Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

iyi bayramlar Bisiklet Forum üyeleri!

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Scudo
dilimizde uyandırma iti bulandırır denizi diye söz vardır, Haziran'ın ilk haftası da geçti neden bir tane bile sivrisinek yok diyesim geliyor ama deme diyor içimden bir başka ses

dilimizde uyandırma iti bulandırır denizi diye söz vardır ama Haziran'ın ilk haftası da geçti neden bir tane bile sivrisinek yok diyesim geliyor ama deme diyor içimden bir başka ses
bizim buralarda ( Çanakkale ) ısırmayı bıraktılar dövüyorlar sivriler. En son kaşımdan sokmuş şerefsiz

bizim buralarda ( Çanakkale ) ısırmayı bıraktılar dövüyorlar sivriler. En son kaşımdan sokmuş şerefsiz
Şile'de henüz bir tane görmedim. 2024 kış ve ilkbaharda bile vardı.

Nisan ayında bir karınca istilası oldu, her sene olur ama bu kez birkaç hafta sürdü. Sirkeli çamaşır suyu sık onu sık bunu sık canım çıktı sonra bir anda kendiliğinden yok oldu.

Ardında bir hamam böceği dadandı kilere ilacını almak için nalbura gittim ufacık kutuya 500 tl dediler. Amca dedim ben hamam böceklerine ziyafet çekme derdinde değilim zehir arıyorum öldürmek için. İlacı yiyor hatta parça parça yuvasına götürüyormuş, neyse aldım sanırım etki etti yok denecek kadar azaldı ara sıra çıkan da kaçamıyor, sırtı dönük kıvranıyor oluyor.

500 tl idi, internette bile 600 olmuş kim bilir nalburda gaymedir şimdi

https://cdn.dsmcdn.com/ty149/product/media/images/20210727/15/113012914/13585072/1/1_org_zoom.jpg

tüm destekleriniz icin çok tesekurler. motorun daha tehlikeli olduğu konusunda bende hemfikirim. assagida akan 3 şeritli yolda sola donmek icin ne yapmam gerekiyor. durup öyle mi gecmeliyim.
Burası Mezopotamya. Burada tarih kanla yazılır. Yani 4 teker çok beter şey sürenler 2 tekeri asla önemsemez. Sağdan sağdan gideceksiniz. Kavşağa gelince durup, mümkünse karşıdan karşıya inip öyle geçeceksiniz. Bonöm dö trafikte hakkım var, bönö de saygı duyacaklar derseniz, haklı da olsanız, çok şanslıysanız ölü bir şanslı olursunuz. Sakat kalmak ise daha beterdir mezopotamyada

Mustafa Ayyorkun' a çok, çok üzülüyorum , Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah ❤️ ❤️❤️
İran daki yarışta kaza sonucu rahmetli olan milli sporcumuz Mustafa Ayyorkun kardeşimiz bu forumda bir taziye başlığı haketmiyor mu ? Ayıptır günahtır, ben aradım göremedim , konuda açamıyorum , bu önemlidir lütfen yönetici arkadaşlar ilgilensin lütfen !!..

Son düzenleme:
Bisiklet kazaları konusunda bahsedilmişti diye hatırlıyorum.
Bende "içinizden geçeni yazın" başlığında bahsettim fakat "Milli sporcumuzun" !!! bisiklet kazası sonucu vefatıyla ilgili konuya özel başlık açmak başka bir şey diye düşündüm.

yaklasik iki haftadır e bike sürüyorum sehirde sürmekten hala çok korkuyorum sürekli kendimi saga ya da kaldırıma atıyorum en ufak seyde. trafikte yerin yok gibi. e bike satip 125 motor almalı miyim? yoksa inat edip trafikte sürmeye başlayınca alisir miyim. bana daha çok Cekirge 1 sıçrar 2 sıçrar gibi geliyor artık

yaklasik iki haftadır e bike sürüyorum sehirde sürmekten hala çok korkuyorum sürekli kendimi saga ya da kaldırıma atıyorum en ufak seyde. trafikte yerin yok gibi. e bike satip 125 motor almalı miyim? yoksa inat edip trafikte sürmeye başlayınca alisir miyim. bana daha çok Cekirge 1 sıçrar 2 sıçrar gibi geliyor artık
Davarlar yüzünden bisiklet sürmekten olmaya benim gönlüm razı olmuyor. Asfaltı sadece otomobillere bırakmak, yenilmek bi nevi. Bisiklet gruplarıyla sür derim. Topluluk olunca, şöför koltuğundaki davarın "kalabalıklar, çarparsam videoya alan olma ihtimali artar, inersem dayak yeme ihtimalim artar, biraz uzaklarındayım geçeyim neme lazım" deme ihtimali artıyor.

Geri