Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek hayatını kaybetmiş. Hayatımda gördüğüm en iyi siyasetçiydi partiden bağımsız çok güzel adamdı

Scudo
Caz bu yönüyle benzersizdir:
(link)

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Caz bu yönüyle benzersizdir:
(link)
klasik müziğin dinlendirici olduğuna dair genel bir kanı var Vivaldi 'nin birçok eseri gerçekten öyle bir de Beethoven ay ışığı sonatası ama yavaş bir caz saksafon müziğine eşlik eden bir piyano beni pamuk gibi yapıyor.

YouTube'daki 10 saatlik videolar kulağımda uyuyorum her gece.

"Ve sonunda herkes olmaktan korktuğu kişiye dönüşür..."

Geçmiyor içimden dostlar, boğazımda kaldı.Bir bardak su içeyim de içimden geçsin.Bu da günün en kötü esprisi olarak literatüre geçsin :komik: :komik: :komik:

"Ve sonunda herkes olmaktan korktuğu kişiye dönüşür..."
dayı sen misin? sensen fikibok de biz anlarız :)

Istanbulda -avrupa yakası olursa daha iyi olur, 3d yazıcı ile hizmet veren bildiğiniz iyi bir yer var mı? STL dosyası var elimde bisiklet aparatı bastırmam lazım.

Son düzenleme:
Bölümü de bir şeyler tasarlamayı da çok seviyorum fakat üniversitemiz bizi mesleğe alıştırma ve dersleri daha çekilebilir bir hale getirme konusunda çok yetersiz. Mukavemet dersi alıyoruz bir şeylerin yük altında nasıl davranacağını hesaplamayı öğreniyoruz fakat bunu pratik uygulamalar ile desteklemiyoruz. sonuç olarak bu bilgiler çok daha kolay unutulabilir bir hale geliyor. Hadi derslerde buna dair bir şeyler yapmıyorlar ben kendim hobi amaçlı projeler yapmaya çalışıyorum ve çalışıp çalışmadığını test etmek istiyorum fakat fakültede bulunan 3d yazıcısını kullanma iznimiz yok. Sadece bitirme projesi için kullanmaya izin var. Sözde mühendis yetiştiriyorlar ama teorik bilgi dışında bir şey vermiyorlar. Teorik bilgiyi gerekli kitapları okuyarak da erişebiliyorum. Eğer fakültede ki imkanlardan ve hocaların tecrübesinden yararlanamayacaksam neden böyle bir fakülte var ki? Bu tür şeyler beni okuldan o kadar soğutuyor ki. Bunun dışında derslerin gereksiz uzatıldığı ve yeterince şey öğretilmediğini de düşünüyorum. 2 yıldır okuyorum ama bu 2 yılın bana bir şey kattığını düşünmüyorum ve gelecek 2 yılımın da benzer olacağı kanaatindeyim. Belki sorun bendedir? Artık ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum.

Bölümü de bir şeyler tasarlamayı da çok seviyorum fakat üniversitemiz bizi mesleğe alıştırma ve dersleri daha çekilebilir bir hale getirme konusunda çok yetersiz. Mukavemet dersi alıyoruz bir şeylerin yük altında nasıl davranacağını hesaplamayı öğreniyoruz fakat bunu pratik uygulamalar ile desteklemiyoruz. sonuç olarak bu bilgiler çok daha kolay unutulabilir bir hale geliyor. Hadi derslerde buna dair bir şeyler yapmıyorlar ben kendim hobi amaçlı projeler yapmaya çalışıyorum ve çalışıp çalışmadığını test etmek istiyorum fakat fakültede bulunan 3d yazıcısını kullanma iznimiz yok. Sadece bitirme projesi için kullanmaya izin var. Sözde mühendis yetiştiriyorlar ama teorik bilgi dışında bir şey vermiyorlar. Teorik bilgiyi gerekli kitapları okuyarak da erişebiliyorum. Eğer fakültede ki imkanlardan ve hocaların tecrübesinden yararlanamayacaksam neden böyle bir fakülte var ki? Bu tür şeyler beni okuldan o kadar soğutuyor ki. Bunun dışında derslerin gereksiz uzatıldığı ve yeterince şey öğretilmediğini de düşünüyorum. 2 yıldır okuyorum ama bu 2 yılın bana bir şey kattığını düşünmüyorum ve gelecek 2 yılımın da benzer olacağı kanaatindeyim. Belki sorun bendedir? Artık ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum.
Sorun sende değil hatta çok mantıklı şeyler düşünüyorsun ama maalesef bizdeki akademisyenlerin büyük çoğunluğu devlet memuru kafasından öteye geçemez. Ben senin yerinde olsam fakültenin dışında kendimi geliştirmeyi de denerdim, kuşkusuz örgün öğrenim de şu an gerekli ama asıl olan pratik hayat. Aslına bakarsan da şu anki öğrenim modeli çökmüş durumda ama fakültenin önemi, benzerlerinde sosyalleşmek ve network kurmak biraz da.
Bir yer buldum gibi, denemek için ilk aparatı sipariş ettim. Duruma göre kendi çizdiklerimide bastırıcam

4015c99f-f261-4fa0-a0fe-f58d84461832.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Bu sabah erken saatlerde Kaş/ Kalkan da sürüş yapanımız var mıydı?

IMG-20250610-WA0023.jpeg
17495792716506207635536821777333.jpg
Terlikle işini bitirmek isterken bir anda Şu içeriye çekirge kaçtı:) çıkmıyorda. O delikten nasıl çıkartabilirim, ne yapayım sizce?

O delikten nasıl çıkartabilirim, ne yapayım sizce?
Çekirgeye de ki:"Hey adamım, gel seni arkadaşlarına karşı iftiracı yapalım. O zaman o delikten çıkıp hür yaşamana izin veririm de." :krnz: Kim bilir, belki de çıkar.

Selamlar Arkadaşlar,
Konu : Trafik Kuralları ve Cezadan Kaçınma

Arabamda (fluence) sedan arka bagaj kenarlarından tutturulmuş bisiklet askı aparatı var. Tek bisiklet dahi koysam arka plakanın bir kısmı bazı açılardan okunamıyor. Bu durum herhangi bir trafik cezasına maruz kalmama neden olabilir mi? Ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler...

bisiklet arka ışık radar ne kadar gerekli?

bisiklet arka ışık radar ne kadar gerekli?
Alacakaranlıktan itibaren tüm gece sürüşlerinde hayati. Gündüzleri hızlı akan trafikte bisiklet sürüyorsanız, çok parlak bir arka flaşörün faydası olur zararı olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri