brk34
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 192
- İsim
- isimsiz
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
klasik müziğin dinlendirici olduğuna dair genel bir kanı var Vivaldi 'nin birçok eseri gerçekten öyle bir de Beethoven ay ışığı sonatası ama yavaş bir caz saksafon müziğine eşlik eden bir piyano beni pamuk gibi yapıyor.Caz bu yönüyle benzersizdir:
(link)
Zenci arabeski...Devrimsel Bir Söylem Aracı Olarak Caz: Kolektif Hafıza
dayı sen misin? sensen fikibok de biz anlarız"Ve sonunda herkes olmaktan korktuğu kişiye dönüşür..."
Sorun sende değil hatta çok mantıklı şeyler düşünüyorsun ama maalesef bizdeki akademisyenlerin büyük çoğunluğu devlet memuru kafasından öteye geçemez. Ben senin yerinde olsam fakültenin dışında kendimi geliştirmeyi de denerdim, kuşkusuz örgün öğrenim de şu an gerekli ama asıl olan pratik hayat. Aslına bakarsan da şu anki öğrenim modeli çökmüş durumda ama fakültenin önemi, benzerlerinde sosyalleşmek ve network kurmak biraz da.Bölümü de bir şeyler tasarlamayı da çok seviyorum fakat üniversitemiz bizi mesleğe alıştırma ve dersleri daha çekilebilir bir hale getirme konusunda çok yetersiz. Mukavemet dersi alıyoruz bir şeylerin yük altında nasıl davranacağını hesaplamayı öğreniyoruz fakat bunu pratik uygulamalar ile desteklemiyoruz. sonuç olarak bu bilgiler çok daha kolay unutulabilir bir hale geliyor. Hadi derslerde buna dair bir şeyler yapmıyorlar ben kendim hobi amaçlı projeler yapmaya çalışıyorum ve çalışıp çalışmadığını test etmek istiyorum fakat fakültede bulunan 3d yazıcısını kullanma iznimiz yok. Sadece bitirme projesi için kullanmaya izin var. Sözde mühendis yetiştiriyorlar ama teorik bilgi dışında bir şey vermiyorlar. Teorik bilgiyi gerekli kitapları okuyarak da erişebiliyorum. Eğer fakültede ki imkanlardan ve hocaların tecrübesinden yararlanamayacaksam neden böyle bir fakülte var ki? Bu tür şeyler beni okuldan o kadar soğutuyor ki. Bunun dışında derslerin gereksiz uzatıldığı ve yeterince şey öğretilmediğini de düşünüyorum. 2 yıldır okuyorum ama bu 2 yılın bana bir şey kattığını düşünmüyorum ve gelecek 2 yılımın da benzer olacağı kanaatindeyim. Belki sorun bendedir? Artık ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum.
Çekirgeye de ki:"Hey adamım, gel seni arkadaşlarına karşı iftiracı yapalım. O zaman o delikten çıkıp hür yaşamana izin veririm de."O delikten nasıl çıkartabilirim, ne yapayım sizce?
Çıkmıyor'a giren böcekler oradan çıkmaz. Adı üstünde.Terlikle işini bitirmek isterken bir anda Şu içeriye çekirge kaçtıçıkmıyorda.
bisiklet arka ışık radar ne kadar gerekli?
Alacakaranlıktan itibaren tüm gece sürüşlerinde hayati. Gündüzleri hızlı akan trafikte bisiklet sürüyorsanız, çok parlak bir arka flaşörün faydası olur zararı olmazbisiklet arka ışık radar ne kadar gerekli?