areklim
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 5.847
- İsim
- fuatd
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
bunun dere, çay veya nehir versiyonunu da ben istiyorum. geçen sene yürüyüş yaptığımız bölgede akan bir dere içine masa kurmuşlar okey oynuyorlar. Bir tane rakı açmışlar suyu da akan dereye bardağı daldırma usulü yapıp yayılıyorlardı biz de deli gibi zirve yapacağız diye haldır huldur yürüyorduk. İçimde heves olarak kaldı. Sıcak mevsimlerde azalan su seviyesi, ormana giriş yasağı vs derken hayal olarak kaldı.
Arada bunlar benim de önüme çıkıyor son izlediğim bir kaç gravel yarışında büyük çoğunluk sırtına waterbag takıp kullanıyordu. Aynı sizdeki örnekteki gibi daha file yapısındaydı. Çanta temas yüzeyinden dolayı genelde terleme ile sonuçlanıyor. Bizim trekking grubundaki koşanlarda benzeri tipte bir yelek gördüm onlarda 2 tane öne suluk koyup cüzdan telefon vs koyuyor onlardakinde de waterbag için yer yok. Hatta kullandıkları suluklar da böyle tpu diye geçen malzemeden su yokken büzüşüp cep boyutuna geliyor. Hatta bir tanesinde de doğrudan formasının üzerinde cep gördüm oraya koyuyorlardı su torbasını (waterbag)
(link)
Bu modelde su güneş gördükçe ısınır diye düşünüyorum, tül, file mesh tarzında bir yapı var.
Çantaya göre rahat olacaktır ama ne kadar? Uzun yaz sürüşlerinde yada bisiklet turlarında mantıklı olacağını düşünüyorum.
yalıtım kılıfları var daha geç ısınıyor su