Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Kondisyon bisikletiyle 2 günde bir 45 dakika yüksek tempolu egzersiz yapın, her hafta veya 2 haftada bir tek kupa hacamat yapın.

Hastaneler iflas etsin, doktorlar işsiz kalsın.
Hacamat her yerde yaptırılmaz. Hastanelik olursunuz. Evdeki bulgur da gider.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Scudo
Jant örme konusunda bildiğim en başarılı yer Bisikletsepeti. Baya ustalar bu konuda. Hatta çok spesifik jant teli veya örümleri konusunda da tecrübeleri var. Google ile aratırsanız bulursunuz. Ben Avrupa yakasından oraya götürüyorum jantımla ilgili çözemediğim bir sorun yaşarsam.
Tekrar çok teşekkür ediyorum Özhan Bey.Arayıp sordum komple jant örersek 2700 tl dedi .Bu fiyat normal midir ?

Son düzenleme:
Kadro toplamak için Bağdat caddesindeki bazı bisikletçileri aradığımda 2000 tl fiyat verilmişti. Bundan 6 ay önce falan. Bende Ümraniye de ki mahalle bisikletçime gittim. Toplamak için 300 istedi bende 400 verdim. Çıktım geldim. Oh mis. Cadde fena.

Tekrar çok teşekkür ediyorum Özhan Bey.Arayıp sordum komple jant örersek 2700 tl dedi .Bu fiyat normal midir ?
Fiyat bana da yüksek geldi. Tabi normalde fiyatlar nedir pek bilmiyorum da. Uzun zamandır kendim evde çözüyorum çoğu sorunumu. Sıfırdan jant örmek değil aslında sizin işlem daha ziyade tellerin gevşetilip doğru oranda tekrar sıkılaştırılması. Belki böyle anlatırsanız daha uygun fiyat verirler. Çünkü sıfırdan jant örmek buna göre çok daha zahmetli bi iş. Biraz ben de yanlış yönlendirmiş olabilirim. İsterseniz böyle söyleyin.

klasik müziğin dinlendirici olduğuna dair genel bir kanı var Vivaldi 'nin birçok eseri gerçekten öyle bir de Beethoven ay ışığı sonatası ama yavaş bir caz saksafon müziğine eşlik eden bir piyano beni pamuk gibi yapıyor.

YouTube'daki 10 saatlik videolar kulağımda uyuyorum her gece.
sanırım 8 saatlik 1.9 TDI sesi ile uyuyan tek ben varım. :D

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Hacamat her yerde yaptırılmaz. Hastanelik olursunuz. Evdeki bulgur da gider.
Yaklaşık 1 senedir her hafta tek kupa hacamat yapıyorum kendime. Zor bi şey değil.

Hacamat sayesinde kan dolaşımım o kadar iyi hâle geldi ki -5 derecelik hava durumlarında bile evin içerisindeymiş gibi takılıyorum.

Yıllar sonra ilk defa burnum kanadı. Ama o kadar iyi geldi ki anlatamam.

Çanakkale'de bisiklet süren üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'e (23) kamyoneti ile çarpıp ölümüne neden olan sürücü Sezai Çekiç'e (56), uygulanan indirim sonucunda 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.​

Ya yeter allah belanızı versin!

Yaklaşık 1 senedir her hafta tek kupa hacamat yapıyorum kendime. Zor bi şey değil.

Hacamat sayesinde kan dolaşımım o kadar iyi hâle geldi ki -5 derecelik hava durumlarında bile evin içerisindeymiş gibi takılıyorum.
Kendi kendine hacamat herkes yapamaz sanırım. Tebrik ederim.

piyasada neden hiç adam akıllı küçük beden bisiklet yok ?
Büyük de yok.
Trek fx3 kullanıyorum.Arka jantın telleri sürekli kopuyor.Sizce jantı mı değiştirmeliyim yoksa sadece tel mi değiştireyim? Çünkü 5.kez tel koptu.
Trek fx 2 kullanıcısıyım. 2 yıldır biniyorum. Bende de aynı problem vardı. Önce kendim söküp tekrar örüp denedim. Olmadı. Sonra usta birine götürdüm. Sonuç yine aynı. Tel kırıyor. Arka taraf asimetrik olduğu için zaten zor oluyor akort. Yeni jant, kaliteli teller ve yeni göbekle sıfırdan teker yapıp kullandım. 4-5 aydır bir sıkıntı yok. Tel önemli çok.

Trek fx serisinde komponentle yıl yıl değişiyor ona da bakmak lazım 5yıl önce olan parça şu an yok mesela. Bence şu an komponentleri iyi bir duruma gelmiş mesela artık shimano hd disk fren ve cues kullanılıyor tektroda yaşanan sorunlar artık yok.

Yanlış anlamayın da Trek'in Fx serisi, Mercedesin A serisi gibi. Mercedesler nasıl ki E den başlar. Trekler de karbon Domane ile Madone ile Emonda ile başlamalı.

Yanlış anlamayın da Trek'in Fx serisi, Mercedesin A serisi gibi. Mercedesler nasıl ki E den başlar. Trekler de karbon Domane ile Madone ile Emonda ile başlamalı.
E serisine ihtiyaç duymayan gitsin Lada mı alsın? 😄 130 kilo adam karbona mı binsin?

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Mercedes A serisi benim mercedeste en sevdiğim araç, serilerinin hepsini kullandım bu arada. E serisini severim ama o da kişisel kullanım için büyükşehirlerde fazla büyük. Bu arada son 5 serisi satışları avrupada e2yi katladı bu son kasa ile beraber. Neyse konumuza dönecek olursak da fx serisi Son haliyle iyi olmuş bence eskiden eksikleri vardı şu an komponentler tam oturmuş. Parası olan alır herkesin tercihi ama üst seri karbonlara çoğu kişinin ihtiyacı yok bence.

Herkesi kendin gibi asil siyam kedisi zannettiğin için Acana'dan başka mama, Mercedes E serisinden başka araba, çam peletinden başka kum bilmem diyorsun.

Aç bitir salam görünce bayram edip inşaatın önündeki kuma talim eden gariban sarman ne yapsın?

E serisine ihtiyaç duymayan gitsin Lada mı alsın? 😄 130 kilo adam karbona mı binsin?
Meridaların, Scottların Cannondalelerin güzel şehir bisikletleri var. Carraro ve Mossolarda da var.
İlla Trek bineceksin diye şart mı var.Tercihe de bir şey dememek lazım
Binmek istersen de Trek Fxlerin çoğu sorunlu, komponentleri zayıf. Hadi kadrosu iyi desen, şehir bisikletin de kadro ne kadar önemli.
Ha dersin kadrosu geometrisi iyi olsun yol bisikletlerine bakılmalı.

Amacına uygun olursa gerekirse Ladaya da bakılır. Araziye gir bakalım Gla ile bir de 86 model Niva ile.
Herkesi kendin gibi asil siyam kedisi zannettiğin için Acana'dan başka mama, Mercedes E serisinden başka araba, çam peletinden başka kum bilmem diyorsun.

Aç bitir salam görünce bayram edip inşaatın önündeki kuma talim eden gariban sarman ne yapsın?
Egzeşare etmeyelim lütfen, ne anlatmak istediğimi anladın :ssrtcbya: :snzdglsn:
Mercedes A serisi benim mercedeste en sevdiğim araç, serilerinin hepsini kullandım bu arada. E serisini severim ama o da kişisel kullanım için büyükşehirlerde fazla büyük. Bu arada son 5 serisi satışları avrupada e2yi katladı bu son kasa ile beraber. Neyse konumuza dönecek olursak da fx serisi Son haliyle iyi olmuş bence eskiden eksikleri vardı şu an komponentler tam oturmuş. Parası olan alır herkesin tercihi ama üst seri karbonlara çoğu kişinin ihtiyacı yok bence.
Almanların sözüdür bilirsin "Mercedesler V6 ve E Class ile başlar."
Tabi ki müşteri ihtiyaç ve beklentileri otomobil teknolojisi vb değişti ama ben de otomobil romantiği petrolhead olarak Almanların sözünün doğru olduğunu düşünüyorum.
Trek gibi üst düzey bir markanın da aynı Mercedes gibi daha geniş müsteri portföyüne ulaşmak adına Fx serisini çıkardığını düşünüyorum

Savunmaya gel dostum diyecektim, içinde Brütüs varmış. :snzdglsn:

@Can Çelik gel bi de sen vur, böğrüme böğrüme. Sırtımda yer kalmadı, oraları @Sadettin Z. halletti

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Sadettin Z.
Geçen gün Eskişehir'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan, köpekbalığı kıkırdağından ürettiği ve kendi (link) 12.000 TL'ye sattığı gıda takviyesi ile kansere çare bulduğunu iddia eden, bu yüzden memleketimin komplo teorisyenlerinin ilaç şirketleri tarafından öldürüldüğünü iddia ettikleri çocuk doktoru Savan Günay'ın bir twiti:

1000073861.jpg

Geri