Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Uzun bi aradan sonra first date yapalım dedik, bu coğrafyanın kadınlarına bi haller olmuş

Eyy Marx sen kimsin!!!!

Ülkenin birinde işsizlik fonunda toplanan paraların yüzde 12,7 si ile işsizler, yüzde 50 si ile de patronlar desteklenmiş.
Gel gör ki o işsizlerin çoğu iktidara oy vermiş.

Biri trafik aniden yavaşlayınca muhtemelen telefonu ile oynadığı için hızı da sabitlemiş, direk arkadan çarptı, Istanbulda araba sürmek gerçekten zor, şimdi işin yoksa servisle uğraş.

Oyunlar şunu yaptığında illet oluyorum, chapter 5'te bir şey yapmadığım için tamamen bitirmek artık imkansız.

Dosyalar

• Screenshot_2025-07-15-20-10-12-537.jpg
    Screenshot_2025-07-15-20-10-12-537.jpg
    52,3 KB · Okunma: 16
Güne bir oksimoron(söz sanatı) örneği bırakayım:
"Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin"

Milli desen milli değil, üslubu desen berbat eğitimli değil, bir tek bakıyor o kadar

Milli desen milli değil, üslubu desen berbat eğitimli değil, bir tek bakıyor o kadar
artık bakanlar seçilmiş mvlerinden seçilerek değil de yukarıdan atandığı için özgür özelin dediği gibi sekreterler sadece. Halka az da olsa bir borç hissetmediği, seçilme kaygısı duymadığı için de iyice pervasızlaştılar.

Dün gece yarısı yatağımızdan sıçrayarak uyandık. Gecenin köründe evin yakınındaki camiden mümkün olabilecek en yüksek ses seviyesinde sela okunmaya başladı. Öldük de haberimiz yok herhalde dedik en başta.

Üstelik öyle ezan gibi birkaç dakikalığına falan da değil, yaklaşık yarım saat sürdü arkadaşların tatmin olması.

Kendim dahil olmasam da bu toprakların geleneğinin bir parçası olduğu için inananlara saygım var. Ama gel gör ki inancın bizim gibi ertesi gün işe gidecek olan, bebeği - küçük çocuğu olan, yaşlısı hastası olan insanlara saygısı sıfır.

Eskilerin bunlar gibi meczuplar için söylediği "yallah arabistana" sözündeki Suudi Arabistan bile vatandaşlarının refahı için bu konuda düzenleme yaparken bizdeki eziyet neyin nesidir?

(link)

Evi alırken bütçemin el verdiği, ulaşım imkanı olan bir yer seçmiştim. Tekrar ev alma şansım olursa en önemli kriterim evin en yakın camiden kilometrelerce uzakta olması olacak.

Son düzenleme:
ciddi konuyla bile dalga geçen lakayt insanlar..

Dün gece yarısı yatağımızdan sıçrayarak uyandık. Gecenin köründe evin yakınındaki camiden mümkün olabilecek en yüksek ses seviyesinde sela okunmaya başladı. Öldük de haberimiz yok herhalde dedik en başta.
Tanrı şahidim olsun ki 911'i ararun!!!

• Hahaha
Tepkiler: MakRo

Üstelik öyle ezan gibi birkaç dakikalığına falan da değil, yaklaşık yarım saat sürdü arkadaşların tatmin olması.

Kendim dahil olmasam da bu toprakların geleneğinin bir parçası olduğu için inananlara saygım var. Ama gel gör ki inancın bizim gibi ertesi gün işe gidecek olan, bebeği - küçük çocuğu olan, yaşlısı hastası olan insanlara saygısı sıfır.

Eskilerin bunlar gibi meczuplar için söylediği "yallah arabistana" sözündeki Suudi Arabistan bile vatandaşlarının refahı için bu konuda düzenleme yaparken bizdeki eziyet neyin nesidir?

(link)

Evi alırken bütçemin el verdiği, ulaşım imkanı olan bir yer seçmiştim. Tekrar ev alma şansım olursa en önemli kriterim evin en yakın camiden kilometrelerce uzakta olması olacak.
Üniversitede okurken bi arkadaşımızın başına komik bi olay gelmişti o geldi aklıma.

Eskişehir’de bi dönem sokak aralarında hoparlörler vardı, ezanlar bu hoparlörlerden de veriliyordu (hala var mı bilemiyorum). Bi arkadaşımız gece bi hayli alkol alıyor, hatta üstüne bırakmaya çalıştığı pek hoş olmayan maddelerden de bin pişmanlık içinde kullanıyor. Akabinde salonda camın önündeki koltukta derin bir uyku haline geçiyor ama tam o camın önündeki sokak direğinde hoparlör var. Derken birden bire kulağının dibinde sela okunur vaziyette uykudan sıçrayarak uyanıyor. Kesin öldüm, bu da benim selam diye düşünüp bayılıp kalıyor. O sesle uykudan uyanan diğer arkadaşlar da kalkıp salona gelince bunu görüyorlar, dürtüyorlar falan ama kimseler yok, uyuyor heralde deyip bırakıyorlar. Bi kaç saatlik baygınlık hali üstüne ayılıyor kendine geliyor arkadaş ama tabi kimsenin durumdan haberi yok. Sonradan anlattı, “bayılınca allahla konuştum söz ver bi daha içmeyeceksin yoksa seni bi dahakine ot olarak geri gönderirim falan dedi” diye. Aklıma geldi şimdi yine eski güzel günler :)

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve specific
Neyi hatırlatıyorsunuz:

-Fetö'ye yaptığınız övgüleri mi?
-Fetö ile çektirdiğiniz fotoğrafları mı?
-Fetö' ye "Ne istediler de vermedik diye verdiğiniz süper imkanları mı?
-Suçsuz olduğunu bildiğiniz vatansever askerlere kurulan Ergenekon, Balyoz kumpaslarına göz yumduğunuzu mu?
-Fetö bahanesi ile muhalifleri bastırmanızı mı?
-Sizin kandırılmanız yüzünüzden (ki Müslüman akilli olur, öyle kolay kandırılmaz) ölen vatandaşları mı hatırlatıyorsunuz?

Hiç gereği yoktu be Ali Erbaşçığım gecenin 12 sinde sela okumanıza. Biz vatanseverler olarak zaten hep hatırlıyoruz.

Korkuluk da tarlaya bakıyor. 😏
...
Görev tamam.🫡

Son düzenleme:
Geri