mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.286
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İyi bayramlar, kurban bağışlarınızı fas a yapınİyi bayramlar
ben sadece löseve yaparım başkasını tanımamİyi bayramlar, kurban bağışlarınızı fas a yapın
fasta et fiyatlarına baktım ne kadar doğru artık. 450 tl ye tekabül ediyor. 1 kg dana eti.İyi bayramlar, kurban bağışlarınızı fas a yapın
e bike aldığımdan beri şihir içinde daha rahat sürüyorum ışıklardan kalkışta dönüşlerde daha atak davranıyorum . Uzun yıllar motor kullanan bir olarak söylüyorum motor daha tehlikelie bike sahibiyim 60k verdim. çok para veriyorsun diye zorbalaniyorum :/ dun bisiklet ile büyük bir kaza gecirmeye ramak kalmisti. sagdan suruyorudum ama dönüş yapmam gerekyirodu işaret verip saga gecmeye calistim ama araçlar çok hizliydi geçerim diye dusundum ama diiittlanarak tekrar saga geri atıldım bu yüzden sehiricinden bisiklet sürmekten hafif tırstım. bisikleti satmayı bile düşünüyorum. birinin bana yapma demeye ihtiyacım var gibi ya da gidip 125 cc motor alacağım
biraz da benim aptalligimdan olabilir bisiklet ile 60 70 ile araba çarpması ihtimali beni korkuttu. desteginiz icin tesekurler. 3 seritli yolda akan trafikte nasil dönüş yapmalıyım?e bike aldığımdan beri şihir içinde daha rahat sürüyorum ışıklardan kalkışta dönüşlerde daha atak davranıyorum . Uzun yıllar motor kullanan bir olarak söylüyorum motor daha tehlikeli125 olsun 250 lik olsun araçlar motorsikletlere hiç acımıyor bisiklet biraz olsun daha dikkat çekiyor. Durun yapmayın ...
uzun zamandır küçük şehirde yaşıyorum bizde trafik çok yok ondan yardımcı olamıyorum belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurbiraz da benim aptalligimdan olabilir bisiklet ile 60 70 ile araba çarpması ihtimali beni korkuttu. desteginiz icin tesekurler. 3 seritli yolda akan trafikte nasil dönüş yapmalıyım?
e bike sahibiyim 60k verdim. çok para veriyorsun diye zorbalaniyorum :/ dun bisiklet ile büyük bir kaza gecirmeye ramak kalmisti. sagdan suruyorudum ama dönüş yapmam gerekyirodu işaret verip saga gecmeye calistim ama araçlar çok hizliydi geçerim diye dusundum ama diiittlanarak tekrar saga geri atıldım bu yüzden sehiricinden bisiklet sürmekten hafif tırstım. bisikleti satmayı bile düşünüyorum. birinin bana yapma demeye ihtiyacım var gibi ya da gidip 125 cc motor alacağım
Buna ek olarak şunu belirteyim şu anda motora özellikle scooter tiptekilere acayip tepki var. Bunun en büyük sebebi de kural tanımaz moto kuryelerden kaynaklı. Yıllardır her türlü araçla hatta yaya dahil ışıkları beklerim çoğu zaman benim durduğum ışıkta motorcular yandan basıp gidiyor, sonra araç sürücüleri ile göz göze geliyoruz.e bike aldığımdan beri şihir içinde daha rahat sürüyorum ışıklardan kalkışta dönüşlerde daha atak davranıyorum . Uzun yıllar motor kullanan bir olarak söylüyorum motor daha tehlikeli125 olsun 250 lik olsun araçlar motorsikletlere hiç acımıyor bisiklet biraz olsun daha dikkat çekiyor. Durun yapmayın ...