Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sonuçta bunlar sınıf olarak dağ bisikleti. Yeni başlık açmaya ne gerek var?
Bir hardtailin bir downhille benzerliği, İlyas Salman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a benzerliği kadardır.

Bir hardtailin bir downhille benzerliği, İlyas Salman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a benzerliği kadardır.
İkisi de insan sonuçta. "Kavruk doğulu tipi", "mavi gözlü kumral saçlı avrupa tipi" diye başlıklar açılmasına karşıyım. Irkçılığa hayır.

İkisi de insan sonuçta. "Kavruk doğulu tipi", "mavi gözlü kumral saçlı avrupa tipi" diye başlıklar açılmasına karşıyım. Irkçılığa hayır.
Aristocuğum zorla zorla nereye kadar

aristo-mantigi_900970.jpg

Antalya bu mevsimde bomboş, mekanlar bomboş, benim için harika ama bir şeylerin ters gittiği çok açık.

Haberde öyle demiyor yalnız. 800 dolara kadar değeri olan ürünlerin ülkeye girişinde gümrük vergisi muafiyeti varmış. Trump bu muafiyeti kaldıran bir karar alıyor; bundan böyle değerine bakılmaksızın ülkeye giren her ürüne gümrük vergisi uygulanacak.

"When the new rules into force, packages will face the same tariff rate as that of traditional goods from the country of origin."
Eksik yazmışım ülkeye vergisiz girmeyecek olacaktı. '' Vergi '' kısmını yazmamışım. Zaten yazımın başında gümrük muafiyetini sona erdiren karar diye yazmışım :)

Sürüşten bir soda molası.

Cambrai, France
329794 dosyayı görüntüle
Dipçe; o gövde çantasını emekliye ayırmaya karar verdim. Triban 540 56 kadroydu, bu 54 kadro... biraz büyük kalıyor. 😕
Aslında az su içeceğim ya da çok duracağım.
Sulukları büyük almanın nedeni uzun süre durmamak ya.
O zaman çantayı ufaltmak lazım.
O zaman da yiyecek, yedekler eksik kalıyor.
Ne e...
Çüşşş.
Tamam tamam.
Semerin önüne bir çanta ekle, semer altına bir çanta al, tamam.
Semer altı iyi de çok pratik kullanılmıyor, yiyecekler için yine durmak gerekir.
Bak o doğru.
Ben yeni bir gövde çantasını da bulayım.
Üst borudan 10 cm aşağı inse suluklara sorun çıkarmayacak bir şey olsun.
Özellikle semere doğru incelesin ki arkada ki suluk kolay çıksın.
Tamam. 🫡

Benim emektar araba okul çağına çoktan geldi. (2017 Kia Niro HEV) Servis bakım ücreti olarak bir böbreği isteyince acaba değişim zamanı geldi mi diye düşünmeye başladım.

Geçen gün evin etrafında deneme için yollara salınan Togg T10F araçlardan birini de görünce kafamdaki soru işareti (yok ampül değil) büyüdü.

Hibrit araç kullanıcısı olarak belirli hızlara kadar sadece elektrik desteği ile gitmek, uzun inişlerde rejeneratif enerjiyi kullanmak yakıt ekonomisi olarak çok memnun etmişti.

İşyeri E5 kenarında olunca gün içinde yoldan geçen arabaları gözlemleme imkanım oluyor. Birçok Tesla ve Togg T10X görüyorum. Şarj istasyonu sayısında da belirgin bir artış var gözlemlediğim kadarıyla.

Togg markasına sırf şu bıyıklı kertenkele yüzünden soğuk baktım uzun süredir:
images.jpeg

Lakin T10F modeli gerçekten güzel görünüyor. Önümüzdeli ay satışa çıkıyormuş. Eğer lansman için uygun kredi imkanı da sunarlarsa belki kertenkeleyi görmezden gelebilirim. (Ö.Çerçioğlu mode)

Yeşilli beyazlı şikayet platformunda yığınla şikayet görmek biraz tedirgin etse de, ata sporumuz şikayet olduğu için gerçek durum ne derece kötü bilemedim.

Bisiklet forumunda araba tavsiyesi ne alaka diye düşünenlere benim evden iş yerine bisikletle gelmeyi denemelerini öneriyorum. Ezilmeden gelmeyi başarana izrail destekçisi starf.cks'tan birer filtre kahve benden.

Forumda elektrikli araç kullananıcısı varsa deneyimlerini dinlemek isterim. Özellikle Togg hakkındaki yorumlar altın değerinde.

Benim emektar araba okul çağına çoktan geldi. (2017 Kia Niro HEV) Servis bakım ücreti olarak bir böbreği isteyince acaba değişim zamanı geldi mi diye düşünmeye başladım.

Geçen gün evin etrafında deneme için yollara salınan Togg T10F araçlardan birini de görünce kafamdaki soru işareti (yok ampül değil) büyüdü.

Hibrit araç kullanıcısı olarak belirli hızlara kadar sadece elektrik desteği ile gitmek, uzun inişlerde rejeneratif enerjiyi kullanmak yakıt ekonomisi olarak çok memnun etmişti.

İşyeri E5 kenarında olunca gün içinde yoldan geçen arabaları gözlemleme imkanım oluyor. Birçok Tesla ve Togg T10X görüyorum. Şarj istasyonu sayısında da belirgin bir artış var gözlemlediğim kadarıyla.

Togg markasına sırf şu bıyıklı kertenkele yüzünden soğuk baktım uzun süredir:
329798 dosyayı görüntüle

Lakin T10F modeli gerçekten güzel görünüyor. Önümüzdeli ay satışa çıkıyormuş. Eğer lansman için uygun kredi imkanı da sunarlarsa belki kertenkeleyi görmezden gelebilirim. (Ö.Çerçioğlu mode)

Yeşilli beyazlı şikayet platformunda yığınla şikayet görmek biraz tedirgin etse de, ata sporumuz şikayet olduğu için gerçek durum ne derece kötü bilemedim.

Bisiklet forumunda araba tavsiyesi ne alaka diye düşünenlere benim evden iş yerine bisikletle gelmeyi denemelerini öneriyorum. Ezilmeden gelmeyi başarana izrail destekçisi starf.cks'tan birer filtre kahve benden.

Forumda elektrikli araç kullananıcısı varsa deneyimlerini dinlemek isterim. Özellikle Togg hakkındaki yorumlar altın değerinde.
Sürüş hissiyatı olarak Togg otomobil gibi, Tesla araba gibi.İkisini de yeteri kadar sürdüm. Sahibi olmadım.(Tavuk değilim yumurtlayamam, yumurtanın iyisinden anlarım). Hazır tavuk demişken sürüş olarak Togg, tavuğun but kısmı gibi yağlı ve tat var; Tesla ise göğüs kısmı gibi biraz samanımsı, tatsız tutsuz
Togg çok siyasallaştırıldı. Teknolojisini, yazılımını, bataryasını, sorunlarını bilmem ama en azından otomobil sürüş karekteri var.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Özellikle Togg hakkındaki yorumlar altın değerinde.
Aracın teknik, sürüş vb. özellikleriyle ilgili çok bilgi sahibi değilim. Ancak büyük resme odaklandığımızda, TOGG'un ölmek üzere olan bir proje olduğunu görebiliyoruz. 1-2 seneye kadar firma ya kapanacak ya satılacak. Daha geçenlerde 500'den fazla çalışanın küçülme bahanesiyle işten çıkarıldığıyla ilgili haberler geldi. Her iki durumda da, müstakbel arabanızın servis-yedek parça-yazılım güncelleme gibi konularda büyük sıkıntı yaşayacağınız aşikar. Olası batarya arızalarında, veya batarya yenileme zamanı geldiğinde ortada kalabilirsiniz.

Ayrıca ülkemiz şartlarında araba aynı zamanda bir yatırım aracı. Firmanın kapanması, el değiştirmesi ve üretimin durması halinde, elinizdeki aracın yani yatırımınızın değeri beklemediğiniz oranda düşebilir.

Badem bıyıkların ipiyle kuyuya inilmez...

Aracın teknik, sürüş vb. özellikleriyle ilgili çok bilgi sahibi değilim. Ancak büyük resme odaklandığımızda, TOGG'un ölmek üzere olan bir proje olduğunu görebiliyoruz. 1-2 seneye kadar firma ya kapanacak ya satılacak. Daha geçenlerde 500'den fazla çalışanın küçülme bahanesiyle işten çıkarıldığıyla ilgili haberler geldi. Her iki durumda da, müstakbel arabanızın servis-yedek parça-yazılım güncelleme gibi konularda büyük sıkıntı yaşayacağınız aşikar. Olası batarya arızalarında, veya batarya yenileme zamanı geldiğinde ortada kalabilirsiniz.

Ayrıca ülkemiz şartlarında araba aynı zamanda bir yatırım aracı. Firmanın kapanması, el değiştirmesi ve üretimin durması halinde, elinizdeki aracın yani yatırımınızın değeri beklemediğiniz oranda düşebilir.

Badem bıyıkların ipiyle kuyuya inilmez...
Haberler doğru olabilir. Bir tanıdığım işten çıktığından bahsediyordu.

Şikayet milli sporumuz yazmış üstteki arkadaş. Bence de doğru. 12 yıllık bulaşık makinesi bozuldu. Tamir masrafı fazla. Yenisini alayım diye marka bakıyorum. Arçeliğe laf atmışlar. Siemens eski Siemens değil servis çok kötü diyorlar. Samsung ile kötü tecrübem kendimin var zaten heyetlik olmuştuk. Bosch desen giriş segmentinde pahalı ama kalite dip. E ne alacağız. Ekşiye girip yorumları araştırıyorum. Her ürünü kötülemişler. Yok ki şöyle düzgün bir marka hiç şikayet yememiş.

• Beğen
Badem bıyıkların ipiyle kuyuya inilmez..
Siyasi menfaatlerini sağladılar, gerisi çok da önemli değil onlar için .Bir yasa çıkardılar evlere şenlik BYD markasına yönelik.
Siyasal iktidar değişince,Togg konsorsiyumunun patronlarına sağladıkları sübvansiyonlar ve kıyaklar da bitince işleri zor.
Bir de Togg'un alıcalarının bir kısmının niye Togg aldığı da belli, iktidar değişince ilgileri de kaçıverir malum.
Çok dayanmaz bence de

• Beğen
Ancak büyük resme odaklandığımızda, TOGG'un ölmek üzere olan bir proje olduğunu görebiliyoruz. 1-2 seneye kadar firma ya kapanacak ya satılacak.
Hocam nefretinizi bu kadar kişiselleştirmeyin. Bırakın dağınık kalsın.

• Hahaha
Tepkiler: Mehmet Altuğ
Geri