hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.838
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben edildikçe daha çok keyif alıyorum. Şehir bisikletimi 1 yıl kullanıp yol bisikletine geçtim. Sürüş zevkim 2 katına çıktı. 3 aydır yol yarış ile sürüş yapıyorum, bu aralar spd pedala da geçiş yapmayı düşünüyorum.Bir konunun cahili olmak bazen o kadar iyi bir şey ki.
Nereden öyle bir hata yaptık bilmiyorum fakat bir süre yol bisikletine bulaştım. alışamadım tabi, benlik bir bisiklet değil.
Eee şimdi düz yolda dağ bisikleti sürmek zoruma gidiyor.
Yol bisikletimi sürsem kendimi yanlış bir bisikleti sürmüş gibi hissediyorum çünkü o kadar eğilmek hoşuma gitmiyor ve konforsuz geliyor.
Rotamız %85 inden fazlası da dümdüz yol ve arazi yok.
Aylardır orta yolu bulmaya çalışıyorum. en son topladığım ridley fenix in grupsetini vs söküp sattım birkaç gün önce, benlik değil.
İki bisiklete de yerim yok. ne yol bisikleti sürebiliyorum ne de dağ bisikleti düz yolda, birisine katlanamıyorum diğeri de hoşuma gitmiyor.
Kadro bakıyorum gene, galiba çelik tur bisikletine geçeceğim.
çok verimli bir tür yol bisikleti, düz yolda başka bir bisiklet kullanmak eziyet oluyor.Ben edildikçe daha çok keyif alıyorum. Şehir bisikletimi 1 yıl kullanıp yol bisikletine geçtim. Sürüş zevkim 2 katına çıktı. 3 aydır yol yarış ile sürüş yapıyorum, bu aralar spd pedala da geçiş yapmayı düşünüyorum.
Normal pedal kilitli pedala göre %40 %40 performans kaybı yaşatıyorçok verimli bir tür yol bisikleti, düz yolda başka bir bisiklet kullanmak eziyet oluyor.
Kilitli pedal olayını seven çok, muhtemelen bunun sağlam bir sebebi var. Ben de geçmeyi düşünüyorum.
imkansız hocam, bence yanlış biliyorsunuz.Normal pedal kilitli pedala göre %40 %40 performans kaybı yaşatıyor
Olabilir, ben öyle duydum birisinden, bilen biri doğrusunu yazarsa sevinirimimkansız hocam, bence yanlış biliyorsunuz.
muhtemelen %5 bile deği, oldukça eminim.Olabilir, ben öyle duydum birisinden, bilen biri doğrusunu yazarsa sevinirim
yuzdelik oalrak bir bilgim yok , ancak kilitli pedalin bir cok avabntaji oldugu kesin. gucunuzu yola daha dogru ve guclu aktariyorsunuz , yokuslarda ozellikle cok daha hizli ivmelenme ve gucunuzu daha orantili aktarabiliyorsunuz , sprint konusunu hic soylemiyorum ve ayrica ayaginiz pedaldan kayma ve buna bagli kaza riski yok , virajlarda cok daha iyi yatabilirsiniz apex acisindan vs vs . fakat bunun yaninda da rsikli , cunku tecrube istiyor , saniyelik acmaniz gereken anlar oluyor acamazsan dusersin yada kaza yaparsin . ilave edilecek baska seylerde vardir muhakkak arkadaslardanmuhtemelen %5 bile deği, oldukça eminim.
Ben direk performans kısmından bahsettim hocam, yoksa tabiki getirisi olmazsa insanlar kullanmaz.yuzdelik oalrak bir bilgim yok , ancak kilitli pedalin bir cok avabntaji oldugu kesin. gucunuzu yola daha dogru ve guclu aktariyorsunuz , yokuslarda ozellikle cok daha hizli ivmelenme ve gucunuzu daha orantili aktarabiliyorsunuz , sprint konusunu hic soylemiyorum ve ayrica ayaginiz pedaldan kayma ve buna bagli kaza riski yok , virajlarda cok daha iyi yatabilirsiniz apex acisindan vs vs . fakat bunun yaninda da rsikli , cunku tecrube istiyor , saniyelik acmaniz gereken anlar oluyor acamazsan dusersin yada kaza yaparsin . ilave edilecek baska seylerde vardir muhakkak arkadaslardan
Bi bitmediler be 🤬Çanakkale yanıyor 2 sene önce yanan yerlerin yakınında yeni bir yangın başladı oysa ellerimizle fidanlar dikip boylanmalarını izlemiştik![]()
8 Mart tarihini ve beni etiketleyince Allahım dedim Teslacı kardeş, beni kadın mı sandı da kutluyor acaba dedimTüm kediseverlerin 8 Mart Dünya Kedi Günü kutlu olsun. @hamlet2006 Abi seninkini ayrı kutluyorum![]()
Desene millet karı bulduTÜİK verilerine göre, 1991 yılında ülkede yaklaşık 943.751 eşek bulunurken, bu sayı 2023 itibarıyla 74.704’e düşmüştür. Bu da yaklaşık %92’lik bir azalma olduğu anlamına geliyor.
329418 dosyayı görüntüle329419 dosyayı görüntüle
Fiyat karşılaştırması bilmem ama benim bildiğim bunların hepsi meze.Hani ana yemek?iyi de bu fiyatlar ucuz değil ki, hatta Türkiye'den daha pahalı. Yediği de bir şey olsa kalamar dışındakiler hepsi aparatif.