaldı demek ki.Selamlar,saygılar.
Hızlı gitmiyor, telefonla falan uğraşıyor muhtemelen o yüzden görmedi. O kadar hızlı çarpmıyor çünkü

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yine bir şeyler oluyor. Internet durdu.

• Beğen
Tepkiler: brk34
Google serverı çökmüş düzelttiler bizlik bir durum değil

Geri