Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Google'a sorsak çıkar ama ben ezbere yazayım. Vestel daha TOGG'dan önce batarya işine başlamıştı. Hatta hidrojen gibi alternatif kaynaklar üzerine de ufak çaplı araştırma ve yatırımları var diye biliyorum. Zaten Zorlu holdingin belki de en büyük yatırımı enerji sektöründe.

Şahsi bir not, yatırım portföyümde vestel ve zorlu enerji hissleri de var, düştüğü için almıştım sonra %60 daha da düştü. Satamıyourm da, öylesine boş boş duruyor. (portföyümün küçük olduğunu da hemen ilave edeyim, millet araba parası basıp manipülasyonla 5 araba parası geri aldı)
Aslında dediğiniz doğru enerji sektöründe büyük yatırımları var. Ahmet Nazif Zorlu'nun memleketi olan Denizli'nin Babadağ ilçesinde dağ sırasının üzerinde en son 23'tü 1 tane de şu sıralar kurulan rüzgar tribünleri var bunlarda Zorlu Grubuna aitti, keza yine aynı bölgede çok sayıda güneş panelleri de var.
Bisikletin arkasında kalan dağ sırasının üst tarafı komple RES

Dosyalar

• IMG_20250706_083729.jpg
    IMG_20250706_083729.jpg
    174 KB · Okunma: 21
Scudo
328740 dosyayı görüntüle
bazen performans sürüşü yapmayıp fıtı fıtı gezmek geliyor içimden bu bisiklet tarzı bana tam o iş içinmiş gibi geliyor:)
@ali_ihsan21 tarzı bisiklet önünde sepet var, arkasında da olsa tadından yenmezdi. Fıtı fıtı gezme işini ben daha çok seviyorum ki genelde de öyle tur yapmak hoşuma gidiyor özellikle orman kenarı veya köy yollarında. Bu tarz bisiklet bana da o duyguyu veriyor. Hatta facebookta bunların bir grubu vardı ama adı aklıma gelmedi.

(link) sepet diyip geçmemek lazım bu abimiz dikiş makinesi ile gezip çanta dikiyor.
yine sepetlilerden (link)
(link)
(link)

Vaktiyle ya monza için yada diğer topladığım sabit maşalı mtb için bende sepet bakarken en uygun fiyatlı olarak ikea'daki sepetleri görmüştüm sonra vazgeçmiştim. Genelde ATB türü bisiklet kullananlar biraz daha bu kafada fıtı fıtı gezme, tur yapma vb.
(link)

Geldiler, kim için, neden???
Buradayım, bekliyorum...

Cumhurbaşkanı adayı olmak için diploma şart
Cumhurbaşkanı olmak için diploma şart değil

DEM Parti ile görüşürsen Teröristsin
Bebek katili terörist elebaşını meclise çağır, müzakere et vatanseversin

Ekrem İmamoğlunun posterini yasakla ama
Terörist elebaşının videosuna izin ver.

Hadi bunlar normal şeyler. Nasıl olsa destekçiniz bol.

Şimdi soruyorum, ey iktidar
Sosislerin neden 5 li pakette satılmasına izin veriyorsunuz da sosisli ekmeklerinin 6 lı pakette satılmasına izin veriyorsunuz.

Sosislerin neden 5 li pakette satılmasına izin veriyorsunuz da sosisli ekmeklerinin 6 lı pakette satılmasına izin veriyorsunuz.
Gerçekten... ince bir ayrıntı. 🤔

ne yazikki spec sahibi olarak 3 katli gobegim var. Treke gecersem eriyebilir :D
Göbekli olacak kadar yağlı olmak ne kadar etki ediyor acaba sürüşlere? Göbeği olup da sağlam süren çok fazla insan var. acaba göbeğin etkisi mi az yoksa bu arkadaşlar genetik olarak diğerlerinden daha iyi de göbek mi geriye çekiyor onları? kafamda deli sorular.

ne gibi yetenekleriniz var?

r/funny - What ability do you have?

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Göbekli olacak kadar yağlı olmak ne kadar etki ediyor acaba sürüşlere? Göbeği olup da sağlam süren çok fazla insan var. acaba göbeğin etkisi mi az yoksa bu arkadaşlar genetik olarak diğerlerinden daha iyi de göbek mi geriye çekiyor onları? kafamda deli sorular.
İnişlerde dünyanın yer çekimi en büyük arkadaşım oluyor. O kadar iyi arkadaşım oluyor ki 57 kiloluk biri inişte pedallayarak zor yetişmişti bana. 😁
Gerçi bende araba moduna geçen Transformers gibi bisikletin içine girmiştim.😅

Yazdan nefret ettiğimi söylemiş miydim?

Yazdan nefret ettiğimi söylemiş miydim?
Bırak allesen.:tskler:
Türk kasın yerine baklavaların,adonisin,bilimum diğer kasların arz-ı endam edeydi; herkesten çok yazı sen severdin.:snzdglsn:
Bari ''beni bu güzel havalar mahvetti'' de.
Bak ben öylemiyim, klimanın karşısında göbeğimle barışık göbeğimi kaşıyorum.:booo:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Türk kasın yerine baklavaların,adonisin,bilimum diğer kasların arz-ı endam edeydi; herkesten çok yazı sen severdin.:snzdglsn:
Şu bakımdan doğru, üstümde fazladan 20 kilo yağ taşımasaydım, sıcaklarda bu kadar bunalmazdım. Haliyle bu kadar nefret etmezdim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Şu bakımdan doğru, üstümde fazladan 20 kilo yağ taşımasaydım, sıcaklarda bu kadar bunalmazdım. Haliyle bu kadar nefret etmezdim.
Kış iyidir. Üşürsen keyersin üstüne bir kat, olmadı bir kat daha. Yaz öyle mi ya? Setri avret engel olur. Yazın bir limiti var.

Geri