Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Oturduğunuz şehirde ışık kirliliği az olan bir bölge varsa gece 3-4'e kadar gidip Perseid Meteor yağmuru'nu izlemenizi tavsiye ederim. Her salı ve cuma günü gerçekleştirmiş olduğumuz yürüyüşte dün gece saat 9dan gece 12ye kadar kaldık en şanslı olanımız 12 tane, en şanssız olanımız ise 3 tane gördü. Toplamda 12 den çok daha fazla geçmiştir ki ay doğunca ortamın ışık seviyesi artınca bir çoğunun geçtiğini ucundan yakalayabildik. 12 ve 13 Ağustos en yoğun olduğu gecelerden. İşte şu da fotoğrafı demek isterdim ama saniyelik bir olay ve uzun pozlama yada timelaps tarzında bir çekim yapan cihazımız olmadığı için sadece "aaoooo" diye şaşkınlık sesleri çıkarıp kalabiliyoruz.

Oturduğunuz şehirde ışık kirliliği az olan bir bölge varsa gece 3-4'e kadar gidip Perseid Meteor yağmuru'nu izlemenizi tavsiye ederim. Her salı ve cuma günü gerçekleştirmiş olduğumuz yürüyüşte dün gece saat 9dan gece 12ye kadar kaldık en şanslı olanımız 12 tane, en şanssız olanımız ise 3 tane gördü. Toplamda 12 den çok daha fazla geçmiştir ki ay doğunca ortamın ışık seviyesi artınca bir çoğunun geçtiğini ucundan yakalayabildik. 12 ve 13 Ağustos en yoğun olduğu gecelerden. İşte şu da fotoğrafı demek isterdim ama saniyelik bir olay ve uzun pozlama yada timelaps tarzında bir çekim yapan cihazımız olmadığı için sadece "aaoooo" diye şaşkınlık sesleri çıkarıp kalabiliyoruz.
Sabah depoda 5h20 sularında bir tane görebildim. Rivayette ki düşünürün (adını unuttum) "buldum buldum" dediği gibi "gördüm" diye bağırınca millet bir an dondu. Sonra bağırasım ben olduğumu görünce önlerine döndüler.
Böyle de önemsenmeyen biriyim. 😅

Kaza geçirdim. Bisiklet durumu bu...

329481 dosyayı görüntüle329482 dosyayı görüntüle329483 dosyayı görüntüle
1) Arka lastiğim baya baya yarıldı. Kurtarılamaz

2) Ön jantım da ciddi çizikler ve hasar var. Akort ayarı aşırı derecede kaçtı l

3) Fren kollarımda ciddi çizikler var. İşlevini yerine getiriyor hala ama

4. Tam frenlerin çıkış noktası, adını bilmediğim yer iki tarafta da sola kıvrılmış baya baya. Normalde de kivrılıyor biliyorum ama hasarla kıvrıldığı için muhtemelen sorun çıkaracak

5) Yine gidonun sonundaki siyah plastik kısmın alt tarafında kırılan plastik parçalar var.

5) Gidon yamuldu o sorun değil halledilir.

Kadroda bir şey yok çok şükür. Ne kadar tutar yaptırmak sizce
Bu kazada arka lastiğim nasıl böyle yarılmış olabilir acaba çok merak ediyorumIMG20250813165437.jpg

carraro fiyatlarına zam gelmiş yakında piyasaya yansır alacak olan kaçırmasın bence

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Foruma yeni üye olan arkadaşlara çok sert yanıt veriyorsunuz arkadaşlar. Kutsalınıza sövmüşler gibi cevap vermenin anlamı yok. :)

Foruma yeni üye olan arkadaşlara çok sert yanıt veriyorsunuz arkadaşlar. Kutsalınıza sövmüşler gibi cevap vermenin anlamı yok. :)
Adam yeni üyeyim başlık açamıyorum diyor, bu kutsalımıza sövmek değil de nedir ki ama? :(

Hayda. Adamlar canlarını dişine takmışlar, forumu girişte koruyorlar; senin de yazdığına bak. :ssrtcbya:
@sccetin Serhat kardeşimden ya da @cazci Cem abiden forumun girişine bu dörtlünün heykelini dikilmesini isteyeceğim
Soldan sağa:
1 @Can Çelik 2 @Semih Cavdar / @Sadettin Z. 3 @Umur Bora 4 @Cemal Ç.

Başlıksız.jpg

Neden sadece kafa kısımları demeyin, alt kısımlarına ne dağlar ne çimentolar yeter mi bilemedim

Yeni üye, " başlık açamıyorum " mesajı kırmızı çizgimiz. Lütfen! 🤣

Hayda. Adamlar canlarını dişine takmışlar, forumu girişte koruyorlar; senin de yazdığına bak. :ssrtcbya:
@sccetin Serhat kardeşimden ya da @cazci Cem abiden forumun girişine bu dörtlünün heykelini dikilmesini isteyeceğim
Soldan sağa:
1 @Can Çelik 2 @Semih Cavdar / @Sadettin Z. 3 @Umur Bora 4 @Cemal Ç.

329549 dosyayı görüntüle

Neden sadece kafa kısımları demeyin, alt kısımlarına ne dağlar ne çimentolar yeter mi bilemedim
Can Çelik’in bi de yazım yanlışlarıyla ilgili heykeline ihtiyacımız var yalnız. Tam hatırlamıyorum şimdi kimdi ve hangi konudaydı ama bir üyemiz Yalova’da olduğunu ifade etmek isterken şey yazmış “Yalova dayım”, kenara geçtim Can Çelik’in gelip olaya müdahale ediş şeklini görmeyi bekliyorum :p

Artık ben de forumda başlık açabilmek istiyorum. Ama pek mümkün görünmüyor daha ne kadar buraya bağımlı kalacağımı merak eriyorum. Çok kısıtlayıcı bir topluluk.
Buranın yapısı malesef böyle, reisler böyle seviyor.

Sonra belirli aralıklarla ''Ya bu forum niye aktif değil konulara mesaj gelmiyor yahu'' diye yakınılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
Geri