Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
olayın en kötü tarafı paran olsa bile türkiyede vergi zamazingo şeylerden dolayı şu projeyi yapamamak

Son düzenleme:
Fas'ın devlet başkanı Allah'a şirk koşmuş. Sen kim köpeksin de Allah'ın emrettiği şeyi yasaklıyorsun?

Bu konuda Türkiye'yi örnek alsınlar. Komşumuz aç-sefil yatarken dahi Afrika'daki açlar için kurban kestiriyoruz, hem çok daha ekonomik oluyor.

Selam. Bisikletimin edeceği değeri tartışmak için en uygun başlık hangisidir biraz bakındım ama bulamadım.

GameStop kargoya verdiği switch 2 kutularının üstüne faturayı zımbalamış cihazların ekranında iki delik var 😂

Şu görsel yıllarca paylaşıldığı bundan da mı bir ders çıkarmadınız? 🥴

Dosyalar

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    23,4 KB · Okunma: 13
e bike sahibiyim 60k verdim. çok para veriyorsun diye zorbalaniyorum :/ dun bisiklet ile büyük bir kaza gecirmeye ramak kalmisti. sagdan suruyorudum ama dönüş yapmam gerekyirodu işaret verip saga gecmeye calistim ama araçlar çok hizliydi geçerim diye dusundum ama diiittlanarak tekrar saga geri atıldım bu yüzden sehiricinden bisiklet sürmekten hafif tırstım. bisikleti satmayı bile düşünüyorum. birinin bana yapma demeye ihtiyacım var gibi ya da gidip 125 cc motor alacağım

• Beğen
Tepkiler: templeos
e bike sahibiyim 60k verdim. çok para veriyorsun diye zorbalaniyorum :/ dun bisiklet ile büyük bir kaza gecirmeye ramak kalmisti. sagdan suruyorudum ama dönüş yapmam gerekyirodu işaret verip saga gecmeye calistim ama araçlar çok hizliydi geçerim diye dusundum ama diiittlanarak tekrar saga geri atıldım bu yüzden sehiricinden bisiklet sürmekten hafif tırstım. bisikleti satmayı bile düşünüyorum. birinin bana yapma demeye ihtiyacım var gibi ya da gidip 125 cc motor alacağım
e bike aldığımdan beri şihir içinde daha rahat sürüyorum ışıklardan kalkışta dönüşlerde daha atak davranıyorum . Uzun yıllar motor kullanan bir olarak söylüyorum motor daha tehlikeli :( 125 olsun 250 lik olsun araçlar motorsikletlere hiç acımıyor bisiklet biraz olsun daha dikkat çekiyor. Durun yapmayın ...

e bike aldığımdan beri şihir içinde daha rahat sürüyorum ışıklardan kalkışta dönüşlerde daha atak davranıyorum . Uzun yıllar motor kullanan bir olarak söylüyorum motor daha tehlikeli :( 125 olsun 250 lik olsun araçlar motorsikletlere hiç acımıyor bisiklet biraz olsun daha dikkat çekiyor. Durun yapmayın ...
biraz da benim aptalligimdan olabilir bisiklet ile 60 70 ile araba çarpması ihtimali beni korkuttu. desteginiz icin tesekurler. 3 seritli yolda akan trafikte nasil dönüş yapmalıyım?

biraz da benim aptalligimdan olabilir bisiklet ile 60 70 ile araba çarpması ihtimali beni korkuttu. desteginiz icin tesekurler. 3 seritli yolda akan trafikte nasil dönüş yapmalıyım?
uzun zamandır küçük şehirde yaşıyorum bizde trafik çok yok ondan yardımcı olamıyorum belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: megadeath

Buna ek olarak şunu belirteyim şu anda motora özellikle scooter tiptekilere acayip tepki var. Bunun en büyük sebebi de kural tanımaz moto kuryelerden kaynaklı. Yıllardır her türlü araçla hatta yaya dahil ışıkları beklerim çoğu zaman benim durduğum ışıkta motorcular yandan basıp gidiyor, sonra araç sürücüleri ile göz göze geliyoruz.

Dönüş yapılması gereken yollarda mümkün olduğunda durur ve sağı solu kontrol eder geçerim. Akan trafikte dakikalarca beklediğimi biliyorum bir çok kişi kafayı arkaya çevirip bakıp devam ediyor. Beklemememin sebebi bir seferinde Pamukkale'den dönüşte çevre yoluna çıkan sağa dönüş var benim orayı geçip düz devam etmem gerekiyor. Alt görseldeki yeşil güzergahta ilerleyip mavi noktalarda durur yolu kontrol ederim sizin hesap bir tanesinde arkadan bir araba geldi ama bir anda nereden nasıl geldi hala anlamıyorum. Çoğu kişi burada basıp gidiyor, herhangi bir skor kasma derece yapma derdim olmadığı için öncelikle güvenliğim sağlığım ve keyif almam yer alıyor. Bence daha yolu başındayken satmayın. Zafer Akçay'ın dediği gibi "olur mu olur? çıkar mı çıkar?" her zaman sizi görmediklerini düşünerek kullanmakta fayda var.

Burada tüm bisiklet forum ailesine hayırlı bayramlar.

Dosyalar

• kavşak.JPG
    kavşak.JPG
    43 KB · Okunma: 7
tüm destekleriniz icin çok tesekurler. motorun daha tehlikeli olduğu konusunda bende hemfikirim. assagida akan 3 şeritli yolda sola donmek icin ne yapmam gerekiyor. durup öyle mi gecmeliyim.

Sokak görüntüsü olsa daha iyi yorum yapabilirdim, orası Bursa galiba. Bursalı arkadaşlar daha doğru yönlendirebilir.
Trafiğin hızlı aktığı çok şeritli yolda mecburen en sağ şeritten gideceksiniz. Sola dönmeniz gerekiyorsa öyle arabalar gibi sola yanaşıp dönmek olmaz.
Seçenekler:
1. Işıklara kadar sürersiniz, yolu uzatırsınız. Işıklarda karşıdan karşıya yaya gibi geçip, sonra geri sürersiniz.
2. Alt geçit ya da üst geçit varsa onu kullanırsınız.
3. Rotayı değiştirirsiniz.
Lütfen dikkati elden bırakmayın, önce güvenlik. Yol uzasın, süre uzasın hiç mühim değil.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve areklim
Geri