mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.699
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Neyin doktoru acaba? halkla ilişkiler mezunu düz adam. Bizde bu dr titri ile ilgili yanlış algı yaratılıyor bilerek. avrupa amerika gibi kullanılması lazım tıp dru felsefe dru ayrılması lazım kısaltmalarda. Mesela bir örnek verecek olursak fizyoterapist doktora yapıp dr xxx. xxx yazdığı zaman insanlar anlamıyor onun fizyoterapist olduğunu. konuya dönecek olursam ayaklar baş olursa başımıza da bunlar gelir normal."Rekabet Kurulu'nun hakkında inceleme başlattığı dijital müzik platformu Spotify, Türkiye'deki faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada, ülkeden çekilmek de dahil olmak üzere bazı seçenekleri değerlendirdiklerini söyledi."
328652 dosyayı görüntüle
Kuralları yasalarla belirlenmesi gereken bir alana Allah-kitap-peygamber sokarsan, elin oğlu da "Eeh seninle mi uğraşacağım!" der, çeker gider. Sonra başını ellerinin arasına alır gara-gara düşünürsün, bu ülkeye neden yatırım gelmiyor diye...
Serbest piyasa ekonomisine "Nas var nas!!!" diyerek dini kuralları zorla sokmaya çalıştılar, başımıza neler geldiğini, ekonomik dengelerin altüst olup toplumun 10 kat fakirleştiğini hep birlikte yaşayıp gördük. Lakin akıllandılar mı? Hayır. Akıllanırlar mı? Hayır...
Ben hiç klima gazı doldurtmadım sosyal medyada da duyuyorum arada, neden buna ihtiyaç duyuluyor hiç anlayamadım. Bizde 6 tane klima var hiç başıma gelmedi, bir sorun da yok.klimanın gazını doldurttum, 5 saniye süren bir işlem zırt diye osuruk benzeri bir sesin maliyeti 1500 TL.
gel de bisikleti sevme :S
otomobilin klimayı pandemi başında soğutmamaya başlamıştı borunun vanasını gevşetince ekleme yapmak için kısacık pıst diye bir ses geldi oysa sistemde basınçlı gaz olmalı ekranlı birkaç tüp bağlı biri cihazla aracın modeli ve markası seçiliyor sisteme gaz basılıyor benim 1.6 scenic 260 gram gaz aldı.Neyin doktoru acaba? halkla ilişkiler mezunu düz adam. Bizde bu dr titri ile ilgili yanlış algı yaratılıyor bilerek. avrupa amerika gibi kullanılması lazım tıp dru felsefe dru ayrılması lazım kısaltmalarda. Mesela bir örnek verecek olursak fizyoterapist doktora yapıp dr xxx. xxx yazdığı zaman insanlar anlamıyor onun fizyoterapist olduğunu. konuya dönecek olursam ayaklar baş olursa başımıza da bunlar gelir normal.
Ben hiç klima gazı doldurtmadım sosyal medyada da duyuyorum arada, neden buna ihtiyaç duyuluyor hiç anlayamadım. Bizde 6 tane klima var hiç başıma gelmedi, bir sorun da yok.
Bence sekte vurduğu yok, bilakis insanda ekstra bir İlahi adalet güvencesi de sağlıyor.Aslında bu ölümden sonra ceza fikri, adaleti bu dünyada sağlama gerekliliğine sekte vuruyor bana kalırsa
Sorun bu veya başka hükümeti şeytanlaştırarak çözülmez, o bahsettiğin insanlar dini sömürerek geliyor ve buna kanan insanlar var. O insanlara göre herkes zaten öbür dünyada cezalandırılacak bu dünya fakirlik imtihan, bunun mükafatını da yine öbür dünyada görecekler. Özetle toplum sekülerleşmeden ki bu son 10yıldır hızla gerçekleşiyor, ortadoğu toplumlarının sorunları zor çözülür. Öbür türlü recep gider, ahmet gelir.Bence sekte vurduğu yok, bilakis insanda ekstra bir İlahi adalet güvencesi de sağlıyor.
Kimin bu dünyada ne suçu varsa bu dünyada objektif adil yargılansın, cezasını bu dünyada çeksin. İşin mantığı, özü bu. Ama bunlar öyle bir kul hakkına girdiler ki, bunların cezasının burada bitmesi imkansız. Onun için Said Nursi'nin sözü çok güzelmiş:Kötüler için yaşasın cehennem
İnsanlara anlatmaya çalışıyoruz, aklınız ve vicdanınız her zaman yanınızda bulunsun. Üç beş hamasi söyleme, din üzerinden yapılan samimiyetsizliklere, siyasi ekonomik menfaat sağlamaya çalışanlara inanmayın hep diyoruz.Sorun bu veya başka hükümeti şeytanlaştırarak çözülmez, o bahsettiğin insanlar dini sömürerek geliyor ve buna kanan insanlar var. O insanlara göre herkes zaten öbür dünyada cezalandırılacak bu dünya fakirlik imtihan, bunun mükafatını da yine öbür dünyada görecekler. Özetle toplum sekülerleşmeden ki bu son 10yıldır hızla gerçekleşiyor, ortadoğu toplumlarının sorunları zor çözülür. Öbür türlü recep gider, ahmet gelir.
Arabada klima iş yapmıyor diye klima gazı doldurtmuşsunuz.klimanın gazını doldurttum, 5 saniye süren bir işlem zırt diye osuruk benzeri bir sesin maliyeti 1500 TL.
gel de bisikleti sevme :S
Tepeye şemsiye de yapın güneş falan çarpmasın😁
Senin derdin klima felan değil, ben sanki bilmiyorum. Yine sepet, römork bunalımına girmişsin.
otomobilin klimayı pandemi başında soğutmamaya başlamıştı borunun vanasını gevşetince ekleme yapmak için kısacık pıst diye bir ses geldi oysa sistemde basınçlı gaz olmalı ekranlı birkaç tüp bağlı biri cihazla aracın modeli ve markası seçiliyor sisteme gaz basılıyor benim 1.6 scenic 260 gram gaz aldı.
Ben hiç klima gazı doldurtmadım sosyal medyada da duyuyorum arada, neden buna ihtiyaç duyuluyor hiç anlayamadım.
sen bilgili birine benziyorsunBazı arabalarda kaputun altında etikette soğutma gazı ağırlığı ve cinsi yazar. Yada dediğin gibi, ekranında otomatik olarak çıkıyor. Fiyat tahmininde bulunsam 1000-1500TL arasında derdim. 1000TLye normal 1500TLye çok derdim
O cihazların içinde bildiğiniz elektronik tartı var. Eski usül, tüpü tartının üstüne koyup manuel olarak vanayı açarsın, istediğin gramajı görünce de vanayı kapatırsın.
Arabaları klima gazı basımı gerektirecek kadar uzun süre kullanmamışsın demek ki
Benim 11 yaşındaki araç 2 yıldır sınırda, bu yaz da idare edecek gibi.
Benim esas ısı kaloriferim gidik. Peteği temizlettirdim, olmadı. Yolcu tarafına sıcak hava vermiyor. Peteğin tamamen değişmesi gerekiyor.
fiyat mukayesesi yapabileceğim başka yer yoktu Şiledeyim camımda sorun vardı gitmişken aynı usta yapsın dedim. Pek bindiğim de yok aslında araba garajda yatıyor ama uzun zaman klima atıl kalırsa bu kez klima motorunda bir sorun çıkar diye yaptırayım dedim.Bazı arabalarda kaputun altında etikette soğutma gazı ağırlığı ve cinsi yazar. Yada dediğin gibi, ekranında otomatik olarak çıkıyor. Fiyat tahmininde bulunsam 1000-1500TL arasında derdim. 1000TLye normal 1500TLye çok derdim![]()
O cihazların içinde bildiğiniz elektronik tartı var. Eski usül, tüpü tartının üstüne koyup manuel olarak vanayı açarsın, istediğin gramajı görünce de vanayı kapatırsın.
Arabaları klima gazı basımı gerektirecek kadar uzun süre kullanmamışsın demek ki
Benim 11 yaşındaki araç 2 yıldır sınırda, bu yaz da idare edecek gibi.
Benim esas ısı kaloriferim gidik. Peteği temizlettirdim, olmadı. Yolcu tarafına sıcak hava vermiyor. Peteğin tamamen değişmesi gerekiyor.
sen bilgili birine benziyorsunr 32 mı ne var artık evdeki klimalarda arabalar da geçti mi ona
bir sorun çıkınca ilgilenmediğimde sorun daha çetrefilli hale geliyor. arka sağ cam açılmıyordu 1 aydır umursamıyorum arka tam can açılmadığında muayeneden geçiyor diye okudum internette ne kadar doğru bilmiyorum.